xnl87ky5.jpg

free counters

• pintyoeke
    Sziasztok! Mindenekelőtt ismételten nagyon szépen köszönöm a haszno információkat és weboldalakt Stock-Aitken-Wterman triumvirátussal kapcsolatban. Gondolom, lehet hasonló életpályát olvasni akár Frank Farien-ről vagy éppen Bobby Orlando-ról is, ezeket is nagy örömmel venném.
    Megígérem, nem fogok sűrűn kéregetni, azonban még 3 dalt szeretnék kérni, valamint esetleg azt az albumot vagy albumokat is, melyeken ezek találhatóak. Komjáthy Gyuri bácsi műsoraiban hallottam az alábbiakat: az első dal talán Kongoman vagy Kongoband és mintha "african man" lenne a címe vagy simán csak "Kongoman"..., fogalmam sincs, de biztosan tudjátok, melyik dalra gondolok:-) A másik dal hasonló jellegű, mintha Lee Marrow hangját vélném benne felfedezni, valami ilyesmit énekel benne, hogy "yo-yo-yo, dance africano..." A harmadikat egy rekettes hangú férfi énekli (először azt hittem, Billgeri, de rájöttem, hogy mégsem róla lehet szó. A refrainjében valami ilyesmi van, hogy "Bad New York city let me down..." Ezek a dalok megjelentek valamiféle albumon és ha igen, melyeken? Válaszaitokat és segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!