veletek fordult már elő olyan, hogy mentetek a versenyben és az autó érdekes dolgokat művelt? úgy értem, hogy korábban nem csinált ilyet. egész pontosan most nyertem meg a 4. ellen és még mindig a Mitsu-val nyomtam volna egy speedtrap-es pályát, de egyszerűen irányíthatatlan volt az autó. volt egy nagy kanyar, aminek a végén lett volna a mérőpont és valami érdekes módon mindig ugyanannál a pontnál az autó megcsúszott vagy "félrerántotta" a kormányt "valaki". de ez egyenes szakaszon is megvolt. megyek, aztán hirtelen kitör az autó jobbra! ez mitől van??
korábban ilyen akkor volt, mikor be volt dugva a joystick-om és amolyan kalibrációs hibát generált és állandóan húzott jobbra. ezzel bekavart egyes játékok irányításába. ez most nem lehet, mert nem használom.
ja, azóta megvettem a Ford GT-t és ott érdekes módon semmi ilyesmi nincs. azt ugye mondanom sem kell, hogy a performance-ban mindent állítottam és csak rosszabb lett a helyzet. a handle max-ra állításával is ugyanezt megcsinálta. ugyanakkor a GT-nél nincs maxon a handle és mégsem tör ki egyik irányba sem. kezd behalni a billentyűzetem és ilyen érdekes "ál-jeleket" generál??