dj adrián#98719
Én nem támadni szándékoztam a véleményedet csak helyére tenni a dolgokat. Ez még eurobeatnek semmi képpen nem mondható, de erről már a Haluskával és sok más hozzáértővel több eszmecserét folytattunk. Az is igaz, hogy nem az1986-os italo stílusa van, de ez nagyon sok stílusról elmondható, hogy az idő előrehaladával változik fejlődik, átalakul és ez alól az italo disco sem kivétel. Egy 1983-as italo nóta sem ugyanolyan mint egy 1986-os és sorolhatnám (de attól még italo disco). A rare kifejezést természetesen ismerem és tudom, hogy mindenre ráaggatják manapság. Hogy nem ért el átütő sikert azzal kapcsolatban csak annyit tudnék mondani, hogy 1991-ben nem sok italo disco nóta ért már el átütő sikert, mert jöttek az új stílusok és az új nemzedék aki mást akart (de ebben sincs semmi ördögi). A lemzzel kapcsolatban továbbra is fenntartom, hogy pont annyit nyomtak belőle mint akkoriban a többi Time recordsos lemezből, se többet se kevesebbet. Az, hogy nem került rá válogatás CD-re nem egy ritka dolog az akkori italo nóták világában,sorolhatnánk itt napestig még, hogy mik nem kerültek fel semmiféle válogatásra. Ha egy lemez ritkaságát az határozza meg, hogy magyarországon hány embernek van meg eredeti vinylen akkor nagyon sok rare nóta lenne. Mivel ugye ha a magyarországi tulajdonosokat meg tudod számolni egy kezeden akkor ugyebár rare a lemez (szerinte sok ilyen van). Tehát nem téged szerettelek volna kritizálni, de célszerű a szenzáció vadász nagy szavaktól tartózkodni, mivel van itt pár hozzáértő.(nem magamra gondolok, mert én csak egy lelkes amatőr vagyok).