KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Nyuszuke #10659 PUNA írja most ezt:
Elitewarrior!
Szeretnék egy pár dolgot elszögezni az elején. A félévvel ezelQtti beszélgetésünkben mondtam neked, hogy rosszul közelíted meg a dolgokat, amikor az új gulidetet akartad megalakítani. Akkor volt egy privát beszélgetésünk, mikor megpróbáltam neked finoman felvázolni azt, hogy nem jó úton jársz. Mi is történt? Közöltem veled, hogy a kalonline arról szól, hogy egyedül fejleszted a karakteredet, és építed. Másod sorban van egy lehetöséged a guidlre "mankóra", ahol ezek az emberek, akik egyedül küzdenek segítséget kérnek és kapnak korlátozottan. Ez lehet party (a szintednek megfelelö partyról beszélek, amikor mindenki jól jár NEM CSAK TE, HANEM ÉN IS), lehet anyagi és lehet erkölcsi segítség. Hangsúlyozom, a megfelelö embereknek. A beszélgetésünkröl a mai napig meg van a screenshot, ahol azáltalam megismert ember, Te Elitewarrior, egy kifordult, ideges, összevissza beszélö emberré vált. Nem értetted meg a titkot, ami igazából nem is titok, az emberi kommunikációt. Mindenki szeretett, mindenki szerette a Renit, a mai napig is, de a gátat, amely köztünk van, a Hungarians és köztetek, te építetted fel. Nem tudom lerombolni, mert erösen ragaszkodsz a gyermeki indulatokhoz (ha nem kapom meg a játékodat, megverlek). A tegnapi beszélgetés, amit Zsófival folytattál, annyiban volt durva, hogy Zsófi már majdnem sírt, mert szeret benneteket, és hazugnak káltottátok, amikor tüzzel vassal kiakarta harcolni nektek, köztük én is, hogy kajatok egy második lehetöséget arra, hogy újra a csapatunk tagjai lehessetek. Az elöítéletek, a felelötlen kijelentések számodra nem csak a játékban, hanem több mint valószínü az életedben is sok keserüséget okoznak. Az indulat nem biztos, hogy jó oktató. Nagyon kellene, hogy átértékeld a hozzáállásodat a jelen problémával kapcsolatban, mert ez a dolog nem kívánatos számunkra. Mikor én ezeket elmondtam neked, mint ahogy ismét megtettem, erre a reakciód az volt, megalakítottad a fantáziadús HungariansElite-t, amelybe becsaltál embereket, majd ott hagytad öket a szarban. Ha lenne önkritikád, csak egy kicsi, akkor meglátnád azt, hogy elhamarkodottan döntöttél, magaddal rántva a Renit (csak róla beszélek), akitöl, ha van jellemed, akkor bocsánatot kérsz. Az utólagos gondolatanik, és az elmúlt félévben higgadtan leszürtük, hogy - köztük ezt én javaslom (PUNA) -, hogy nem vagy megfelelö csapatjátékos, nem látsz mélyebbre egy csapat, egy szellem életébe. Én javasoltam elöször, hogy begyenek vissza benneteket, hiszen mindenkinek jár egy második lehetöség, de ezek után én javaslom azt a gulidnek, hogy téged ebbe a gulidbe sohatöbbé ne vegyenek fel. A Reninek természetesen nyitva áll a kapu, hiszen nem tehet a te elhamarkodott, forrófejü döntéseidröl. Szeretném, ha ezek után szeretne a guild tagja lenni, hogy maga Reni mondja azt, és írj be a gulidcsetbe, hogy Te bocsánatot kértél töle. A te helyedben is szégyelem magam.
Bye PUNA