1: nem azt irtam,h HL2 szar,hanem azt,h U-N-A-L-M-A-S
2: a Red Faction 2-ben sem emléxem,h 2 shotgunnal lehetett volna mászkerálni
3: a Serious Sam is jo,meg a Painkiller is :) ezt aláirom :P
4: NEKEM fura modon SOHASEM FOGY EL A LŐSZEREM !!! vajon MÉ NEM??? én nem lövök állandoan mellé??? (lehet,h a CS:S megedzett?) :)))
5: szokatlan dolgok = átváltozás (és most nehogy a szutyi SoulReaver-rel meg a mostani utánzataival gyere,h át lehet menni a tulvilágra... ezé gagyi a Constantine is,mer az is csak 1 sima Soul Reaver "skin")
6: csak azt sajnálom,h ebben is csak az oszlopok rongyolodnak a tarto acélig :(
7: én nem feszülök a GRAVGUNa,mer hiába "yuhuuu,de jo POÉN",akkor se lehet sokmindenre használni... aktiv harc közben nem hiszem,h dobozokat fox keresni,h azzal vágd agyon az enemyt... a körfűrész lapjával hasitani tényleg jo dolog,de az ugyebár csak 1 szakaszon van szanaszéjjel... és előtte + utána? siri unalom,nem tudod használni sehol!
8: azért,mert 1 fanatikus FPS-es jobban várja az UT2007-et vagy a Quake4-et,netán a Serious Sam 2-t,és azé leszolja,mer hiányolja az állando sötétséget,és ad rá 60%-ot, az nem azt jelenti,h rossz...
kieg: a külföldiek adnak 60-70%-ot...
9: aki végigvitt 1 játékot,nem hiszem,h nekiáll ujra + ujra,ha nincs alternativ végigjátszás (pl. Deus Ex 1-2,amiknek MINIMUM 3 féle (!!!) befejezése lehet... szal végigvittem a SS TFE + TSE -t,a Painkillert (bár a BooH-lel nem boldogultam,bevallom férfiasan),de még1x nem vinném végig őket...