Elméletek, felfogások, filozófia
 • SODRAAS
  #295
  Szia!
  Persze, ha valamit nem ért az ember, akkor a legegyszerubb letagadni vagy hazugsagnak titulalni, én eddig úgy vettem észre ez az elvakult hívők meg lapos Földesek módszere :) rólad meg úgy gondoltam a tudományok embere vagy, és a tudománynak nem így kell működni, hanem keresni a választ, magyarázatot és megerteni meg minél jobban megismerni a világot.

  Szerintem a kérdésem bőven belefer ebbe a FILOZÓFIA topikba.

  Ha számodra értelmetlen ez a sztori, vagy szerinted kitaláció, és nem is próbálod megmagyarázni, akkor miért válaszolsz? Ha viszont mégis érdekel a dolog (engem érdekelne a te magyarazatod), akkor a kedvedért atfogalmazon picit :) tegyük fel ez a szitu Veled történt meg. Akkor is élből tagadnad? Vagy esetleg próbálnad kitalalni, hogy mi lehet rá a logikus magyarázat? Azért is itt vetettem fel ezt, mert mindkét csoport jelen van itt bőven, és én nem vetem el sem a tudományos sem a metafizikai magyarázatot. Barmelyikkel tudsz szolgálni, szívesen olvasom ;)
  Ha viszont hazugnak, trollnak, vagy bolondnak tartasz az nem magyarázat, de azt is elfogadom, hiszen, ha más meselne ezt én is kétkedve fogadnám :)