• Cingar
    ugy tudom SHOKot feltortek es lepucoltak azt a par g55ot es a g56imp 2kezeset.ez tipikusan jellemzo hogy ha van egy "nagyarc" kalon akkor elkezdenek terjedni ilyen kosza hirek :) kb Princerol 5szor hallottam hogy abbahagyja es hogy egy egesz barati kor jatszik a karakteren stb.mikor meg egy szovetsegben voltam vele egy hetig akkor azt meselte hogy 17 eves es a testverevel szokta nyomni a kalt es rengeteget tud jatszani mert daniaban ugye mas az iskolarendszer es o mar 16 eveen befejezte a sulit es majd munkat keres meg stbstb.ebbol nem tudom mi az igaz.Xanderrol meg anno azt terjesztettek hogy azert fejlodk ilyen gyorsan mert a vilaghalon oszeallt 3 kalos egyik az amerikai kontinensen a masik europaban a harmadik azsiaban el ezert 24/7 vki jatszik a karin az idozonaeltolodas miatt.rengeteg sok baromsagot kitalaltak mar amiken lehet rohogni :)
    @Silversting
    van egy program az a neve hogy Fraps .rakeresel es letoltod,felrakod elinditod es mikozben fut ez a fraps elinditod a kalt es fel tudsz venni jeleneteket akkar ss-t is csinalhatsz.a videoreszleteket meg osszevagod egy programmal. en sony vegas 7-t hazsnaltam.frapsben probalj regeltet leszedni mert kulonen tesztverzioban csak 30 masodperceket tudsz felvenni