KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Chamber #11164 Wow! 2 év után visszatérni Cortez? :D
Kb akkor hagytad abba mikor én kezdtem, szal veled nemsokat találkoztam. Napi/Andr3j ti nemjöttök vissza?
A védelem meg jó hogy van, még ígyis állandóan lenyúlnak vkit (bár így már nagyjából csak az idiótákat akik osztoznak az accountokon, vagy bedőlnek vmi scammnek :)
Amikor kiküldik a secret numbert, ez egyértelműen bentvan a levélben:
"2. It will be sent to you once through your email, and KalOnline will not be able to help you with anything if your Secret Number should be lost." (ford: Csak 1x küldik ki mailben, és ha elveszted onnantól kezdve nemtudnak segíteni neked a Kalosok semmiben)
Szóval szerintem arról nemtehetnek, ha vki ennek ellenére elhagyja.
Ennek ellenére sztem is visszaszerezhető ha küldesz nekik egy scant a személyidről, és a valós adataiddal van kitöltve az acc info. Ha nem, akkor buktad. De mivel a karid megvan, és az elbukott cuccaid sztem mostmár kb semmitsem érnének (nem sértés, csak eltelt 2 év :P ), simán folytathatod ígyis.
Pl oda tudom adni pengéről a G46-jait meg vmi kardot.
Bár ha nemtudsz secret numbert szerezni akkor nemtudsz semmit módosítani az accodon, és tényleg nem állnak veled szóba az Inixnél sem sztem. Tehát ha pl meghackelnek (ami nemnagyon fog előfordulni) akkor nemtudsz reklamálni semmit.
Az ML mint guild még megvan, csak nincs benne senki aktív (csak pár másodlagos kari, mint pl az én kis íjászom).