23376
-
bgabor #20117 Már a megjelenése óta megvan a játék, de ezidáig nem bírtam rászánni magam, hogy véleményezzem a játékot. Gondoltam úgy se tudnék semmi pozitívat írni. Nagyon nem ezt vártam.
A kis sebességen szörnyű irányítás, az optimalizálatlan engine(ami minimum detailen is meg-megakad), a sokszor visszaköszönő gagyi undergroundos örökségek. Nekem nem jött be a játék.
De a legjobban akkor röhögtem, amikor a karrier mód videóiban megláttam az 50-100 milliós verdákkal arcoló huszonéveseket. Ebben az életkorban lehetetlenség lenne hogy ilyen kocsikkal császkáljanak. Amúgy is az ilyen értelmi színvonalú embereknek soha életükben nem lesz ilyen kocsijuk. (kivéve persze ha apuci a kicsi hülyegyereke alá teszi a kocsit) És akkor még nem is beszéltünk a szánalmas "törésmodellről". Végig az volt az érzésem, hogy tulajdonképpen egy kugligolyóval kerülgetem az akadályokat, csak autónak van álcázva. Mindenesetre tény, hogy ennek egyre kevesebb köze van az autóversenyhez. És teszi mindezt egy olyan enginnel, ami futás közben meg-megakad, tekintet nélkül a felbontásra vagy a grafikai beállításokra. Nagy reményeket fűztem a Most Wantedhez, reméltem, hogy az NFS sorozat az underground időszak mélyrepülése után kimászik a kátyúból, de csalódnom kellett. Ez a rész sok szempontból még az undergroundoknál is rosszabb. -
Húzd ki :D -
Köszi! Megpróbálkozom vele! :) -
egyébként nem volt egy olyan videó h egy drag verseny után, át ugratunk a zsaru blokk felett és el kell húzni?és ez nincs a játékban, vagy csak én nem vettem észre?? -
Nah szóval csak szépen sorjában:
Először is úgy 800ft körl volt a játék,de ez egy speckó két CD-és verzió,ebben pár dolog ki
van hajigálva,némi pénzért(1500ft) már komplett DVD-és verziót kapsz,ami szintén jó,s elvileg
van rajta magyar nyelv,de én nem bízok abban a kiadóban,mert egy párszor már átcseszett,szóval
nemtom,hogy az milyen. Az én verzióm lényege a *.bat fájlban rejtőzik. Most bemásolnám a fájl
tartalmát:
START /WAIT daemon.exe -safedisc on -mount 0, img\st-nfsmw1.mds
START /WAIT speed.exe
Szóval a lényeg az,hogy telepísd bele a játék könyvtárába a Daemon tools-t (4-est).
Majd hozzál létre egy img könyvtárat
És másold be a play cd-ét,de vigyázz ha nem az a neve,hogy st-nfsmw1.mds -akkor nevezd át erre
és így elviekben mennie kell. Remélem tudtam segíteni.
ui: egyébként a fordítással annyit,hogy megnéztem most én is,de én hiába írtam át hex
editorban,nem változott meg semmi :-S,de ha van NFSU 1-2-höz fordítás,akkor ehhez is
lesz,nemde?? Hisz ha jól láttam azonos *.bin szerkezet van,nem? HA hülye vok szóljatok :-)))
Üdv: Bercy (alcatelgod) -
A BMW-t mikor kapom meg? -
NoZoli #20111 Részlet egy régi viccből:
"-Biztos úr! Megint gyorsan hajtottam?
-Nem! Túl alacsonyan szállt!" -
nem kaptam meg a bmw-t a végén -
PeeVee #20109 höhö, átlépem pár százalékkal am egengedettet, megbüntetnek pár ezer ft el és kapok egy 10000feletti játékot : o) és még élveztem hogy gyorsan meekD.DD -
de rávan -
Nincs rádugva a kormány és úgy játszol billentyüzettel? -
miért megy magátol balra a kocsi? -
megvan, csak a black list menüből nem lehet kihívni versenyre mert ott azt írja ki hogy már legyőztem
de a térképen meg ott van a csillag és ott ki tudom hívni
-
nincs valakinek egy olyan mentése hogy már csak Razort kell kihívni versenyre? mert elba*ztam a mentésem
nagyon megköszönném
-
demohoz készítettek egy magyarosítást, feltettem full verzió mellé, müködött, utána én is belenyúltam, ugyanazokat irtam át mint demónál de nem müxik, elkurta a most wantedet, és véletlenül töröltem a másolatot az eredeti file-ról de talán ha visszairom a dolgokat... -
de van a fájlban egy normál és egy hex(a) szöveg és a normált mindig látom(még wordpad-dal is)de kockás szöveget semmivel. vagy az nem a hexa szöveg? És a haladó fordítók hogy szokták megoldani ezt a karakterlimit problémát? -
Bármelyikkel - de nem sok értelme van, mert karakterlimitesen tudsz csak hozzányúlni, s az sose jó.
-
sziasztok, egy gyors kérdés: melyik hexa editorral tom megnyitni és fordítani a GlobalMemoryFile.bin-t? help pls kösz előre -
Hy szerintem ne kinlódj hanem:
1:Install
2:Mount 1cd kép
3:sd4hide,itt HIDE kattintani
4:Start!
nekem így kítünöen fut
-
A King Kong kapcsán letöltöttem ezt a Starforce Nájtmért, megjelenik egy ablak, és van rajta egy rakás gomb (vagy 20 db). Baloldalt disable, jobboldalt enable.
