• Elitewarrior
    PUNA!

Kezdjük ott, hogy a HungarianElite guildot nem én alapítottam!!! Úgylátom még mindig kicsi hozzá az agyad, hogy megértsd!!! A másik pont te nem voltál hajlandó meghallgatni és rendezni a félreértéseket. Hazudni ti hazudtok, mint a vízfolyás. Mindenhol volt tanu a tetteitekre. Továbbá a Hungarians guildből a HungarianElite guild tagjai közül senki sem toborzott embereket. Ezt ti csináltátok minden magyar guilddel. Erről ennyit és én lezártam a kérdést örökre nem érdekelnek a kifogásaitok és a hazugságitok.

Dodó!

D4f2-n 45-46-os szinten voltunk fent nem 20-ason. Én ha azt mondom valakinek, hogy fátylat borítok a múltra az nem csak duma. Ráadásul én nem akartam hozzátok visszamenni, Csak Lady. Őt furcsamód visszavennétek elméletben, csak gyakorlatban nem így működött és ez tény. Ennyit a szavahihetőségről. Tehát így várjátok szeretettel??? Mind 1 sikerült elérnetek, hogy soha többé nem fog játszani Reni. Gondolom örültök, hogy egy lánnyal eltudtatok bánni. Most is meglehetett volna beszélni de nem vagytok hajlandóak ilyenekre, ezért tartunk itt.

Jó játékot!