Elméletek, felfogások, filozófia
  • SODRAAS
    #286
    Sziasztok.
    Pár hozzaszolassal lejjebb szóba kerültek az álmok, és ahhoz kapcsolódóan osztanek meg egy személyes történetet, pontosabban 2t.

    Pár évvel ezelőtt úgy ébredtem egyik nap, hogy  ez a szám zakatolt a fejemben: Júlia nem volt erős vagy bátor... Pedig jó régen halottam. Aztán kb fél órával később beállított egy barátom és mondom neki hogy énekelve ébredtem és hogy mi az a szám, ő meg csak döbbenten nézett pár másodpercig majd közli hogy reggel meglatta édesanyja Julia magazinjait és elkezdte ezt énekelgetni mielőtt elindult hozzám. A két esemény időpontja megegyezett. Minden szkeptikus gondolom egyből simán ravagja, hogy hát ilyen véletlenek vannak, nem tagadom könnyen lehet hogy semmi összefüggés nincs a 2 között, de a második történetre már nem ilyen egyszerű rafogni, hogy véletlen.

     Egyszer azt álmodtam, hogy a vonaton utazok egy lánnyal és jön a kalauz, én elkezdem keresni a mellettem lévő női táskában a vasutas igazolványom ami közben 2 részre szakadt, én meg aggódtam, hogy elfogadja-e a kaller, megmutattam neki aki mosolygott egyet és tovább ment én meg felebredtem. Semmi különös nincs ebben azon kívül hogy pasi létemre női táskám volt :) még aznap délután találkoztam unokatesómmal, aki elmeselte, hogy mikor reggel jött a vonaton haza a barátnőjével és megjelent a kalauz... Szóról szóra leirta az álmomat, még a hideg is kirazott, megkérdeztem pontosan mikor volt ez és az is kiderült hogy nagyjából akkor mielőtt felebredtem.

    Nos érdekelne ki mivel magyarázza ezeket :)