Időutazás
  • Anaid
    Nem veszed figyelembe, hogy abból adódott a gond, hogy voltak GV-vel kapcsolatos megfigyeléseim, amikről ti kapásból levontátok a következtetést, hogy nem vagyok "ép". Ezért kezdtem sok ilyesmiről cikkeket keresni, hogy példákat keressek nektek, hogy a dolgok nem csak feketék, meg fahérek. Nem hittem benne, tapasztaltam, az már nem az én saram, hogy puszta kitalációként fogtátok fel...
    Tudod mit, én azért mégse kívánom neked, hogy megtapasztalhass személyesen egy ilyet, illetve egy halálközeli élményt. Inkább maradj ilyen, ha máshogy nem tudlak meggyőzni arról, hogy nem fantáziálás volt és nem vagyok fogyatékos, akkor inkább nem próbállak meggyőzni...
    Vagy ebben az esetben te is eltekintesz a "hiszem, ha látom hozzáállástól"?
    Már bocs, hogy így beszélek veled, de kicsit zokon vettem a fogyatékosozást...Ahhoz képest azért elég intelligensen beszélgetek veled nem?
    Nem baj, vannak olyan emberek, hogy gátlástalanul sértegetnek másokat, ha meg róluk egy rossz szót írnak, szaladnak a moderátorhoz árulkodni...
    Mondhatsz bármit erkölcsi tartás több van bennem, mint párótokban...Ha nem tudnád ez is értékelhető tulajdonság....néhol...