steweee#21888
te mekkora egy beszólogatós nyomigyerek vagy. persze ebben a topickban nem csoda hogy rádbukkantam :)
bocs, magamban nyilvánvaló volt hogy nfsu2-re gondolok, de igen, beismerem nem voltam elég pontos. talán csak mert triviális volt a dolog.az már fennt volt a gépemen és a grafbeállításoknál bizonyos dolgokat ki kellett kapcsolni hogy jól menjen, és nem a videokártyával volt a baj hanem a programmal hogy ilyen hibája volt. de ki lehetett küszöbölni, csak már nem emléxem pontosan hogyan kellett, így nem tudtam pontos felvilágosítást adni annak aki kérdezte.
tudod azért fejlesztenek állandóan a játékokon, hogy minél jobbak legyenek. meg azért vannak beállítási lehetőségek, hogy egyrészt a konfighoz mérten be lehessen lőni a grafikai szintet, másrészt a nem tetsző dolgokat akár ki is lehessen kapcsolni, ha nem tetszik vkinek. én pl az árnyékokat szinte minden játékban alapból kikapcsolom, mert azon kívül hogy jelentősen lassít, bántja is a szememet, így nincs értelme. itt az elmosódó féklámba és a nappali fényszóró zavar, és nincs lehetőség a kikapcsolására, ami baj. persze ettől még jó a játék, de ezt írtam is