Nos, az ANGOL szöveg miatt került be Pákó barátunk... a harc mibenlétéről, filozófiájáról beszél Bruce Lee... s a szinte már történelmi verés, valamint a tévében előadott, színpadias kihívás függvényében már érthető, hogy miért került kontrasztba a filmecske.
A klipet amúgy sem szántam és vettem komolyan [mutatja pl. az, hogy nem vágtam hangra a Pákós jelentsort akkor, amikor "Okay" meg "ööö"-zések vannak, nem csináltam "szaggatásokat", mint nem egy buta "poén" videókba szoktam tenni... stb.] - időm lett volna rá.
A zene/zaj - igen, a rossz minőségű zenéből, vagy a klipből lehet, hogy ezt lehet leszűrni... nekem, jó minőségű fejhallgatóval nem tűnt/tűnik zajosnak sem a wav nyersanyag, sem a 320-ba tömörített végtermék.
Természetesen, lehet, hogy a készítés során "süketté vált" ezekre a fülem - ezért szoktam pl. napokkal/hetekkel később is elővenni egy készülő projektet... sok került már kukába így, mert kiderült, az ötlet bár jó volt/ vagy akkoriban jónak tűnt, de a végtermék satnya, esetlen, kaki...
Ezért írtam is a linkes kommentnél, hogy direkt a szar minőséget tettem fel, hogy gyorsan felmenjen, és kaphassak visszajelzést, szükség van-e arra, hogy tőtikézzem a klipet és 1x MB-os 320-ast...