A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a refrénbõl ezeket a sorokat hallom ki:
"Baby, I'll be, all that I can be, and you will see that I believe in you,like only lovers do."
Nem tudom, van -e olyan keresõprogram, amibe, ha beírok sorokat egy dalból, akkor az alapján megtalálná az elõadót és a szám címét?
Szia Retroman,
szerintem a stílusból egyértelmûen következik, hogy Stock-Aitken-Waterman szerzemény.
Keresgéltem Neked, de az énekhang alapján sajnos nem bírok rájönni, hogy ki ez a nõ.
A szöveg alapján el lehetne indulni, ha valaki legalább két sort pontosan értene belõle, az jó lenne. Én csak foszlányokat bírok kihámozni.<#rinya>#rinya>
Tippeltem Sinittára, vagy Sonia-ra, de egyiknek sincs ilyen dala.
De! Kárpótlásul felteszem az én kedvenc Holiday nótám. Ez szerintem mácsbedör!<#nevetes1>#nevetes1>
Savini - Holiday (radio version) '87
http://www.4shared.com/mp3/nBSIfQxr/Savini_-_Holiday__radio_versio.html
Choose your weapon!
Choose your weapon!
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
320 Stereo<#wink>#wink>
Mivel tudom hogy te a 320-as felvétel szereted így készítettem el neked.<#wink>#wink>
David B. - Starry Night 320 Stereo<#wave>#wave>
Robert Linn-Let's Do Holidays_(L.P._Vinyl_Version_1984)
Ezt a 2 számot keresem 320-ban. Nekem csak 192-ben van meg és tetszik.
Countdown GTO - Magic Race (Long Version 1989)
David B. - Starry Night (Radio Version)
Mindkét zene ezen van: ABC...Euro-Italo-Disco Compilation Vol. 091
Sziasztok !
Szívesen mindenkinek !<#wink>#wink>
A lemez szerintem kereskedelmi forgalomban hivatalosan nem forgalmazott, ugyanis 'NOT FOR SALE' felirat található a belsõ borítóján, ebbõl gondolom.
Hogy már az EsonCD kiadványait is hamisítják ezt nem tudtam.
Bár mit nem hamisítanak manapság ?
Lacikám, van még pár hasonló érdekesség a kincses szekrényemben.<#wink>#wink>
Majd idõnként rakok fel belõlük, hadd terjedjen a jó muzsika...
Köszönöm a feltöltést mert nekem is csak 320-ban volt meg.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#wave>#wave>
Csak a WAV peregjen
Nagyon szépen köszönöm a lemezt.<#worship>#worship><#worship>#worship>
Ez nálad a kincsesládádban található?<#csodalk>#csodalk>
Mert hivatalos kiadványt errõl az alnbumról még a discogs-ban sem találtam.<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
Nekem tetszik:
Special_Touch_-_Love_Gun_(Vinyl,_12'')_1987
http://www57.zippyshare.com/v/38206787/file.html
Természetesen az egész lemez !<#wink>#wink>
Köszönöm szépen a maxit, odaát is meg fogom köszönni, de csak este otthon fogom letölteni. A link mindenesetre most már itt a melóhelyen is megjelenik.
Munkahelyen elég pofátlanság lenne zenéket letölteni, fenéken is billentenének, ha a fõnökeim megtudnák.
Épp elég fegyelmezetlenke vagyok már azzal is, hogy stikába' néha feltöltésre merészkedem....
Viszont eszméletlen sok idõt lehet vele nyerni. Ami otthon nekem öt óra feltöltés, az itt felmegy öt perc alatt.
<#wave>#wave>
A te kérésed meg az én topikomban van feltöltve.<#wink>#wink>
Lacikám, a kedvedért estére itt lesz a link !<#wink>#wink>
Akizu: Nagyon segítõkész vagy,de sajnos ez sem az a verzió,amit én keresek. 😞 Ez túl elecro-s hangzású verzió. Amit én keresek,az szinte olyan mint az "eredeti".
