KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
istenem elite... látod erről van szó. veled nem lehet beszélni.
kapálódzol itt a barátnőddel, ami szép és jó dolog, de nem ilyen formában. nem fog játszani? ó istenem. mi lesz most, összedől a világ jaj.
ugyan ne haragudj már, de mindközülünk te neked van a kicsi agyad hozzá, ha már ilyen hangzatosan anyázzuk egymást.
vedd már észre, h bármennyire is szeretnéd, nem leszel a kalonline istene. aki egy játékba ennyi erőt és energiát akar belefektetni, ahhoz nincs több szavam.
a baráti társaság igaz is. mi kezdetektől fogva együtt játszunk. én ugyan - mint azt sokan tudjátok - nagyon keveset játszom már officialon, de ez most nem is lényeges. ugyan kurvára nem tartozik senkire, legfőképpen rád, de leírom. amikor én elkezdtem ezt az egészet, curbbal, akkor egy jóbarátom ts-én kaptunk helyet, mert ha valamivel, ezzel nem lehet hosszútávon "egyedül" játszani. csatlakozott hozzánk időközben AscyrA, majd egy site fórumán nyitottam egy topikot ennek a játéknak és így került közénk damageadept és dodo is. eközben felmerült, hogy a ritualfeart felbontjuk azért, hogy megpróbáljuk megteremteni a magyarok főmagját (tekintettel az ml hanyatlására). így feljött breno, nyüszü, puna, stb. akkor is sokan támadtak minket, leszartuk nagyívben. mi azóta minden nap beszélünk, igen, mi egy BARÁTI TÁRSASÁG vagyunk. és mivel mi egy fillért nem fizettünk be a ts-be, ezért nem volt és nincs is köztünk sa azon a tsen. azért voltunk ott, mert nekem van kontaktom. ilyen kurva egyszerű. azt hiszem, azon túlmutat ez az egész (2 nagytalálkozó, több kisebb), minthogy egymás szemébe hazudjunk. és igen, ez nem kockakör, hanem baráti társaság. ha nem kalozik senki, akkor sem lépünk le, nem beszélünk, hanem 24/7 onlineak vagyunk, amikor van időnk kikapcsolódni.
ahogy leírtad a te ts szervered 3-4 embert bírt el. könyörgöm, az nem egy guild. vagy te úgy gondoltad? tehát ez sem volt jó megoldás, vissza is másztunk, emlékeim szerint párszor fel is jöttetek, mert én tisztán emlékszem a te, reni és zua hangjára.
beírtuk tisztán és világosan a guildnotice-ba, h aki fel akar jönni tsre, annak megvan a lehetőség, jelezze. egy ideig volt is olyan szoba, ahova bejöhettetek volna, de ez érdeklődés hiányában törölve lett.
ja, és a hazugságról:
kérlek, bizonyísd ezt:
"Valamint kijelentették, hogy ők Baráti Társaság és mindenki mást leszarnak nagy ívben! "
már így is több szót pazaroltam rád, mint amennyit általában az ilyen idiótákra szoktam. megkérlek, hogy egy kicsit gondold át a dolgokat, ha már ennyi idő alatt megérteni nem tudtad.
felnőtt emberek vagyunk, nem a kispajtásaid, akikkel így beszélhetsz. egyáltalán minek feszegeted ezt a vicces szitut megint a fórumon? hm?
azért még megkérdeznék egy dolgot: hogy írnád le azt az embert, aki egy szituációban azonnal azzal fenyegetőzik, hogy feltöri a másikat, lelopja a cuccait? milyen embernek gondolod te magad? ez kívüláll azon, amit mi összetartásnak nevezünk. ezt nem is említetted ugye? mint ahogy azt sem, hogy te nyíltan vállaltad mindig, hogy te vagy a sztárhekker, akivel gond van azonnal ugrassz és kifosztod. ez a "többnek mutatom magam, mint ami vagyok" tipikus esete.