Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Fura, már #BL4 vagyok (a 3. pofa következik), de eddig leginkább a civilekkel gyûlt meg a bajom. Valahogy mindig ott jön szembe valamilyen teherautó, ahol éppen nyélgázzal repesztek, és a felbukkanástól az ütközésig kemény 1-2 tized másodperc telik el...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Fenrir
black editionban van 2 bónusz autó

A halál csupán a kezdet...

Mi a különbség a sima és a black edition között
majd lesz olyan is mikor te nyomod a nitrot õk meg otthagynak állva
RelakS
Hogy van az, hogy pl a gép nyomja a nitrót, mint a barom, de egy másik gépi játékossal együtt le tudom elõzni minden nitro nélkül? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

geri15
nemmûködik az oldal !???! <#nemtudom><#conf><#wilting><#help><#bdead><#csodalk>
D:AASDSDADADDAAS:AS:AS:😄dd

jaegyébként zsír az új behányóslogód 😄😄:.d

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

leslieboy
Na megfejtettem a nagy talányt,hogyan lehet bármelyik autóval menni azon a bizonyos hídugratón!Rossz hír,hogy nem szabályos,jó hír,hogy 100%ra mûkszik,és másra nem hat ki!Tehát kell a +12 trainer,és mikor nekimennél az építkezésnek,nyomj F8at!Íme,átjutottál,mehetsz ugratni,és üldözésnél félelmetes,de a zsaruk is átjönnek veled a falon!😄 Ja utánna meg kell fordulni,mert az az út a semmibe visz!Szóval dupla ugratás!<#idiota>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

leslieboy
Sajnos úgy van megcsinálva,amíg nem jön az 5 rendõr,addig ne bántsad az üldözõ kocsit!Ha megjöttek,akkor 2õt 3at simán elintézhetsz!Utánna könnyen emelheted a heat szintet,ha mindent,ami csak rombolható,mozdítható,félrelöksz az útból!1esrõl 2esre én így max 3 perc alatt kerülök,aonnan meg már alapból 10 ocsival vannak,és onnan is 3asra emelni 5-8 perc!Ne félj a forgalomtól!<#vigyor>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Hali...

Van valami cheat, amivel a heat szintet lehet emelni? Kezd elegem lenni abbol, hogy szedjek ossze 600e bounty pontot, de 1es szintrol indulok, es szinte azonnal lehagyom a zsarut - egy csomo ido, mire jol bedurvulnak az esemenyek 😊

a 69es black edition challenge pedig jopofa 😊 7es szint 😊))))

Amugy, hol lehet biztosan rendort talalni? mert veletlenul megoltem szegeny zsarut az uldozes kezdetenel, es hiaba randaliroztam a Police epulet elott, semmi 😊 Sehol erosites, sehol ujabb zsaruk, stb...
Olvasgatlak benneteket mindig és látom hasonlitgatjátok az autokat.Láttam van aki porsche turbora van aki a lamborghini-k valamelyikére eskuszik.Szerintem messze a legjobb a ford GT.Magas végsebesség,magas gyorsulás,és ami a döntö szerintem az az eszméletlen kanyarstabilitás és kanyarsebesség.Persze be kell állitani a tuning opcioban.De csak ezt tudtam igazán jora megcsinálni,a többit hiába hangolgattam nem érik utol a Ford GT-t.Na ennyi
Sephi
Ehh kurva jo ez a gama 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

OrioN the S
😄 várok a mûhelyesekre! Addig okádok!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

laci 700
kösz de ez nem jött be!!!
(különben jó vicc volt)

DJ Skyline
mi ez a logó?:SDASASD

OrioN the S
www.ingyenmostwanted.tesco.huf

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

laci 700
Hallottam hogy van olyan oldal ahonnan ingyen le lehet tölteni!!!!
Cak nemtom honnan!!!!

