• SigaDragon
    Üdv mindenkinek!!

Elitewarrior!

Szerintem elite te nagyon eltévetél!! Neked mint régen javasoltam a szihologust!! De ugylátom neked az sem segítene!!
    1. Amikor a ReutalFree összeolvatt a Hungarians-al az RF vezető vezetői posztot kaptak hogy segicsük a gildet.
    2. Elite mi szoltunk a ts bajal de nembirtad megoldani!! Ami a másik ts servert illeti ott mi is vendégek voltunk avval a kikötésel hogy 6-7 fönél több nem lehet fent a mi játékukból!!
    3. Elite ami d4 s2 történt mint te is tudod hazukság amit írtál!!! Amikor oda mentem nem ütöt senki!! Ti kint ültetek és nem montátok hogy ütök ott! Fogtátok magatokat és elmentetek és utána írtál pm-ben hogy ott a barátnőd üt!! Megirtam hogy nemtutam hogy ti most ütök-e vagy nem!! Megirtam hogy vissza adom mert nem csak az a hely van a világon de barátnöd nemjött hogy én szemét vagyok és most veletek megy partyzni!! szoval én vissza adtam volna de ti nem akartátok!! Elite ezt te jól tudod!!! A forumon is leírod magad nemcsak a kalosok elött!!
    4. Mi segitünk a kicsiknek de nem ugy ahogy te képzelted 30 szintkülömbség van és ugy akarsz partyzni!! ChamberHUN is tugya mert őt zaklatad!! Mi questekben mit érdemes ütni és ha bajvan segitünk mert mostmár nekünk is van szintünk nem mint akor 65 ellen 50 körül ki tudna segiteni?? Ez nem Privát hogy minden über tuning meg stb......!
    5 A barátnődel semi bajom csak te meséledbe neki!! Én aki magyar annak köszönök söt beszélek vele!! (Ezt benézted) :D
    Amugy szerintem énvoltam az egyetlen de nem biztos aki támogata hogy gyertek vissza de ezt megbántam!! Neked elite üldözési mániád van?
    Nem volt jó a Privát mert ottis megutáltak????????
    6. Szerintem Andersen vagy aki mesél és még ehez a hazukság is hozájön!!
    Sok sikert a könyvedhez!!

7.Elite több alkalomal is megfenyegetél hogy meg hackelsz!! sok sikert de azt jóbb ha tudod hogy 12h belül ott leszek és nem egyedül!!
    És ahogy írtad nekem hogy SzaSza nagy spanod ő sem fog megvédeni!!!
    Amugy ha meghallom hogy valakivel olyat teszel szerintem költöz 12h belül mert utána nem fogsz!! [EZ NEM FENYEGETÉS CSAK TÉNY]

Elite olyan ember nincs mégegy aki enyit hazudott vola mint te csak GY Ferikénk!! Rokonok vagytok a hazukságban GZ

Remélem találkozunk nemsoká ha szeretnéd :D