112174
-
imre007 #99745 Szia! 
Jó lemezeket vadásztál, főleg a kislemezek kuriózumok! -
Vannak köztük ismerős lemezek. A Bikini és a Master Genius meg is van. -
Sziasztok! 
Én is ott voltam,
a termés:
[IMG][/IMG]
-
Hú, ez az Eleanor Rigby / Uranium feldolgozás de bejött anno!
Gyorsan meg is kerestem :) -
Sziasztok!
Most is nagyon népszerü volt a Szegedi lemez börze másodszorra is,
bár nekem ugy tünt az elözöhőz képest mintha árusokból kevesebb lett volna de szinvolal áruból magasabb lett ez pozitivum :)
Kis izelitö a vadászat eredményéről
[IMG][/IMG]
-
A jó kis '81-es Táncdalfesztivál döntő van az m3-on.
-
Ma 22:05-kor Első Emelet az m1-en. -
Ezt a Michael Calfan-t nagyon imádja mindenki, hogy folyton benyomja...
De ráadásul duplán!
-
musichunter65 #99737 -
musichunter65 #99735 mix -
-
furunkulus #99733 Ez esetleg ismerős valakinek?
Nighttrain - When You Walk in the Room (1980) -
atiapuka #99732 Na nekem is inkább Ken Laci a műfajom. Pedig mindenevő vagyok, van rock zene is ami bejön (pl. mostanában B. Springsteen-ben pögök), de Stones nekem sosem jött be.
Csak EGYÉNI vélemény! Már el is kukultam..)
És igen, a Hey hey guy és a Mary Ann örök kedvenc!
-
Az italo-disco zene kedvelői számára Ken Laszlo legalább akkora ikon,mint számodra valamint a rock zene és Rolling Stones rajongóinak Mick Jagger!
Ken Laszlo a maga stílusában páratlan sikereket ért el,egy réteg zenének számító műfajban milliós példányszámú lemezeladással büszkélkedhet!
Folyamatosan 1984-től napjainkig topon tudott maradni italodisco,eurodance stílusú dalaival!
A 2000s évek elején 1000 európai DJ-t felkértek,szavazzanak mely dal minden idők legjobb club zenéje!
A szavazás végeredménye: 1.KEN LASZLO-HEY HEY GUY
Meglehetősen nagy elismerése volt ez Ken Laszlo zenei pályafutásának!
Biztosan jó buli egy Stones koncert,de a magam részéről inkább Ken Laszlo club fellépését,hakniját választanám! -
Nekem inkább a Stones, mint a Ken Hakni László ! 
-
dj adrián #99729 A T lemaradt. A kérdés a jut szóra vonatkozott, és szónoki kérdés... -
dj adrián #99728 Ju?? Inkább ki mit választ! Erről Ennyit....😃 -
Igazságod van, kinek a pap, kinek a papné jut !
Erről ennyit ....
-
musichunter65 #99726 Adrián! Jól írod!!! -
musichunter65 #99725 tényleg nem szerencsés koncertet írni no de most már mind egy jó buli volt és kész!
-
Biatomi #99724 szintén zenész 
sajnos........ -
Én tudtam előre hogy aznap nem leszek otthon,ezért nem is idegesítettem magam feleslegesen. Pedig.....
-
sanyo71 #99722 Ezt én se fogalmazhattam meg volna jobban 
azért még qrva dühös vagyok magamra hogy én nem mentem el...
-

Mindent leírtál amiről szólt ez a buli. -
dj adrián #99720 A "koncert" kifejezés nem lett szerencsés a címben, hiszen itt egy hakni fellépésről volt szó. Az elvárás is e szerint kell, hogy megfogalmazódjon mindenkiben, nem érdemes egy élő Stones koncerthez hasonlítani(bár számomra meg a Stones érdektelen, de ez az én dolgom). A zene CD alpról ment és Ken Laci ráénekelt, de ez szerintem senkit sem lepett meg az ott egybegyűltek közül, ritkán látni italo disco fellépést élő nagyzenkarral. Az árat tekintve a Bécsi Rolling Stones koncertjegy árának 10%-ába került, azt hiszem ez igazán nem sok.
