Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.

Engine.exe hibauzivel keptelen vagyok megbirkozni,a jatekot uninstallaltam es foltettem megint, de semmi valtozas, segitsetek legysz....
Bucser
Akkor meg nem utottel Berserket. 2 honap alatt osszesen 4-5 db G48-as Me Gak sword meg egyetlen Giant😊 szar vannak azert szar helyek😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Robirobnak már két G50 droppja is volt ott, szval én bízom a szerencsémben 😊

Silversting - LVL59 Vagabond Sword-Man @ Naraeha Guild: NewWorldArmy Ennyit játszom: http://profile.xfire.com/silverstinghun

A d4 az egy kamu hely, te a workerektõl semmit sem fogsz kapni 😊 mai dropjaink egy haverral 29 ring 2 prot tali 1 trinket és 1 revi stone 😊 na ezt oszd be és két napja ott vagyunk 😊 hát szerintem holnap tovább is állok 😊 de azért sok sikert neked 😊

Server : Naraeha Name : Systemo lvl 52 EA Guild : LegendaryHeart

Ja és szerdára cél az 50

Silversting - LVL59 Vagabond Sword-Man @ Naraeha Guild: NewWorldArmy Ennyit játszom: http://profile.xfire.com/silverstinghun

Huhh én annak örülnék ha már nem kéne suliba járnom 😊
Elsõbe még nagyon karaly volt, de mióta tavaly összevontak 1 másik sulival azóta csak sz****k a f***t<#gunyos1>
Mind1, ezt a másfél évet még kibírom, aztán nemtom <#mf1>
Ja ma megléptem a 49-s szintet és volt közbe 1 TOA meg Ruinous TOP droppom. Még 980% és KIRÁLYSÁG van 😊 Utána megyek a jónépet írtani D4-be. Legyakom a managert, aztán a munkások azt se tudják majd mihez kapjanak <#eplus2>

Pont azon gondolkodtam, hogy egyre jobban kezdem tisztelni azokat, akik nem tudnak rendesen fogalmazni, de ezzel õk tisztában is vannak és éppen ezért nem írogatnak ilyen szép kis eszmefuttatásokat a fórumra. Tudod az a probléma, hogy lehetsz akár 60 éves, ha a helyesírásod és a fogalmazási készségeid egy 6 éves szintjét súrolják, akkor bizony szarba se fognak venni. Nem rosszból mondom, de így van.

A másik, hogy sok helyen hibádzik az, amit mondasz. Ha valami nem érdekel, akkor reakciót sem érdemel, tehát nincs szükség válaszra.

v150r
azért arra kíváncsi lennék, hogy mi játszódott le benned, hogy idáig jutottál 😄

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

blbogus
nap*

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

blbogus
tom h neked teccene 😊 már csak azér is mer nem csinálok egész nao semmit csak itthon ülök.. néha tanulok a plusz érettségimre.. de megöl az unalom. a haverokkal elhüjlni mégis csak jobb volt

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Cseréljunk helyet pls😛 holnap irok kozpontit de fingom nincs mien féle feladatok lesznek benne, mert ma intézte el a muter h irhassak:| (OFF)

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

blbogus
bárcsak rohadhatnék a suliban..

Ááááááá kiakadok most kb 2 perce meghaltam.... amit reggel 8 óta szedtem össze xp-t azt bukta mert egy rohadt virág a falban felrobbant.... hát ezt nem hiszem el.. !!!!<#violent><#bdead><#help><#rinya><#boxer><#gun>

nem semmi a gyerek... nah akkor szépen sorban:
- tanulj meg helyesen irni...
- tanulj meg értelmesen és normálisan fogalmazni
- én pl délben irtam, és még mostis melózom 😞 szal a sulicsengõvel mellélõttél rendesen
- valószinûleg több éve dolgozom, mint ahány osztályt te elvégeztél eddig
- több mint valószínû, szgépet és inetet is elõbb láttam és használtam, mint te
- a hozzászólásaid alapján több közöd van a traktorhoz és az ekéhez, mint bárkinek eddig, aki megfordult itt a fórumon
- nyugodtan irj be romául, legalább tisztázódik az etnikai hovatartozásod, és mivel eddig sem irtál értelmeseket, nem lesz gond, hogy senki nem érti mt irsz

ty, bb...

csak egy jótanács: inkább az okos hülyéskedjen, mint a hülye okoskodjon...

