• Doma #10930
    Azért ez nem teljesen igaz így ahogy leírod.

Emlékezz vissza hogy miért alakult meg a RenegadeAngels és miért mentek át MLből a nagy karik, lásd Over, Alex, Doki, Mui, Plas, ColdTequila, Cybergyerek (ha valakit elfelejtettem vagy nem kellett volna ideirnom sry, de nem emléxem már mindenkire). Akik hozzáteszem nem éppen a tizenéves kategoria voltak. Nem kell őket megkövezni ezért, ők nem értettek egyet midnenben Pengevel, vagy egyszerűen úgy gondolták hogy megpróbálnak egy jobb guildet csinálni és kapcsolataikat kihasználva szövetségeket kötni (ez meg is történt).

Csak éppen nem úgy fejlődött az RA népessége ahogy szerették volna.
    Kezdetben így volt ez a Hungarianssal is ha jól emléxem. És így volt az ML-el is egy jó ideig miután sokan kiléptek/kiléptünk.
    Hozzáteszem mindhárom guildben voltak alacsony szintű karik akik mára már szépen kinőtték magukat, vagy eltűntek a süllyesztőben, amibe jónéhány akkoriban magasnak számító kari is eltűnt.

Nem feltétlenül a kicsik segítéséről vagy nem segítéséről szól ez az egész Sanyi!
    De me, várhatod el midnekitől hogy "élete végéig" játszon egy játékot.
    Vagy ne menjen másik guildbe ha hívják, főleg olyanok akikkel jó a kapcsolata. Azt sem szabad elfelejtened hogy esetleg személyes ellentétek miatt léptek ki, vagy nem léptek be emberek egy egy guildbe :)
    Sztem ha Mui lett volna egy magyar guild leadere Te a büdös életbe nem léptél volna be oda, ahogy én is kiléptem anno MLből mert nem találtam meg a hangot Pengével. Kicsik segítése ide, guildbe való munka berakás oda.
    A kal ott lett elrontva hogy egy guild vezetőjét nem lehet megváltoztatni, talán ha így lett volna a mai napig egy guild lenne Haninon, a MagyarLovagok, és talán már várvédő allianceban lenne.

De nem kell messzire menni példáért, lásd régi nagy guildek, Pussywagon, PizzaBoys, EE, KinGs.
    Megszűntek de nem azért mert nem jó társaságok voltak. Mind ütőképes guild volt, de jött a tagok számára egy jobb ajánlat, változtak az erőviszonyok ennyi. Egyik sem volt pl csak angol, vagy csak francia, vagy csak szudáni.

Jah és a lengyeleket és németeket leszámítva, nem fogsz találni sehol, semmilyen nemzetközi online játékban ütőképes és egységes nemzetiségen alapuló guildet.

Szerintem a magyar online játékostársadalom nem fog tudni soha semmilyen játékban egységesen egy emberként sikereket elérni.
    Mindíg lesz olyan akinek nem tetszik majd valami.