• FL Zoli
    Úgy imádom, mikor egyesek egy halom bit- meg bájthalmazért képesek lennének elvágni a másik torkát. Ez nem KAL..minden online játékra igaz. Egyesek mintha szakosodnának arra, hogy a másik játékát, örömét elrontsák..s ez már nem is online játék, sok van ilyen a való világban is

Online játék "...olyan mint sajtreszelővel rejszolni..enyhén szórakoztató..de leginkább fájdalmas"

Ts ügyben meg csak annyi, hogy nem feltétele a jó közösségnek. Játékon kívül kell összehozni az embereket. Chat , fórumviták stb. S játékon belül is mindenki a maga feje után megy..össze kellene hozni őket legalább egy csoportkép erejéig. Jó pár hete erősen illuminált állapotban vkinek az mondtam milyen jó lenne bújócskázni kalban..sha így belegondolok, nem is hülyeség
    Ahh..elkalandoztam... TS..sokan azért nem beszélnek(pl én is sokszor) mert az zavarna vkit a környezetében. Hallgatni meg minek hallgassa, hogy 20 szinttel alatta/felette partyzókat minek hallgasson hogy öld meg! öld meg! healelj! dropp! scammer! etc.etc.etc.