KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
ML és Hungarians...
az a baj, hogy egyik guildben sem jáccik a leader már jó régen... sőt akik alapították sem jáccanak
ML-t Chamber vitte tovább amíg meg nem unta, a Hungarians-t Breno, és én (Freezproof) vittük (akiket kihagytam azoktól elnézést). a végén már csak én. beleuntam, abbahagytam a kalt, nem vagyok már aktív... próbáltam átadni a vezetést aktív embereknek, de akik most a Hungariansban aktívok, hát inkább nem mondok róluk semmit (alkalmatlan egy bagázs, de majd hátha belejönnek... tisztelet a kivételnek)
a legnagyobb probléma, hogy ezt a fórumot kb 15-20 ember olvassa, a játékkal meg vagy 100-200-an jáccunk. EZT nem fogom soha felfogni... hogy mért nem képesek emberek tájékozódni. csak jáccanak, gyaknak, azt se tudják mivel, mert általában fogalmuk sincs mit tartalmaz az update, de úgy vannak vele, hogy volt update, húdejó, jáccunk...
tehát írhatok ide akármit, úgyse jut el 10 embernél többhöz...
én úgy látom, hogy az "értelmes" játékosok vagy abbahagyták, vagy átmentek külföldi klánokba (megintcsak tisztelet a kivételnek)
most lehet vándorolgatni ML-ből Hungariansba, aztán Hungariansból ML-be stb-stb... de értelmetlen, mert mivel a vezetők inaktívak, nem lesz jövője, egy idő után életképtelen...
a kiút új guild alapítása lenne (hátha), ha sok emberhez eljutna az infó... ideje lenne felkavarni az állóvizet
de mivel a többség 15 éves kis pöcsike, aki azt se tudja mivan, csak nyomogatja az egeret, amíg el nem kezd füstölni, addig ez is esélytelen...
uff, szóltam ^^