• v150r
    elképzellek öt év múlva, amikor már minden magyar abbahagyja ezt a játékot a faszba, majd viríthatsz, h te vagy az isten. és tényleg. fel se tűnt neked, hogy COMMANDEREK fejtették ki, hogy miért jó és te VAGA vagy? most az megint egy másik téma, hogy ki mit beszél/hall/lát, mert az teljesen mindegy és tárgytalan ebben a pillanatban. aki commander és szentül állítja, hogy jó (veled szemben, aki még életében nem játszott commanderrel), azzal miért vitázol róla?
    nem csodálkoznék, ha nem találkoznál a közeljövőben sem csimbivel, mert valszeg ő nem ül egész nap a kal előtt.
    "1. erre mar ezerszer irtam valaszt ezen lovagolni szanalmas"
    egyszer fejtenéd ki végre, hogy miért is. ugyanis nem feltétlenül van ebben igazad.
    feltehetném azt a kérdést is, hogy végül is mi a fasznak játszol ezzel a játékkal. mert ez innentől kezdve nem játék. dodo, csimbi, damage, meg itt még jónéhányan _SZÓRAKOZNI_ és _KIKAPCSOLÓDNI_ járnak fel kalba. és ha eléred a maxlevelt, akkor mi lesz? mész te is assázni végig a világon, mint az összes többi hülyegyerek, akik milliókat öltek bele ebbe a játékba azért, hogy a nevük benne legyen a top 5ben? komolyan kiváncsi vagyok.
    és ha már itt tartunk. lényegesen több értelme van annak, hogy 1-2 hét alatt felhúzok egy karit törtszerveren, mint éveket szenvedni a semmiért. pontosabban azért, hogy én/vagy te/vagy ő legyen az isten a játékban. a játék azért játék, hogy kikapcsoljon.