Egyébként négy dologra emléxem az uccsó üldözésből:
1: a tuning verdán nem lehet állítgatni semmit, mert aszongya, hogy nem tuning alkatrészek vannak benne O_o
2: nyélgáz és nitró mellett nem láttam túl sokat a környékből
3: mintha csőstül jöttek volna a Federal Undercover Vehicle-ök (gy.k.: fekete corvett-ek), meg a SUV Heavy-k, amik végre nem szemből támadtak, szal elég jó volt, hogy egy vegyes banda próbált szivatni :)
4: a végén be akartam venni a kanyart, de egy fél méterrel mellé mentem. Körbevett vagy egy tucat fakabát, és elém állt egy SUV Heavy. 1-ben nyélgázzal csak nem akart busted lenni, toltam előre a SUV-ot, majd fél perc után kb kiírta, hogy tönkrevágtam a rendőrjárgányt. Hirtelen könnyebb lett a SUV, mert ki tudtam szabadulni "bűvköréből", és már húzhattam is a játék vége felé ^_^
egyébként a 13perc+ 850ezer bounty-t én is a tetőn várva csináltam meg. Viszont egyrészt segíteni kellett néhány zsarunak leesni, másrészt egyszer-kétszer le kellett mennem, nehogy elkapjanak. Emiatt érdemes folyamatosan nézni, mi van mögötted, vagy ha nagyon ügyes vagy, tolatva felmenni. Monjuk utóbbi esetben nincs szükséged trükközésre :D A buszokon sajna simán utánam jött egy corvett