• Ascyra
    Sziasztok!
    Igazából már megint erre jövök vissza, h veszekedtek... Kicsit elegem van belőle! Ha megnézem a fórumot akkor xy anyád zxy... ennyi. Igazából én is a "baráti társaság" tagja vagyok. Mellesleg ts-en hallottam majdnem mindent de nem gondoltam volna h a fórumra is felkerül. Igazából a régi kérdéses esetnél nem volt se ts-en se sehol, azonban nem hiszem, hogy fenyegetőzős, forrófejű emberekre van szüksége a guildnek. Én most abból a célból írok ide, hogy azok az emberek felejtsenek el minket akik nem képesek normálisan viselkedni! Ez kortól teljesen független. Nem szeretném ha guildünk bármely tagját fenyegetés vagy fenyegetések sorozata érné. Nem kell mindenkinek szeretnie a másikat! Odadobsz egy sziát vagy annyit se és kész! Nem kell mocsoknak lenni a másik emberrel.
    Még annyit szeretnék a guild védelmében szólni, hogy mi szerintem sokat segítettünk, sőt most is segítünk a guildtársainknak! Bár én most nem tudok sokat tenni, de azért ahol tudok segítek(információkkal, egyebekkel). Azt meg senki nem várja h belép a guildbe és mindent megkap... Még az ML-ben jáccottuk ezt el mikor vki sírt egy SoC ért és a guild összedobta neki. Még aznap uninstallálta a srác a kalt és megmaradtak a tartozások.
    Blbogus te biztos a lelkek nagy tudósa vagy kommentek alapján megítélni egy embert. Gratulálok, de legalább nem anyáztál.
    Tudod van olyan mikor az ember indulatokkal van tele és akkor nem könnyű akár megenni egy tányér levest.
    Még annyit szertnék h nem gondoltam volna h Elit így fog fenyegetőzni! Régebben még segített nekem a gép beállításában most meg itt veszekedik és le akarja járatni a guildünket...

Jó játékot mindenkinek, sok droppot, és könyörgöm aki nem tud normálisan szólni egy másik emberhez, illetve nem rendelkezik a türelem szikrájával sem az haggyon minket békén! Nem vagyunk kíváncsiak a fenyegetőzésekre, anyázásokra. Mindenki csinálja a maga dolgát!