xnl87ky5.jpg

free counters

• dj adrián
    A "koncert" kifejezés nem lett szerencsés a címben, hiszen itt egy hakni fellépésről volt szó. Az elvárás is e szerint kell, hogy megfogalmazódjon mindenkiben, nem érdemes egy élő Stones koncerthez hasonlítani(bár számomra meg a Stones érdektelen, de ez az én dolgom). A zene CD alpról ment és Ken Laci ráénekelt, de ez szerintem senkit sem lepett meg az ott egybegyűltek közül, ritkán látni italo disco fellépést élő nagyzenkarral. Az árat tekintve a Bécsi Rolling Stones koncertjegy árának 10%-ába került, azt hiszem ez igazán nem sok.

A fellépés mégis egy felejthetlen élmény volt azok számára akik kedvelik a stílust. Amikor 10-en éves koromban a poptarisznyában és kazettákon hallgattam a Ken Laszlo nótákat talán sosem mertem álmodni arról, hogy egyszer az életemben élőben láthatom a stílus egyik meghatározó előadóját és megszoríthatom a kezét miután néhány lemezemet dedikálta.
    Szerintem ennek a fellépésnek a múltidézés a boldog (vagy kinek milyen)80-as évekbe való időutazás volt a lényege. Ez teljesült ott és akkor!