KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Jaj mennyi komment:) pedig délután én olvastam először a "NAGY VISSZATÉRÉST"...
@elit... szóval ahogy már leírták szavazás volt, annyi különbséggel hogy mi úgy tudtuk elite akar belépni, reniről szó se volt, a szavazás élt két napig mindenkit megkérdeztünk aki ismer téged... hangos röhögés volt a válasz, pont úgy mint akárhányszor előjött az elite név...ha unatkoztunk csak megemlítettük és már dőlt is mindenki a röhögéstől...
a régi ts jó egy évvel a te tyúkszaros kalos életed előtt élt...erről ennyit...a te guild ts-edhez való hozzáállásod szánalmas...
miért emlegeted ennyire szaszáékat? minden második mondatod: "engem nemérdekel én szaszával vagyok"... ki az a szasza? ő a superman? ha kedvel téged akkor pont akkora 'szániman' mint te...
én nem ismerem ezt a kis barátnődet a szaszát de szerintem pont akkora senki mint bárki más...nállam jár az alapvető emberi tisztelet mindenkinek az első beszélgetés során... de te baromi jól kivívtad magadnak hogy mélységes szánalommal lenézzelek...
alapjába véve semmi gond a guildből kilépéssel játék adta jogod... de ahogy azt ti csináltátok attól normális lelkiismeretű embernek hányingere lenne...
mi a véleményed a screenshotokról?? - inkább nem érdekel
azt nem fogod föl hogy teljesen mindegy ki alapította a guildet attól még teljesen röhejes volt...
ahogy puna írta nem érted a játék lényegét...ez nem arról szól hogy mindenkinek jópofizunk és elvárjuk hogy kinyalják ezért a seggünk...
sajnos még mindig az az unintelligens paraszt vagy aki anno voltál...sajnálom renit hogy ilyen taggal hozta össze a sors
bocsánat mindenkitől hogy drága perceket raboltam az életetekből...
és bocs azért hogy több párhuzam van az előző kommentekkel, de mégis egy témáról van szó...csak ki akartam fejteni a véleményem
elnézést amiért néhol elég vulgáris voltam, fogalmazhattam volna választékosabban de akkor a sok gyökér nem értette volna meg...
az lenne a legjobb ha átvonulnál az okos kis barátaiddal a Naraeha nevű szerverre...csak sajnálnám az ott játszó barátaimat
még talán annyit elite hogy meg NE próbálj eljönni a pesti találkozóra mert nem szeretnék bírósági ügyet...börtönbe vonulni miattad meg pláne nem...
@Siga menj oda a polchoz és keress egy szép kék könyvet az lesz ráírva "A Magyar Helyesírás Szabályai" vagy csak simán oltsd fel a lámpát amikor írsz