Bigivan kolléga azt linkelte be szerintem,amit én keresek. Azt meg is találtam,de sajnos jelszavas és sajnos nem tudom letölteni... oldal link
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Talán ez lehet
http://filetram.com/download/4shared/audio/8582947868/the-rubettes-sugar-baby-love-refex-intro-remix-mp3
<#wave>#wave>
Szia tesó! Privi megy nemsokára! :-)
Nagyon köszönöm az infót,ezek szerint még is csak jól hallottam,hogy az eredeti az,de hosszú verzióban! Rá is keresek,hátha sikerrel járok!
De ha esetleg valakinek meglenne,azt nagyon megköszönném...
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Bakker, már jó régen nem hallottam felõled. Utána néztem ennek a Rubettes dalnak, Te itten ezt keresed. Ezt játszák a net-rádiók, de nekem nincsen meg. De ezt kell keresni, íme:
Rubettes, The – Sugar Baby Love
Label:
Polydor – 887 045-1
Format:
Vinyl, 12"
Country:
France
Released:
1987
Genre:
Electronic
Style:
Disco
Tracklist
A Sugar Baby Love (Remix 87 Extended Version) 6:47
B Under One Roof (New Version) 5:03
Credits
Producer – Wayne Bickerton
Remix – Joe Glasman
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Imádom a zenéjét is. Mindig meghat, a zene és a film maga. Meghat a jóság, az önzetlenség, a segítõkészség.
Ma megkerestem a zeneszerzõjét, és találtam is 20 albumát. Leszedegettem mind.
Az említett film zenéje is köztük volt. Hátha érdekel mást is:
State buoni Se Potete (1983)
1. Vanità di Vanità
2. Tema di Leonetta
3. Danse des filles de joie
4. State buoni se potete
5. Canzone di Cadigia
6. Capitan Gesù
7. Tema di Leonetta
8. State buoni se potete
9. Canzone di Cadigia
10. Capitan Gesù
11.Vanità di Vanità
12. Team di Leonetta
13. State buoni se potete
14. Vanità di Vanità
15. Sarabanda
https://rs266dt.rapidshare.com/#!download|266l32|195361951|1983.rar|42822|R~FABF3B4BA501CFAF4DF1E01B0B8C6C6B|0|0
Choose your weapon!
Szia Retroman,
ezen a lemezen például rajta van.
Ha kell, feltöltöm Neked holnap vm-ben:
<#wave>#wave>
imo :) science fiction is science fact
Sajnos. Bár én nagyon bízom benne, hogy valami párhuzamos univerzumból elõkerül esetleg egy K. Barré album...<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Choose your weapon!
Nagyon jó zene! De ettõl(?) az elõadótál van még jobb is, az egyik nagy kedvencem, ez 1987-es:
Angel - I Love The Night
Choose your weapon!
Angel - Follow Me
De én inkább Pamela Stanley-t és Astaire-t szeretem. Meg mostanában rákattantam Kim Wilde-ra.
Choose your weapon!
Az én favoritjaim a régi idõkbõl:
Miko Mission - How old are you
Danny Keith - Keep on music
Ranko - Happy world
és az elõbb említett K. Barré
Szuper zene, de K. Barré - Right By The Moon -jánál nem volt és nem is lesz jobb nóta!<#ejnye1>#ejnye1><#nevetes1>#nevetes1>
Choose your weapon!
Akizu: Nagyon köszönöm a sugar baby love dalokat,sajnos egyik sem az volt,amit hallottam! De mivel így nem voltak meg,ezeket nagyon köszönöm!
Zephyr: Neked is nagyon köszönöm a feltöltést,ez már hasonlított a hallott verzióra,mert ebben az eredeti Rubettes féle ének volt.
S mivel írtad,hogy nem volt Rubettes féle hosszú verzió,ebbõl gondolva valami átdolgozás lehetett. Viszont sajnos ez sem az a verzió volt amit a rádióban hallottam! Az nem volt ennyire jellemzõen ütemes,dobos...
Üdv.Csaby