Látom azért 3 felé jöttek az üzik...Kicsengettek a suliban<#mf1>
Na gondoltam beírok a fórumba romául...(mégsem talán)Dodo és barátjának.Én legalább nem protekcióval láttam meg a napvilágot...és az nem 15 éve volt fiacskám!
Én teszem magam,ti nem is...RÉTINÉGEREK😊
megérdemelnétek egy két fülest...De ti ketten vagytok húúhaaa...Ez szarügy.Leis fenyítettetek...Aztgondoljátok engem az oldal érint??Hol érdekel mit mondtok rá?Nálatok még úgyis a sárga zetor a menõ...csoda van internet,lehet megszánták a tanyát ésmár tárcsáztok is ebben a pillanatban...na játszátok itt tovább a mártírt,3 emberbõl 2-en tivagytok...Mostmár büszkélkedhettek egymásnak de kemények vagyunk...
Menjetek ásni,tavasszal annyival is kevesebbet kell majd...vagy gyüjtsétek a gallyakat...Hisz egyre hidegebb az idõjárás...(Apádat kölyközd te rizsaszemû)
DamageAdept
Mindig is az volt^^

Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok

Öööööö izé... mostmár igen 😛

Dodokacsa
azt ugye tudod, hogy ezzel az írással te is rétinéger lettél 😛 xD

Freezproof | KalOnline - Hanin server | lvl 71 God of Bow

Na ahellyett hogy folyton egymást szekálják a rétiniggerek jöjjenek fel kalra 😊 és akkor elmondhatjuk hogy nem a sárgáktól laggol a szerver hanem a rétiniggerektõl 😊 (ne sértõdjön meg senki) 😛

blbogus
😄DDDDDDDDDDDDDD

shaime01
mindketten "rétinéggerek" vagytok és ennyi. <#hehe>

Jee lett ey dropom a d4ben persze csak egy g52 shield de jobb mint a semmi, ha kell vkinek az szóljon (S2-ön) 😊

Dodokacsa
jaja, mostmár üthetnénk, kéne nekem is az 58 😊 (még 3 kocka)
ma 5tig vagyok, mert este megint meló, hétvégén viszont szabad vagyok elvileg, ha haverok nem gondolják máshogy 😊

grt a lvlekhez<#worship>

@TenshinHun
- ha vmit közönség elé társz, számits rá, hogy lesz olyan, akinek nem fog tetszeni, lesz aki elmondja, lesz aki nem, ki igy ki ugy... (hozzáteszem nekem sem tetszett, mert ahogy irtad, 2 nap alatt csináltad, vagyis inkább csaptad össze)
- elsõ honlapnak elmegy, nézz körül itt-ott hogy is kéne kinéznie egy ÁTTEKINTHATÕ és KÖNNYEN KEZELHETÕ honlapnak...
- valószinüleg még nem multál el 16 éves sem, erre vall a tervezési és a beszédstilusod, igy hát inkább tanulj, mint másokkal vitázz

@Dodo
- nem érdemes kiskölykökkel kötekedni, nem vezet sehova 😄
- mikor jössz fel végre jáccani, kb 2 hete nem láttunk... (mind2 en szintet léptünk, van full buff+elastic ... 😄 )
- tegnap volt elaastic + storm party is, faszán sikerült, behalt az egész parti Chamber stormjai miatt mindenki fagyott (idiota inix nem képes javitani a bugjait...)😄D

csak egy jótanács: inkább az okos hülyéskedjen, mint a hülye okoskodjon...

Dodokacsa
@TenshinHun
boldoggá tesz, hogy hozzásegíthettelek, ehhez a fantasztikus felismeréshez. örülök, hogy mostmár mindent világosan látsz.
én viszont továbbra sem értelek...

az elsõ írásomban nincs semmi kötekedõ, de te mégis berágtál... te vetted elõ a "ki, ha én nem" stílust. erre reagálva írtam amit írtam...

és sajnos ahogy nézem a kölcsönös tisztelet is ismeretlen a számodra. az 1 dolog, ha vki viccesen leoltja a másikat, azzal nincs is semmi gond! de az ilyen "faszcimbáló"-zással, meg hasonlókkal nem jutunk elöbbre...

én is békepárti vagyok, de ha belémkötnek, azt nem hagyom szó nélkül, és itt ez történt. mondom, az elsõ írásomban semmi olyan nincs amin felkaphattad volna a vizet, kivéve a negatív kritika. ha meg képtelen vagy feldolgozni, ne írj fórumokra...

Ne marjatok már mindig egymást 😊 Na hogy a játékhoz is legyen vmi dolog 😊 Már 1,5 órája lent döglök a d4ben és semi drop nem volt lovén kivül na meg egyszer meg is haltam mert elmentem teát inni 😊 utána meg nyomattam a fuckokat most meg megint g50re vadászok 😄

Kõgizda meg esetleg tevagy...Bár én a kõ nélkül irlak le...
EZ
Már értem miért van mindíg vita a guildokban...vannnak ilyen kis faszcimbálók mint el a dodó is...Mostmár megértem az embereket...Én próbáltam normális választ adni...Béke párti vagyok,ha kell köpök azt ölök...😊nembírom az ilyen majom kis rétinégereket...Tudom te nagyon okosvagy...Bocs hogy eddig nem vettem észre...Egyébként a negatív kritikával semmi bajom sincs akkor ha nem úgy adja elõ az ember mint te...Fellengzõen(Hogy én milyen okosvagyok)temeg milyen hülye ,hogy ilyen szart csinálsz...Na szaladj ki a hóra...Peace
shaime01
<#hehe>

Tört szerver ahol szeretnek ilyenekkel játszani.Ehh...Haver én privát szervert üzemeltetek, és hidd el azért írtak már a privátosok 3-as verziójú Hacker védelmet mert nem szeretik ittse a hackereket.Ha nem tudsz játsznia ne játsz...

