Időutazás
-
Sziasztok.beleolvastama regebbi beszelgetesekbe ebben a topicban es szerintem nagyon erdekes.Ti 4 dologrol beszeltetek espedig:ido/idoutazas,dimenziok,Isten es a tudat alatti.
Szerintem Isten ahogy ti is leirtatok egy 4 dimenzios leny.
Az 1 dimenzio a hosszusag
A 2 dimenzio a szelesseg
A 3 dimenzio a magassag vagy vastagsag
Ez a harom a ,,ter"
Es a 4 dimenzio az ,,ido"
Az hogy Isten 4 dimenzios ebbol kovetkezik hogy terben es idoben mindenhol es mindig jelen van .
Idoutazas:Ha tokeletesen hiszunk a Bibliaban akkor az idoutazas ,,lehetetlen"
mert az ember 3d os es Isten 4 ,ha az ember tudna utazni az idoben akkor bejutna a 4 ik dimenzioba vagyis Istenhez,Es ahogy a Biblia leirja hogy az ember fel akart epiteni egy tornyot vagyis noe es csaladja es Isten megbuntette oket hogy mas nyelvezetuk lett pedig ok csak a terben maradtak volna vagyis eselyuk se lett volna eljutni a 4ik dimenzioba.
De ha megis lehetseges lenne;ebbol az kovetkezn hogy Isten nem 4 dimenzios es hogy az ember el akarna jutni az 5 ik dimenzioba.
Beszeltetek a fekete jukrol hogy lehet koze az idoutazashoz de mit gondoltok akkor a Bermuda 3 szognek nem lehet ehez koze?
Ezek olyan kerdesek amire az ember jobb ha nem tudja a valaszt,szerintem,de megis en is kivancsi vagyok.
Vagy az is lehet hogy Isten egy energia akarcsak a gravitacio es ugy az Univerzum korul van mind a foldon az ATMOSZFERA csak ez is egy kerdes hogy terben es idoben hol vegzodik az ur . Mert az ember ezekre a megvalaszolhatatlan keredesekre ravagja hogy vegtelen ami koran sem biztos mert ugy ahogy a regi emberek azt hittek hogy a fold lapos ugy tevedhet a jelenkori ember.Szerintem ezelot meg elt ember a foldon . Es vajon mennyi ideje teremtette az Isten a Foldet meg a galaxist.Most tudom hogy kicsit elkalandoztam de ezek ugyanolyan valaszolatlan kerdesek(ekezeteket azert nem tettem mert angol a billentyuzetem)