• valamit
    Gondolj arra, hogy Amerika felfedezésének milyen kézzelfogható eredménye volt az első ötven évben, aztán meg az első 500 évben (mondhatnánk persze némi cinizmussal, hogy hát azzal is nőt a légszennyezés:) )... És a Titán éppcsak egy paraszthajszállal van messzebb Amerikánál, arról nem is beszélve, hogy nem csak a megközelítése hanem az ottlét is "néminemű" nehézségekkel bír...

Kartacs: A most kapott eredményekkel kapcsolatban annyit tegyünk hozzá, hogy nem csak fotók vannak, a légkörről is vannak pl. infók (meg passz, hogy még mik), amiket egyenlőre elemeznek, úgyhogy még nem is látjuk teljes egészében mit kaptunk azér a 700 millió euróért/usdért cserébe...

Esrohnoil: A szelekkel kapcsolatban, az Origo-n 6-7 km/h keresztirányú szélről olvastam, amit te írsz, az nem egy korábbi feltevés? (amiről a leszállásal most bebizonyosodott, hogy téves?)

Végül egy kérdésem is volna, több helyütt azt olvastam, hogy ez a 6. égitest, amire leszált ember készítette jármű... Vénusz, Hold, Mars... Titan (Cifutól olvastam, hogy az Eros még) és mi a hatodik, tudja valaki? előre is kösz