KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Nyuszuke #10916 Kicsit hideg, kicsit nem.
LÁtom Ronesz neked sem derengett be, meg az Elféknek sem, hogy miről akartam beszélni, miattatok és a hozzátok hasonlók miatt tartanak ott a magyarok, ahol.
Miről szól a fáma?
Ti azt mondjátok, erősen hangsúlyozva, hogy ti a magyaroknak, mikor magyar guildben voltatok, segítetek, segítettétek őket. Azért léptetek ki, mert nem volt megfelelő party, vagy nem kaptatok megfelelő támogatást, stb. Ki nem, ha nem ti, mint őreg kalonline-osok tartotok ki a helyes úton, hogy a magyarok egyben maradjanak, erősítve egymást, mint egy igazi guild. Mit tettetek ti? Egy fellángolás által 1-2 napig vagy hétig segítettétek a kicsiket, hogy magatokat tisztára mosva tudjatok felkiáltani: ÉN SEGÍTETTEM! ÉN MINDENT MEGTETTEM! Ennyi lenne a kitartás? Eddig tartott volna a nagy segítség? Számíthatott e rátok hosszútávon egy kicsi, vagy számíthatott e rátok "a vezetőség, a nagyok"? Ha ennyi a kitartás, és az a megoldás, hogy átmegyek egy másik guildbe, ahol mindezt már felépítették, akkor ezért neked babérkoszorú nem jár. Ott mutatkozik meg az igai kitartás, amikor a szar időkben is a megoldást keresem arra, hogy egyben maradjon a csapat. Az biztos, hogy nagyon fontos mindezek mellé a probléma megoldás. Ezt próbáltam feszegtetni az előző írásomban. Na ez nem jutott el a piciny agyadig, és csak odáig sikerült fejlesztened magad, hogy egy már félkész karival arcoskodj.
Miért fikázok?
Bocsánatot szeretnék kérni előszöris ezekért, de értsd meg a helyzetemet, hogy olyan magyar nagy karakterekkel találkozom, akik mind elmenekültek, mint a patkány a süllyedő hajóról a magyarok közül, különböző hiteltelen indokokkal. (én segítettem, én mindent megtettem, de nem kaptam viszonzást, nem segítettek.....) Majd mikor ezek elmentek, megtámadták a magyar guildet, hogy ilyen szar, olyan szar. De hol van a munkájuk? Hiszen attól szar a guild, amit részben ő megalkotott, hozzátett, majd elhagyva, szapulni kezdte azt. (Nem egy önkritika ez saját magáról ?!?!?!? HIszen a saját munkáját is szapulja.) A guild az minden esetben hierarchikus rendszerben működik, ahol a felsőbb szintű karaktereknek vezetniük kell a kisebbeket. Csak rajtunk múlik az, hogy a guild milyen pozícióban van. Ez a munkánk gyümölcse, és ez minősít minket. Ezen kellene mindenkinek elgondolkodni, és ez alapján kellene az eddig elért csapatmunkáját értékelni. A vádam azért torzított egy kicsit, mert van rengeteg 12-20 év közötti ember, kik nagy karakerrel rendelkeznek, de szellemileg teljesen éretlenek arra, hogy egy csapatban dolgozzanak. Nem látnak előre, csak a következő mobig. Addig jó a gulid, míg pusztán az ő fejlődését szolgálja. Ennyi.
By PUNA