Kingkong nfo-ja irja, hogy kapcsoljam ki a CD-t (disable CD), meg a Node-okat (disable Nodes). Rá is kattintok mindkettöre, az intézöböl szépen el is tünik a G meghajtóm (dvd iró). A V marad (ez a virtuális drive Alcoholból).
KingKong ezután sem indul, söt, lefagy, illetve beragad egy file a tasklistába, és 100%-ra hajtja a procit.
Mindegy, nem ez a lényeg. Sajna azonban MW-n sem segit. Esetleg ha megsúgod, miket kapcsoljak ki (disable), akkor több sikerrel próbálkoznék :) -
de mégis, csak lehet ellene tenni valamit... valamit
mert így akkor nem tudok semmit se csinálni, vagyis nem tudom megverni a #2 blacklistest :( -
Talán, ha visszaolvasnál egy kicsit, akkor fényderülne a megoldásra...
-
köszi! -
Akkor van game over, ha az összes autódat véglegesen elvették, és nincs roncstelepről kihozó kártyád sem. -
Talán lehet ,hogy mi se tudjuk a választ.Pl. nekem is kiszokot akadni mikor letertóztatnak,utána újra indul a gép. -
Srácok hányszor kell hogy elkapjanak a zsernyákok hogy "Game Over" legyen? -
tittyy #20091 ezt nem értem mountold be a "Crack" könyvtárban lévő .MDS mini image fájlt, amikor nekem nincs crack könyvtáram -
Ennél egyszerűbben, szájbarágósabban nem lehet már leírni...
-
Használj StarForce Nightmare-t nálam is ez van. Szintén sp2-m van és nálam se működik a sd4hide, se cdhide.Linket a Splinter Cell:Chaos Theory -n találsz, de ha küldesz 1 e-mail akkor rövidesen átküldöm. -
miért van az hogy mindenkinek segítetek csak nekem nem?
igazán nem kértem eddig sokat ha visszalapoztok alig írtam valamit a topicba, csak annyit kértem hogy segítsetek de soha nem kapok semmit
szal segítene nekem valaki a #20047 hsz-re? -
tittyy #20087 valami egyszerübbet nem tudnátok mert ez egy kicsit nekem magas -
A Játék indítása:
1) Teljes (‘Full’) telepítés.
2) Másold a ‘Crack’ könyvtárat a DVD-ről a telepített Need for Speed Most Wanted könyvtárába!
3) A Daemon Tools 3.47 (vagy 4.00) segítségével mountold be a "Crack" könyvtárban lévő .MDS mini image fájlt, vagy az 1. CD image-t!
Amennyiben a Játék elindulni szándékozna, egyszerűen klikk a "Quit" (Kilépés)-re!
5) Futtasd a "SD4Hide 1.0"-t és klikk a Hide gombra! Ezután indítsd a Játékot az Asztalon lévő parancsikonnal! -
Darkness #20085 Udv,
Itt mindenki irja, hogy ha a dT4 fenn van es az A120% is akkor bajok lehetnek... en mind a 2t hasznalom a SD4Hindel es nalam semmi problema... meg a lentebb szolonak a 4 CD 2 DVD valtozatot is kiprobaltam... es mukodott... igaz akkor csak 1.1 es volt de ahoz nem kellett nekem a sd4hide sem es annelkul is ment... az 1.3 hoz viszont kell... :-( -
tittyy #20084 sziasztok tuna nekem valaki segiteni letöltöttem a most wantedet de nem tudom elinditani mertmindig azt irja ki hogy please insert correct dvd-rom -
Igen az vagyok... 
A hangnem egyáltalán nem volt sértőszándékú, ehhez mérten semmiféle csúnya szmájli és írásjel sem volt benne. Egyszerűen felhívtam a figyelmed a két megoldási forrásra.
-
JA Mirror féle SFClone DVD van meg. -
JA bocs nálam is SP2 van meg tűzfal meg egyebek (szokásos sallang:D) -
Bannerben lévő FAQ-ot olvastam sőt sok egyéb mást is kipóbáltam.
Daemon Tools 4 van csak a gépen alcohol 120 leszedve SF4 blockert SF4 hide-ot is próbáltam. Ugyanaz a szimptóma: Egyszerűen bevillan a Splashscreen és kész nem megy a game... másnál valami egyéb?? Még a cd-t sem kéri semmit. (vissza is olvastam de hasonlóval nem találkoztam) -
Képzeld vettem a fáradtságot. Amiket a FAQban irnak, egyik sem segit nekem. Keresöben sem láttam új infót.
Egyébként te az az Imyke vagy, akivel együtt forditottunk játékokat? Mer akkor nemegészen értem a hangnemet...
-
Próbáltam már mindent. Sd4hider, blocker, speedloader, stb. egyik sem segitett. Démont leszedtem, már csak alcohol van fent. 2 hete már úgy müködött. Visszakerestem a saját hozzászólásom, amiben örvendeztem. Simán gép indit, alcoholba mount a cd1, aztán speedloader. És indult. Mostmeg nem. passz.
Sp2 van fent.