xnl87ky5.jpg

free counters

• musichunter65
    Ken Laszlo koncert beszámoló..?!
    A történet még tavaly kezdődött, amikor megtudtuk, hogy lesz, Ken László koncert. Pár éve volt már rá ígéret, hogy lesz, akkor valamiért elmaradt. Joci kollegám felhívott, hogy megyünk-e, mondtam neki: jó volna. Következő héten egy másik kollega is jelezte, hogy ő is jönne a buliba, de nem igazán van bizalma a szervezőhöz. Mond tan neki; ezt kár volna kihagyni, ő Romániából jött. Kérte, hogy egyeztessük időpontot, és beszéljük meg a feljutás apró részleteit és a jegyrendelést is. Joci megrendelte a jegyet interneten keresztül, pár napon belül megjött a jegy, nagy volt az öröm mindenkinél. közeledd a koncert időpontja, Facebookon kérdeztük a csoporttársakat, hogy jön-e valaki. Nem sok visszajelzést kaptunk. Páran jelezték, hogy jó szórakozást kívánnunk, de nem megyünk. Eljött a várva várt nap, délután 5-kor indultunk Békéscsabáról nagy-nagy izgalommal. Kecskemét közelébe negáltunk egy benzinkúton egy kis frissítőre. Este 9-re felértünk Budapestre. Kerestünk egy parkolót a Nyugati pályaudvar környékén. Már vártak bennünket egy gyorsétteremben, Peti és Sanyika egy rövid beszélgetés után elindultunk a buliba, ami pár perc járásra volt ettől az étteremtől. Már az úton hallottuk a jobbnál-jobb zenéket, megérkezésünk után megkaptuk az ajándék CD-t és bemetünk a parti helyszínére. Befelé menet ismerősökkel találkoztam, akiket a 2 évvel ezelőtti buliban ismertem meg őket, nagyon kedvesek, jó fejek. Körülnéztem, hátha van még ismerős. Jó párral találkoztak, akiket csak a közösségi oldalon ismertem, de személyesen még nem találkoztam. Pár ember megkérdezte; hogy én vagyok-e az”Musichunter" , mondtam, hogy igen, nagy volt az öröm. Kiderült, hogy csak pár kiló méterre lakunk egymástól és megbeszéltük, hogy rövid időn belül felkeressük egymást. A székesfehérvári,"különítményhez" , jót táncoltunk , és közben ment a fotózás is. Közeledett a koncert , a meghirdetett időponthoz képest némi csúszással , a műsorvezető közölte , hogy Fred Ventura már itt van és a bejáratnál fotózkodik , a Ken László is hamarosan megérkezik. A legjobb pillanat az volt amikor megjött a sztárvendég akit vártunk és elkezdődött a koncert. A hangulat fergeteges volt ment a fotózás és a telefonos videó rögzítés. A videók már vasárnap délután fent voltak a legnagyobb videó megosztó portálon. Látszott a fellépőn, hogy nagyon jól érzi magát , nála jobban csak az ott lévő emberek. A koncert után készségesen fotózott mindenkivel. Semmi sztárallűr nem volt. A fotózás után elkezdődött a dedikálás. Türelmesen várt mindenkin a sorára rengeteg bakelit lemezborító került elő a rajongók zsebéből, maga a fellépő is gratulált a kollekciókhoz, még ott is lehetett fotózkodni . Részemről nagyon jól érzem magam , igazán sajnálhatja, aki nem volt ott. Képeket lehet találni a Re-mix klub holnapján.
    Ennyi volna az én történetem....