xnl87ky5.jpg

free counters

• reynaud #98716
    Kedves Adrián!Megpróbálok pontokban válaszolni kérdéseidre! 1.ez a dal nem tudott olyan sikeres lenni,mint amit érdemelt volna,s bár rengeteg eurobeat válogatás lemez jelent meg,ezt egyre sem rakták,egy dal úgy tud igazán köztudatba maradni ha minél több lemezre cd-re felkerül! 2.A 'rare' szót ketten is kifogásoljátok,ezt nem a stílusra értettem,rare angolul ritka,ritkát jelent,számos cd-t adnak ki ilyen jelzővel,amúgy ez nem egy sima italo nóta,mint írtam eurobeat, annak már nem sok köze van a klasszikus 80-as évek közepén készült italo disco zenékhez! 3.Bizony e zenékre a 90-es évek elejére oly mértékben vissza esett a kereslet hogy néhány száz db jelent meg belöle,cd-n ki se adták,pedig 1991-ben szinte minden zene elérhető volt már cd-n,Japánban volt még úgy ahogy kereslet e stílusra!4.Nekem 3 verzióban meg van ez a zene,és lehet hogy neked is meg van,de kíváncsi volnék rá,hány embernek van ez meg Magyarországon az eredeti bakelit lemezen,félek egy kezemen megszámolható lenne!!!ezért rare azaz ritkaság! Remélem így már érthetőbb voltam!