A fellépés mégis egy felejthetlen élmény volt azok számára akik kedvelik a stílust. Amikor 10-en éves koromban a poptarisznyában és kazettákon hallgattam a Ken Laszlo nótákat talán sosem mertem álmodni arról, hogy egyszer az életemben élőben láthatom a stílus egyik meghatározó előadóját és megszoríthatom a kezét miután néhány lemezemet dedikálta.
Szerintem ennek a fellépésnek a múltidézés a boldog (vagy kinek milyen)80-as évekbe való időutazás volt a lényege. Ez teljesült ott és akkor! -
Szevasztok Tagok !
Olvasom itt musichunter kolléga emlékezetes napját, és belenéztem a videóba is. Ez biztosan jó lehetett, de azért ... Junius 16.-án megyek Bécsbe a Rolling Stones koncertjére. Ez lesz a hatodik a sorban. Hát nem tudom mi lenne, ha a Mick Jagger ott álldigálna egy darab mikrofonnal a kezében
s lemezről menne a műsor, zenekar meg sehol ?! Nekem az, mikor valaki zenekar nélkül lép fel és énekes, az borzasztó illúzióromboló. Ezért ilyenféle haknikra nem is megyek el, bár a Lacit kedvelem magam is. de ez egyszerűen átverés szerintem, ebben a formában. Még azt sem lehet tudni, hogy tényleg énekelt-e vagy sem ?!
Kíváncsi vagyok, hogy mennyiért mérték rá a jegyeket ? A Stones 100 euró kereken. -
musichunter65 #99718 Ken Laszlo koncert beszámoló..?!
A történet még tavaly kezdődött, amikor megtudtuk, hogy lesz, Ken László koncert. Pár éve volt már rá ígéret, hogy lesz, akkor valamiért elmaradt. Joci kollegám felhívott, hogy megyünk-e, mondtam neki: jó volna. Következő héten egy másik kollega is jelezte, hogy ő is jönne a buliba, de nem igazán van bizalma a szervezőhöz. Mond tan neki; ezt kár volna kihagyni, ő Romániából jött. Kérte, hogy egyeztessük időpontot, és beszéljük meg a feljutás apró részleteit és a jegyrendelést is. Joci megrendelte a jegyet interneten keresztül, pár napon belül megjött a jegy, nagy volt az öröm mindenkinél. közeledd a koncert időpontja, Facebookon kérdeztük a csoporttársakat, hogy jön-e valaki. Nem sok visszajelzést kaptunk. Páran jelezték, hogy jó szórakozást kívánnunk, de nem megyünk. Eljött a várva várt nap, délután 5-kor indultunk Békéscsabáról nagy-nagy izgalommal. Kecskemét közelébe negáltunk egy benzinkúton egy kis frissítőre. Este 9-re felértünk Budapestre. Kerestünk egy parkolót a Nyugati pályaudvar környékén. Már vártak bennünket egy gyorsétteremben, Peti és Sanyika egy rövid beszélgetés után elindultunk a buliba, ami pár perc járásra volt ettől az étteremtől. Már az úton hallottuk a jobbnál-jobb zenéket, megérkezésünk után megkaptuk az ajándék CD-t és bemetünk a parti helyszínére. Befelé menet ismerősökkel találkoztam, akiket a 2 évvel ezelőtti buliban ismertem meg őket, nagyon kedvesek, jó fejek. Körülnéztem, hátha van még ismerős. Jó párral találkoztak, akiket csak a közösségi oldalon ismertem, de személyesen még nem találkoztam. Pár ember megkérdezte; hogy én vagyok-e az”Musichunter" , mondtam, hogy igen, nagy volt az öröm. Kiderült, hogy csak pár kiló méterre lakunk egymástól és megbeszéltük, hogy rövid időn belül felkeressük egymást. A székesfehérvári,"különítményhez" , jót táncoltunk , és közben ment a fotózás is. Közeledett a koncert , a meghirdetett időponthoz képest némi csúszással , a műsorvezető közölte , hogy Fred Ventura már itt van és a bejáratnál fotózkodik , a Ken László is hamarosan megérkezik. A legjobb pillanat az volt amikor megjött a sztárvendég akit vártunk és elkezdődött a koncert. A hangulat fergeteges volt ment a fotózás és a telefonos videó rögzítés. A videók már vasárnap délután fent voltak a legnagyobb videó megosztó portálon. Látszott a fellépőn, hogy nagyon jól érzi magát , nála jobban csak az ott lévő emberek. A koncert után készségesen fotózott mindenkivel. Semmi sztárallűr nem volt. A fotózás után elkezdődött a dedikálás. Türelmesen várt mindenkin a sorára rengeteg bakelit lemezborító került elő a rajongók zsebéből, maga a fellépő is gratulált a kollekciókhoz, még ott is lehetett fotózkodni . Részemről nagyon jól érzem magam , igazán sajnálhatja, aki nem volt ott. Képeket lehet találni a Re-mix klub holnapján.
