xnl87ky5.jpg

free counters

• Breki33
    Szombaton este balcsiról hazafelé volt szerencsém látni az új Republic első fellépését Pesten a Béke téren

valami hasonlót akartam énis írni

"Péter Percze Mi is ott voltunk tegnap a koncerten.Vegyes érzelmekkel vártam a bulit és nem akartam itélkezni addig amíg nem hallgatom meg a csapatot élőben.Ti is így tegyetek....Nos,méltón megemlékezett a csapat Cipőről,férfi létemre megkönnyeztem a koncert egyes pillanatait...Kövezzetek meg,volt egy két dal ami Sipos F. jobban énekelt,mint eredetiben.A Micimackó pl. sokunknak nagyon tetszett így Tamás énekével. A fiúk próbálták csinálni a hangulatot,szerintem sikerült is nekik...a buli végére oldódott a hangulat.Fiúk -lányok,aki Republic rajongó volt eddig,tartozik annyival hogy értékeli az együttes megmaradt tagjainak igyekezetét hogy a dalok méltón éljenek tovább a köztudatban...Nagyon nehéz nekik,lelkileg mindenképp és nem kéne anyázni őket állandóan.Szerintem akinek nem tetszik az új csapat,simán lépjen tovább és ne ócsárolja állandóan őket.Igaz,ez magyar mentalitás...ha az én lovam megdöglött akkor dögöljön meg a szomszédé is....Fiúk-lányok csak úgy emelkedhet a magyar nemzet ha végre más döntését tiszteletben tartjuk és ha nem is tetszik,legalább nem ócsároljuk.....Higyjétek el,ez a jövő útja....és szerintem Cipő is ezt szeretné.Ő most ha lenéz az égből akkor az egyik szeme sír,a másik nevet.Mindenkinek jobb lenne ha nevetne....Béke és szeretet kedves rajongók...béke és szeretet egymás felé...ez a két kulcsszó ehhez...

Eszter Farkas Csabi elmondta tegnap: Béke tér... "Béke van, felejts el minden háborút..." Aki nem tudja elfogadni ami történt,ne tegye. Elmondom sokadszor, mindenki szabadon nyilváníthat véleményt, viszont, azzal nem kell másokat sértegetni. Szerintem nagyon szép kis estét hoztak a srácok tegnap, tetszett a jobb koncertlista, tetszett, hogy újra volt élet Bennük. És igen, az elején is és a végén is Cipőre emlékeztek, én azt hiszem, látta fentről. Csodálatos volt. És persze szomorú. A végén szerintem sokan sírtunk,mert eléggé megrázóra sikerült. De én köszönöm Nektek, hogy vagytok! Nekem segített átlépni az elmúlt pár hónapon. Tomi pedig, akárki akármit is mondd, nagyon jól oldotta meg a feladatot."

Saját videók: