bgabor#20117
Már a megjelenése óta megvan a játék, de ezidáig nem bírtam rászánni magam, hogy véleményezzem a játékot. Gondoltam úgy se tudnék semmi pozitívat írni. Nagyon nem ezt vártam.
A kis sebességen szörnyű irányítás, az optimalizálatlan engine(ami minimum detailen is meg-megakad), a sokszor visszaköszönő gagyi undergroundos örökségek. Nekem nem jött be a játék.
De a legjobban akkor röhögtem, amikor a karrier mód videóiban megláttam az 50-100 milliós verdákkal arcoló huszonéveseket. Ebben az életkorban lehetetlenség lenne hogy ilyen kocsikkal császkáljanak. Amúgy is az ilyen értelmi színvonalú embereknek soha életükben nem lesz ilyen kocsijuk. (kivéve persze ha apuci a kicsi hülyegyereke alá teszi a kocsit) És akkor még nem is beszéltünk a szánalmas "törésmodellről". Végig az volt az érzésem, hogy tulajdonképpen egy kugligolyóval kerülgetem az akadályokat, csak autónak van álcázva. Mindenesetre tény, hogy ennek egyre kevesebb köze van az autóversenyhez. És teszi mindezt egy olyan enginnel, ami futás közben meg-megakad, tekintet nélkül a felbontásra vagy a grafikai beállításokra. Nagy reményeket fűztem a Most Wantedhez, reméltem, hogy az NFS sorozat az underground időszak mélyrepülése után kimászik a kátyúból, de csalódnom kellett. Ez a rész sok szempontból még az undergroundoknál is rosszabb.