Ennyi volna az én történetem....
-
atiapuka #99717 Ez is gyönyörű zene. Nem tudok betelni vele ... 
-
furunkulus #99716 RED FACE - HOUSSA HO.
RED FACE - RIDES AGAIN.
Ezeket ismeri valaki? -
atiapuka #99715 Találtam. Nem semmi a tracklistája.
Még nem hallgattam meg ...
VANTAGE HIGH ENERGY HISTORY 35.
TRACK LIST
01.-Lime - It's You .
o2.-Click - Tu Tan Cerca De mi .
03.-Samantha Gilles - stop .
04.-Priscilla - Save your love.
05.-Bodyheat - Dancing In The Moonlight (Murder Mix).
06.-Max Coveri - Like A Summer Rain(Ext).
07.-Paul Lekakis - Blow Me Away (Extended Remix) .
09.-Boys Boys Boys - Dance The Night Away .
10.-Paula Fina - Loving All The Night .
11.-Magazine 60 - Florida Mix .
12.-Lysa Lynn - Rock Me Baby .
13.-Diebold Co feat Ernest Kohl - Dance Right Back Into Heaven .
14.-Etienne Tulet - Boy (Long Version) .
15.-Claudia Benn - Hasta La Vista Baby (Maxi Version 1989).
16.-Caluj Mnie - Red For Love .
17.-Miss Tammi Dee - Mysterious.
18.-Midnight Shift - Tunnel vision .
19.-Tapps- Goodbyes (edt by ricrev) vte .
20.-Energy Club - colour oflove (original).
21.-Nadia Cassini - Get Ready (Disco Version).
22.-People Like Us - Reincarnation(Coming Back For Love) .
23.-Coy mc coy - island .
24.-Fred Ventura - Wind Of Change .
25.-Grant_miller - California train .
26.-Lian Ross - Fantasy (Remix)
http://www51.zippyshare.com/v/7968851/file.html
-
atiapuka #99714 Fülcsi, mindhárom lemez fantasztikusan jó! Legalábbis nekem nagyon bejönnek. 
Örülök, hogy múltkor itt szóba került, mert nem is ismertem. -
atiapuka #99713 Sziasztok!
A héten Bruce Sprintsteen diszkográfiát hallgattam.
Számomra marha érdekes a hullámzó teljesítménye (persze ez csak MAGÁN VÉLEMÉNY, mielőtt egy Bruce fan nekem esik, nem kell rá adni), hogy az első lemezei nem tetszettek, aztán mintha kezdett volna belejönni az éneklésbe (olyan 80-90-ig több száma is tetszik a lemezein). e most hallgattam a 95 és 99-es lemezét. Számomra katasztrófa, olyan mintha megunta volna az éneklést. Egy stílusban, vontatottan nyekereg ...
Még van pár lemez, ezek után kíváncsi vagyok ... -
fülcsimanó2 #99712
Lacikám, sejtettem...
Természetesen Te automatikusan kapod...

-
Annak az albumnak én is nagyon örülnék ám.
-
atiapuka #99710 Ezt én is köszönöm!
-
fülcsimanó2 #99709
Ha már Hollywood, ez se rossz:
-
fülcsimanó2 #99708
Megrendeltem a lemezt. Ha megérkezik szívesen feltöltöm akár az egészet, akár csak ezt az egy számot!
-
allada67 #99707 Köszönöm szépen.
-
hosszu72 #99706 Hello!
Dingo - Hollywood vinyl rip -
Ez tényleg jobb, mint az eredeti, még a 30+ évet is beszámolva :)