OrioN the S
Én 5 ronmgyé megszerzem neked 😊

DJ Skyline
igyen a bolt polcairól..megnézegetheted,elolvashatod a hátulját,aztán vagy visszarakod ingyen,vagy elmész ingyen a pénztárig!😊))
amúgy szvsz sehonnan,csak xy pénz + áfáért

Elõre is szívesen.
laci 700
Hol lehet letölteni ingyen a Most Wanted PC játékot????<#rinya><#sir><#help>
elõreis köszi!!!!!!!!!!

OrioN the S
Most ment a Most Wanted reklám a tv-be 😮

HELPer
vagy kézikönyvet... <#whatever>

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

HELPer
Feltudná vki tölteni a magyar raedme fájlt, ami a Support\ könyvtárban lehet?

Elõre is köszi! ;-)

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

Hrisskar
Én ezzel a programmal próbáltam a Hideolást meg a nit a FAQ-ban ajánlanak( amire link van),de az eggyikse mûködik. A többit meg nem találom.

geri15
köszönöm !!! <#idiota>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Amikor egyel feljebb kerülök a listán, és hazárdírozok, de nem nyerem el a másik kocsiját, akkor lesz egy kis ikszecske ikon az autó mellett, és a garázsban rá lehet klikkelni. Egy "lopós autó" ikonja az. Az mit csinál a verdával ?

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

DJ Skyline
beparkolsz a mûhelybe,és átfested az autód

Sas6
ok koszke

scorpeeon
Sas6, loadolj ha elkapnak, és az autosave-t kapcsold ki ha nagyon nem megy 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Köszi, az a kis lángocska a csík mellett megtévesztett 😊
Sas6
azt hogy kell megcsinálni hogy ne legyen nagy korozésem elég nekem csak 1 mindig elvesztem a kocsimat😞 sajna

scorpeeon
tényleg elég hülye kérdés, nyugodj meg, az nem a kocsi károsodása hanem a körözöttségi szinted, ebben a játékban nem kárododhat a kocsid! 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

haggyad! én is így vagyok ezzel mint õ ...
beírom mi a bajom ha valaki válaszol zsíír ha nem akkor meg visszaolvasom ennyi! 😊
Tibor
luxus visszaolvasni vagy a keresõt használni?

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

hmm pedig ezzel mennie kell nyomj géprestartot hátha megoldjah! vagy faq!
Ezzel!
mivel hide-oltál?

ezzel megy: itt ez itt nih
Hi all!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy neten hogy lehet nyomni? lesze-e Git vagy egyéb?
Vagy van aki már tolja neten?
Nekem Need For Speed Most Wanted Black Edition - HKZonda van!

thanks
Nem akar sehogysem elindulni a gamma! 😞 Betettem a cd1-et daemonba, aztán hideoltam de még mindig a korrekt cd-t kéri vki segítsen
fireball
mennyél te is kamionnal...<#idiota><#idiota>

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Tudom láma a kérdés, de milyen szerepe van az autó károsodásának? Azt látom, hogy ha bizonyos alkatrészeket veszek javul a kocsim állapota, de ha hagyom, hogy a bal oldali csík körbeérjen akkor is csak egyesrõl kettesre vállt, és látszólag nem történik semmi. Majd fog?
The FlashBack
nekem nem😊 😊 és valszeg másnak is, mert meglátnak, látják, hogy egy nagy sötétség, és egybõl eszükbe jucc😊

Web mester
1000000-redik!

DJ Skyline
nem baj!😊

The FlashBack
kár, hogy a "DJ" -t nem lehet olvasni😞

DJ Skyline
thx,nem kell joak ez így!😊

The FlashBack
ez nem semmi😊
huhh😊

The FlashBack
Legyõzöd Razort😊
bmv???

The FlashBack
Grat az új logodér Skyline😊 megengeded, hogy javítsak rajta???
OFF!
Ne spemmelj köttsögg😊

The FlashBack
What? milyen demo?