• Dodokacsa
    valóban sry, hogy hozzád mertem szólni... LoL EMBER! ez itt a VALÓSÁG! nem karakterek, hanem emberek vagyunk... van aki szar ember, van aki kevésbé... nemtudom, hogy te hány éves vagy, de van olyan nálad mondjuk 10 évvel fiatalabb gyerek akinek duplája az IQ-ja mint a tiéd (nem is 1) és persze van olyan 20 évvel idősebb is akinek a fele... ezzel azt akartam mondani, hogy kor (kalban lvl) alapján megítélni vkit nem sok intelligenciára vall...
    ilyen az élet, nem vagyunk egyformák, van akinek több jut, van akinek kevesebb...
    neked, hogy verd a nyálad a "high lvl" karidra...
    lehet, hogy szerinted SZASZA meg a többi 70-71 "qrva nagy arc", de szerintem meg szánalmas kis f*szok, akik reggeltől estig jáccanak... csekkold a south park WoW-ról szóló részét, hátha elgondolkodsz rajta...

az addig OK, hogy nem jártam d4-ben f3-nál lejjebb a szintemből fakadóan, csak körülnéztem 1x, de a játék többi részéről legalább annyit tudok mint te, LEGALÁBB!
    az meg, hogy te a CoPa-t isteníted az egyenesen nevetséges, kb annyit ér mint egy fél refine (mivel csak a max sebzést növeli)... az OTP sokkal hasznosabb (több OTP = kevesebb miss, és hidd el a 60+-ok is szépen misselgetnek a 15-20 szinttel magasabb mabokra...) és van még nem egy nagyon jó skillje a commander-nek.
    ha már szóba kerűlt neked mennyi OTP-d van? és 58-on mennyi volt?

uff szóltam...