Game:Xiah Server: Phoenix 2 Name/Class/LVL:XazaXHUN/Warrior/28

Dodokacsa
gondolom azért raktad fel a linkjét, hogy itt a honlap, nézzük meg, mondjunk véleményt. ha csak azért csináltad, mert "unatkoztál", akkor mi a frászkarikának teszed ki a linkjét?<#zavart2>
negatív kritika is létezik sajnos a világon. tudom ez szomorú <#nezze>
amúgy kõgizda vagy, hogy "nem 17-es monitoron vágod a fát"<#taps>
de ne csüggyedj! a meg nem értett zseniknek ez a sorsa. majd halálod után 100 évvel elismerik a kimagasló tehetséged<#eljen>

Hallottál már a táblázatok használatáról html-ben és azon belül is a width parancsról? Na ott bizony van egy opció, ami 100%-ra optimalizálja a honlap szélességét, magyarána monitorhoz igazítja azt.

Kellemes honlapkészítést!

blbogus
izé.. én eccer se kerestem hack progit.. nem kértem segiccséget tört serverre..
izé.. most nem volt igazad.. :p

Jah Shaime poénnak is szánta szvsz, ha nem is akkor is jól adta elõ.
Nem úgy mint te vagy geri...

Hello dodo!
A válaszom...
Mivel én nem 17-es monitoron vágom a fát,ezért nemfogok 1024-be oriáskodni😊
Lehet igazad van csinálok egy ujjat...De ezt 2 nap alatt csinálgattam,ha unatkoztam,és nem azért hogy te fikázgasd😊Najó csak vicc"A túl csicsásra pedig csak annyit...hogy mégsem gportalos ratyiság😊Minden jót nektek.És megfogadom tanácsod...Készítek egy ujjat,remélem az majd kielégíti õnagyságát!pá
blbogus
vki tudja mi a poén.. jo nem mindenkinek vicces<#vigyor>

<#mf2>

shaime01
van egy cheatem a kalonlinehoz!
nem mondom meg nektek ,hogy mi! de nagyon durva! húú..

😛

blbogus
de azé nem semmi mi?<#vigyor><#vigyor>

Dodokacsa
nekem nem teccik az oldal, túl csicsás... és eléggé össze lett csapva ahogy nézem (bár ahogy mondtad még fejlesztés alatt van)
sztem hülyeség 1280x960-ra optimalizálni egy oldalt, amikor a legelterjedtebb felbontás az 1024x768
ha vmit vhonnan 1 az 1ben átveszel, akkor ott a forrást ILLIK megjelölni (értem : kalhun) (ezt mindenképp megtenném)

(sztem nem érdemes ezt tovább fejleszteni, inkább csinálj teljesen újat xD (najó ez csak pojén))

Nem értem mit élveznek abban ha egy hét alatt fullosra fejlesztik magukat...És mindenki fullosan szaladgál...értelmét veszti a játék...Vagycsak számomra?!...
Hello!
Nézzétek be az oldalamra,akinek netán nemlenne guildja az jelentkkezhet is.Bár az oldal még fejlesztés alatt áll...Az oldal!
Brutal
Lesz még olyan hogy 3-4 beirás lesz egy nap de azok az officialhoz kötõdnek?
Okádni tudnék a "Vérpistike vagyok hackelek-warezolok és átbaszok másokat de segitsetek mert hülye is vok hozzá" embereketõl.
Nekem megfelel a napi egy kocka fejlõdés amit idõm engedi nem akarok 2 nap alatt lvl90 lenni G1000-be fesziteni. Ez öli meg számomra a játékot.
Na meg a lag de az más tészta. 😄

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Bucser
Hihetetlen érzéked van az offtopic vagy ROSSZ topic beszolásokhoz. BTW nem vagyok Zalai... sõt igen messze lakok tõle. de hanyagoljuk ezt a témát.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

blbogus
huhu a kép alatt uj szöveget véltem felfedezni<#vigyor>(a szaknyelvet sajnos nem vágam.. talán banner..)
azé ismerkedni csak lehet szal.. Bucser ha talán zalai vagy összeugorhatnánk megnézni a SuperBowl-t. Rem a Bears nyeri meg.. Bár elõtte meccsen pont nem nekik szurkoltam<#vigyor>

v150r
aki meg nagyon akar az úgy is segíteni fog pmben.
beírod 300x hogy mi a bajod és mi 299x válaszolunk rá, hogy ezt ne ide, attól nem lesz jobb.
aki tudja/érti az el fogja neked küldeni pmben. már ha akarja.

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

Ezesetben pedig (mint már Bucser is rámutatott) fordulj a google-hez majd pedig olvasgasd szorgalmasan a segítségével megtalált illegális szerverek oldalait / illetve szedd le róluk a szükséges programokat/fileokat.
Már 1000x el lett mondva hogy nyisson vki egy "ILLEGÁL KalOnline" topicot és irogassatok oda.

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN