• Laze
    szia TANK! Az Assassinok azok akik olhetik a tobbi játékost. Bárki válhat ASSASSIN-á, egy dolog kell hozzá, Mask. Minden kasztnak kulon Maszkja van. Temporary Fort of Geum-Ohee Castleben van az egyetlen merchant aki árulja ezeket a Maskokat. Mask Merchant a neve. A maskok ára kb 30000 geon. Nem olcsó.
    Ugyanúgy kell felvenni a maskot mint bármelyik másik ruhadarabot. Tehát két bal klikk rá. Ha felvetted akkor a fejed felett már az lesz kiirva hogy ASSASSIN pirossal. Minden város Safe hely, tehát nem ölhetsz senkit és téged sem ölhetnek meg. Pár város környéke is Safe hely... pl Narootuh, Geum-Oh Mine, Jook-Suh Cargo Station, viszont Temporary Fort of Geum-Ohee Castle környéke nem az. Ha felvetted a maskot és nem ölsz senkit akkor 3 óra múlva tudod levenni. Ha viszont megölsz valakit, az öléstől számítva 3 perc múlva le tudod venni a maskot. Ennek az ASSASSIN-kodásnak van egy nagyon nagy hátránya is ám. Ha téged ölnek meg megvan rá az esély (nem tudom pontosan hány % esély talán 5%) hogy az inventorydban lévő cuccaiból droppol, kidob egyet és akkor annak fuccs. Hát kb ennyit az ASSASSIN-kodásról.

A másik dolog a tömeg. Ezt gondolom városokban láttad és vízpart közelében. Azok az emberek nem sörért állnak sorba, bár tetszik az ötlet :)), hanem halásznak. Halászni úgy lehet, hogy veszel a Merchant-tól Fish Trap-et. Odamész a tömegbe, és akármilyen hihetetlen, van a tömegben egy NPC. Talán Fishing Ground Kepper a neve, de nem biztos, lényeg hogy egy NPC (régen halásztam na :))
    Rányomsz és kiválasztod hogy Set Up my fish trap (vagy valami ilyesmi)... elindul egy számláló, és ha elért 100%ig, kapsz egy halat. 5 féle halfajta van. Goby (300 életerőt gyógyit), Mackerel (szintugy), Salmon (ki lehet főzetni olyan levessé ami 500 életerőt gyógyit, a kifőzetést a Mistress nevű NPC-nél lehet), Eel (ki lehet főzetni olyan levessé ami a Physical avagy a Magical Attackot növeli 10%-al), és Sea-Bream (ebből csinálhatsz Sea-Bream With Bloodot: amihez kell 4 Demons Blood, 1 Bamboo Keg, amit a Merchantnál kapsz, és 1 Sea-Bream. Ezt a műveletet a Mistress mellett álló pontosan nem tudom mi a neve NPC-nél csinálhatod (valami Chemist of Speed-Up Medicine). A Sea-Bream With Bloodból + 500 geonnal csinálhatsz Speed-Up Medicine-t, ami 30 perce felgyorsitja a futásod. Hasznos dolog főleg magas szinten. Ezt is a Chemist of Speed-Up Medicine-nél csinálhatod...

Hát kb ennyi, remélem érthető voltam, ha nem akkor privizz rám a játékban, ColdTequila néven vagyok.