KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
@Elitewarrior #10654
a story szomoruan hangzik és első hallásra ugy tűnik, az emlitett gonoszak beképzeltek pöppek.. mivel naon érzékeny vok a lányokra, főleg ha bántják őket, fel keltette a story az érdeklődésem..
@Dodo #10658 & @Nyuszuke (PUNA) #10659
az érintettek reakciojátol tátva maratt a szám.. uj nézőpontok felbukkanása mellett sztem tul sok hejen van foglalkozás felperesünk mentális és pszihikai állapotárol.. most már véglépp láccodik h a felek nem értenek egyáltalán egyet, illetve vki rosszul emlékszi, vagy csak lejáratni probálja a másikat.. a nézőközönséget feltüzelték az uj kommentek..
@Elite #10660
a válasz nem tul erőteljes, nem egy igazi visszavágás.. egy-két helyen javitás az előző hozzászolok kommentjeiben, nincs igazán hozzáfűzni valom..
@Nyuszuke (PUNA) #10661
a faszás láma beszolás kivül esik a manapság civilizált vitázás fogalmán, egyszoval szánalmas visszavágás ugy, h mingyá a következő kommentben jelzed h ezzel zárod a vitát..
@Dodo #10663
ismét egy beutalo a diliházba.. kezdenek ezek elszaporodni.. a második bekezdés utolso soraiban leirtak teljesen igazak, problémák levezetése ne egy játékba v forumba kerüljenek..
@SigaD #10664
a hozzászolás csak egy hejen tutta megragadni a figyelmemet, és ez pont egy oan dolog volt amire érzékeny a pici lelkem..
"7.Elite több alkalomal is megfenyegetél hogy meg hackelsz!! sok sikert de azt jóbb ha tudod hogy 12h belül ott leszek és nem egyedül!!
És ahogy írtad nekem hogy SzaSza nagy spanod ő sem fog megvédeni!!!
Amugy ha meghallom hogy valakivel olyat teszel szerintem költöz 12h belül mert utána nem fogsz!! [EZ NEM FENYEGETÉS CSAK TÉNY]"
ez a beszolás számomra szánalmas embert jellemez.. az tény h ha vki lehekkeli az embert akko áldozatunk mérges lesz és kitörhetne magábol.. de veréssel (egy pillanatba nem is csak verés jut az ember eszébe ebből a részből!!) nem szabad megoldani.. erőszak erőszakot szül.. szokták mondani.. de az igazán megfogo része a "nem egyedül".. nah ez a bátor ember és az ő filozofiája..
félidő tájt egyre jobban feltüzelt a "barátok" és elite vitája.. az elite hozzászolását követő 2-3 szimpatizáns dodo első válasz kommentje után már szinét se mutatta.. elite láccolag egyedül van.. v csak szimpatizánsai félnek kiállni mellette, nehogy káruk legyen belőle?
eddig lehetett már mindent hallani, a kivül állo még nem tudja eldönteni mi lesz a vége..
@ FL Zoli #10665
korrekt hsz, vkinek engedni kell..
@Visor #10667
vitázni lehet arrol kivel nem lehet beszélni.. egyik kutya másik eb.. semmivel se lehet jobban beszélni az ellenlábas társasággal sem..
"nem fog játszani? ó istenem. mi lesz most, összedől a világ jaj." - hát amennyire a leirtak alapján észrevettem, a fent emlitett bnő egy kedves, aranyos lány, aki él hal a játékér és a legfontosabbak neki a barátok, szeretne barátokat.. sztem összedől a világ, erre bárki rájöhet..
"kérlek, bizonyísd ezt:
"Valamint kijelentették, hogy ők Baráti Társaság és mindenki mást leszarnak nagy ívben! ""
"akkor is sokan támadtak minket, leszartuk nagyívben." - részben bizonyiték, igaz volt rá ok, de a leszarás az leszarás..(ua. a komm.)
@Visor #10668
"áruld már el, hogy mi a fenét akarsz? lejáratni minket egy közösség előtt?" - akivel alapbol joba vagy az előtt nem járathat le senki semmivel ;)
@SigaD
értelmes dolog eddig nem naon jött, de jött viszont marhaság.. tutira szed altatot meg hasonlokat.. grat neked..
@Visor #10673
hopsz egy kis löket a barátoknak.. egy screen shot ami láccolag perdöntő bizonyiték.. a lecke feladva, bár én magam nem érthetem a lényegét.. az kiderült h elite forro fejü, hamar elkapja az ideg, és akko nincs megállás.. a kérdés h mien válasz érkezik a másik oldalrol..
a kérdés viszont felmerült bennem, vajon mér készit vki fotot egy privát beszélgetésről? érdekes dolgok ezek..
a mérleg a barátok oldalán..
@Dodo #10675
elégedettség a team arcán, ugy fest győzött a baráti társaság!!
amugy engem nem érdekelnek ezek a dolgok, itt vmien szinten mindenkiről kiderült egy-két tulajdonság, de vszinű ennek még nincs vége, hacsak az utolso kommentek után meg nem futamodik a kihivo és el nem ismeri vereségét.. szomoru dolog h egy játékon igy össze tudnak veszni emberek.. legalább lenne jo játék!! :))) azzal a táborral vok én aki azt vallja h a magyar nem tud segiteni a másik magyarnak semmien téren és ezér van ott a nép a gameben ahol van.. mindenki szid mindenkit, kibeszéli a háta mögött.. és ebből lesz itt a forumon a sok veszekedés.. mindenesetre én élvezem, ezek tüzelnek fel..
a hozzáfűzések szimpla meglátások, amugy a vita nem tartozik rám, nem is állok senki mellé.. ha vkit megbántottam, ugy h nem ugy gondoltam attol elnézést kérek, akit meg megbántottam ugy h nem volt szándékom de a dolgot ugy gondoltam az meg ugy is fog egyet nekem szitkozodni..
hajrá!! isz meg kő mutatni ki mien fajta :DD legalább kiderül ;)