Elméletek, felfogások, filozófia
  • hiper fizikus
    #264
    Szia!
    " A teljes absztinencia egészséges férfiak részére hosszú távra nem ajánlatos "
    Evvel teljes mértékben, ill. maximálisan egyetértek! Nem is erre gondoltam, hanem azokra az élvezeti anyagokra, amik hatnak az agyra, mert az agy egy nagyon szofisztikált = kifinomult kémiai rendszer, élő - saját fejlődésre képes, ezért nem kell megbabrálni chemikálékkal! Egyébként a nemi dolgokról ne írj a hozzászólásaidban, én sem teszem, mert a moderátorok hamar megeléglik, és kipenderítenek innen!!! - én tolerásabb vagyok mint a moderátorok, úgy hogy ha nem használsz e téren durva kifejezéseket, akkor nem sértődök meg, csak furcsálom.

    Az a "később" legyen mihamarább!

    A (ML) olyan tudományos fantasztikum, ami a közel jövő zenéje. Nem igaz az, hogy ami sci-fi szerű annak tudományos alátámasztása, megerősítése nincs! A (ML) lényege nagyvonalakban az, hogy olyan robotokat is építhetünk, ami parancsolgatni képes az embernek. Nem probléma olyan a társalkodó programot csinálni, ami alap fokon olyan szavakat használ, amik érzelmeket jelölnek, akaratot és szándékot fejeznek ki, gyakran emlegeti, hogy "Én a robot.", ...stb. Ezek a szavak kívül esnek a (MI) területén, mert az (MI) a kognitivitást célozza meg, ellenben az (ML) az emóciókat, tudatot, intenciót. Az (ML) problémája az, hogy az embereknek nem nagyon kell olyan robot, ill. program, mint az (ML).

    Itt van egy link a (ML)-ről, ez a japán képregény eredetit követi.
    Itt van egy másik link a (ML)-ről, ez a robot-program alpú, de talán túl száraz szakszöveg lesz neked, ezért csak szöveg átfutást ajánlok neked benne?!