Időutazás
-
Erre a kérdésre senki sem tudja a választ, de sok Hollywood-i film foglalkozott a témával(Vissza a jövőbe, stb..)
sz4abolcs: Erre sem tudom a választ: Mondom, amit leirtam az mindössze egy bizonyos logikai útvonal az időutazás fejlődéséhez. Semmi konkrétumot nem irtam. Egyébként igazad van, erre nem is gndoltam...De ha valaki a jövőböl jött volna,és odamegy például hozzád és azt mondaná, hogy 2547-ből jöttem, sztem mindenki hülyenék nézné, persze akkor nem ha esetleg olyan ruhája, eszközei lennének ami a mai technológiával nem lehetséges...de sztem ilyenre még nem volt példa...ebből ezt vonhatjuk le, hogy még nem találták fel az időutazást, vagy csak még a mi idősíkunkba nem utazott senki, esetleg csak kivételes emberek utazhatnak a jövőben is. Speciálisan arra kiképzett pár ember, úgy mint a mai űrhajósok, egy-két arra hosszú éveek során kiképzett ember. És az egész államilag támogatott, természetesen nem a mi országunkban, hanem például az USA-ban, és ezt is csak jó célókra, a tudomány fejlődésére használják...Nem idejönnek és beköszönnek hogy: "Helló! jövöböl jöttem...":D