xnl87ky5.jpg

free counters

• mflex #58919
    Igen van valami emulátor elvileg és akkor elfut rajta a win, én még nem próbáltam, nem is akarom.

Én is windows-on "nőttem" fel, de aztán Joe (RIP) jóvoltából megkaptam ezt a gépet, amit azóta egy kicsit tovább fejlesztettem erőműből "atomerőművé", egyszerűen MAC buzi lettem :DDD

Szóval amit tudok írni róla, hogy maga az oprendszer olyan, ha használod 1-2 órát, utána úgy érzed mintha együtt nőttél volna fel vele, rendkivül felhasználóbarát. Nincsenek háttérben fútó alakalmazások amik lassítanák a rendszert, nem kell virusírtó, bár hallottam, hogy most sikerült egyet írniuk ami az Ilife hack változatával terjed, de nem tökéletes, mármint maga vírus.

A bekapcsolás után (power gomb)5-6 sec és desktopot kapok, majd amire kattintok a legkeményebb programokat egymás után is azonnal megnyítja. Egyszer volt, hogy a safari lefagyott(8 hónap alatt), de azonkivűl semmi.
    Az Adobe programok elképesztően szépen futnak rajta, a képmegjelenítés is sokkal szebb mint windows-on. A LOGIC PRO nevezetű isten programmal bármilyen audio szerkesztést proffeszionális módón el lehet végezni link

Igaz, hogy rendesen elkérik az árát, de valahol meg is értem őket, az már az én saját hülyeségem, hogy nem vettem túlfeszvédőt és a sok áramingadozásnak köszönhetően tápot kellett cseréltetni a napokban, de egyébként a többi minden frankó, ja és persze nem gamerek gépe :)