KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Kis esettanulmány a Hungarians Guild vezetőiről!!
Név szerint: Freezproof (Dodó), PUNA, Breno, Sigadragon, Nyuszuke
Anno amikor még megvolt a MagyarLovagok guild én Hungarians-es voltam.
A fent említett emberek úgy emlegetik magukat, hogy a "Baráti Társaság"
Ekkor a Hungarians Guildben szinte nem volt aktív tag, egy pár ember tartotta a lelket a guildben. Éppen amikor az eset elkezdődött Nyuszuke és PUNA nem játszottak csak a többiek.
A többi tag Freezproof (Dodó), Breno, Sigadragon Olyan szinten leszarták az 50 alatti embereket, hogy még köszönni sem voltak hajlandóak nekik (Kivéve Dodót, aki legalább köszönt és néha válaszolt is). Megcsináltam a Guildnak egy TS szervert ami sávszélessége miatt egy szobában 3 max 4 embert bírt el. A többiek akik kicsik voltunk 50- hiába kérdeztünk tőlük dolgokat szinte soha nem válaszoltak nem segítettek semmiben. Folyamatosan kértük őket hogy ezen változtassanak ezért is csináltam a TS szervert. Változás nem történt sőt átmentek egy olyan TS szerverre ahová más guild tag nem mehetett fel. Valamint kijelentették, hogy ők Baráti Társaság és mindenki mást leszarnak nagy ívben! Ez tükröződött mikor d4f2-n assáztak minket a külföldiek, hiába rimánkodtunk nekik, hogy segítsenek, nem voltak hajlandóak segíteni. Egy másik magyar guild 50+-osai siettek a segítségünkre ez a BlueSky guild volt. Betelt a pohár nagyon, még utoljára megpróbáltunk szót érteni velük de nem lehetett ezért kiléptünk a Hungarians-ból (Kb 6-7 fő, azok akik rajtuk kívül aktívak voltak, 1-2 tag maradt csak bent). Azt hittük szabadon válthatunk guildet de tévedtünk. Jött a Baráti társaság bosszúja! d4f2-n LadyKillHUN-t aki lány SigaDragon úgy kitúrta az egy sponos helyről mint a sicc, úgy hogy én is és CoreyHUN is ott voltunk, éppen egy külföldit tanítottunk magyarra ez egy gerinctelen szemét húzás volt. Majd nekünk esett Nyuszuke, és PUNA, úgy, hogy ők nem is tudtak semmiről, hogy mi történt csak a többi haverjuk hazugságai alapján. Ok nélkül minket hibáztattak. Majd még jöttek egyéb piszkálódások és szemtelen dolgok. Amikor elkezdték az ember toborzásra szolgáló Ally-t a magyar guildek között, már PrekaHUN megalapította a HungarianElite guildot amibe mi is beléptünk. Ally keretén belül Freezproof elhívott d3f2-re ally partyba. A partyban kb 10 percig voltam amíg a Baráti társaság kiutált és 2 hétig a fejemre olvastág, hogy miért szálltam be a partyjukba (Pedig engem ők hívtak le partyzni!) Olyan szintig fajúlt a dolog, hogy LadyKillHUN nem mert miattuk játszani, nagyon sokat sírt miattuk. Egy lányon álltak bosszút. Emiatt az egész HungarianElite guild 45 tagja átvonúlt a tört szerverekre. Mostanában LadyKillHUN vissza jött a normal szerverre játszani, hogy ne legyen egyedül megpróbált kibékülni ezekkel az emberekkel akik ok nélkül összevesztek vele és többször megalázták!!! Igéretet kapott rá, hogy borítsunk fátylat a múltra és visszamehet. Kilépett a guildből, letelt a 3 nap amikor be kelett volna venni a guildbe szép finoman elküldték a jó büdös francba!! Így ismét megalázták és még utoljára jól belerúgtak egy lányba aki soha nem ártott nekik!! És ezek az emberek hangosztatják, hogy TARTSUNK ÖSSZE MAGYAROK!!! Mindenki maga döntse el milyenek az ilyen emberek akik ok nélkül haragszanak emberekre, és mindent megtesznek azért, hogy embereknek lehetetlenné tegyék a játékukat. És kiközösítsék őket bárhonnan!
Én elkeserítőnek és szomorúnak tartom! Dodó is a pofádba nevet és közben hátba szúr, mint a társai. Itt nekem lenne okom haragra nem nektek!!!! Freezproof (Dodó), PUNA, Breno, Sigadragon, Nyuszuke
Ui:
Így a HungarianElite Guild újra aktív!! És mi tényleg támogatjuk a kicsiket!