Elméletek, felfogások, filozófia
 • SODRAAS
  #318
  Szia hiper fizikus!
  Kicsit rugalmasabb gondolkodásra számítottam egy ilyen tudományos elmetol. Miért nem vagy hajlandó másként gondolkodni? :) Ha később megtalálják a módját, hogy számunkra jelenleg erzekelhetetlen dimenzióbol/mezőből nyerjenek ki energiát, akkor az neked most úgy tűnhet, hogy sérti az energia megmaradas törvényét, pedig valójában nem. Nem kell ehhez misztikum elég a fejlődés. Ezek a számodra marhaságnak tartott dolgok, pedig lehetnek hazugsagok, kitalációo, szelhamossag stb. Még az is lehet, hogy a 99.99999%ára igaz is, de, ha csak egyetlen eset is igaz belőle, akkor már létezik, csak nem ismerjük a működéset.
  Az általam említett álmos történetről én tudom hogy megtortent, fogalmam sincs mi lehet rá a magyarázat, azért kutatom, hátha valaki tudja. Veled soha semmi nem történt, amire nem találtál magyarázatot? Vagy arra is lazán rá fogod, hogy véletlen? Mert gondolom magadat nem fogod hazugsaggal vádolni :D
  Ilyen zárkózott hozzaallassal csak a világ töredékét lehet megismerni, fejlődni meg szinte semmit. Javaslom ne utasits el vagy tagadj le élből mindent amit nem értesz és merj kreativabban gondolkodni ;) nekem bejött régen én is hasonló voltam, de az nem vezetett sehova. Lehet ezt a tudomány keretein belül is, nem kell spiritualizalni sem, csak tágítani a keretet ;)