KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Chamber #12205 Bocs, de múlthéten szabin voltam, úgyhogy nemnagyon jártam fórumokon. Ilyet melóból /helyett/ szoktam :D
Hát mobok sztem nem kellenének PvPre, legalábbis ide nem mivel itt semmi közük ahhoz hogy kinyer elvileg. (3.3ba ugye kellenek mert ott az nyer aki többet öl le)
5 keypoint van a térképen: 1 középen 2-2 a két csapat oldalán szimetrikusan. A középsőt kell először elfoglalni amíg az nincs meg, addig a többi 4et nemlehet. Elfoglalni = felépíteni a pillart (Naro NPCnél lehet hozzá venni cuccot 10K / db ahol az ágyúkat is).
Ha az ellenfél lerombolja a középső pillart akkor az összes többi sajátunk is eltűnik, szal célszerű a közepét mindenképp bevédeni :D
De nekem úgytűnt hogy bugos volt a dolog, mert miután elfoglaltuk a közepét akkoris csak a saját oldalunkon engedte felépíteni a 2 pillart. Ha tuloldalt próbáltunk építeni akkor azt írta, hogy előbb a középsőt kell lerombolnunk pedig már rég a mienk volt... (vagy direkt csak a saját oldalán+középen építkezhet mindenki, nemtudom. de ha jólemlékszem az ellenfél épített a mi oldalunkon is 1x)
Ja, minden keypoint körül van 3 vagy 4 summoning stone is vagy minek hívják. Azokat kell lerombolni, hogy ne spawnoljanak a mobok tovább. Ezeket végre mage-el is lehet sebezni (LS-el 2-3Kat ütöttem rajtuk)
A tucat mobok narancsok 68on, de ittis vannak ilyen miniboss félék amik lilák és nembírtam sebezni őket :/
A mob gyilkolásért meg az építés/rombolásokért számolja pontokat mint 3.3ban, de elvileg annak semmi értelme, mert szimplán az nyer akinek a végén töb elfoglalt keypointja van az 5ből.
A térképen (szokásos M betű) látszik a saját army összes tagja pirossal + a partytagok zölddel.
Ha TAB-ot nyomsz akkor látszik a terület térképe és hogy melyik keypoint kié épp + vmi ranglista mind2 armyból hogy kik szerezték eddig a legtöbb pontot (a végén a kapott honorpontok eldöntéséhez van vmi köze, nézzétek meg a Kal oldalon).
KalHQ-n van fent videó róla akit érdekel.