A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kutijani
<#fejvakaras>szivesen!

Breki33
<#wow1><#wave>
Breki33
lol
Mi tartott ilyen sokáig ? 😊)))))))))
Köszi a zenét !

SZiasztok .

coming soon..

INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com

kutijani
Parancsolj::

Dr LOVE !

192 <#wave>

ez nincs meg valakinek : latin lover - dr love

Breki33
# Adams és Rúzsa Magdi
Több, mint kétszázezer ember bulizott szombaton Rúzsa Magdi és Bryan Adams Kapcsolat napi koncertjén. A kishegyesi megasztár, sôt a kanadai világsztár sem állt még ekkora tömeg elôtt színpadra. Nem csoda, ha mindketten a szokottnál nagyobb izgalommal készültek a koncertre.Rúzsa Magdi nyitotta a tizenegyedik kapcsolat koncertet szombat este. Magdi korábban elárulta, hogy rettenetesen izgul, mert még soha nem lépett fel ekkora tömeg elôtt. A fellépés elôtt szemmel láthatóan feszülten készülôdött, de amint szonpadra lépett, nyoma sem maradt a drukknak, . Elsô önálló lemezének dalai mellett kedvenc elôadóinak - AC/DC, Bon Jovi, Led Zeppeli, Queen - feldolgozásából is elôadott egy csokorra valót.
- Úgy érzem Magdi az Eurovíziós siker után most élôben is megmutatta, mire képes. Profi produkciót nyújtott ô, és a zenekar is, nagyon élt a színpadon. Hihetetlenül izgult elôtte - mesélte Bérczes Ádám, Magdi kiadójának, a CLS Records vezetôje. - Természetesen nagyon komolyat dobott a hangulatán az elképesztôen népes közönség és a profi hangcucc, amelyen öröm zenélni. Nagyon büszkék vagyunk Magdira, és azt gondoljuk, hogy azok, akik folyamatosan bírálóan nyilatkoznak róla, most szintén meggyôzôdhettek arról,mennyire tud énekelni. Egyébként, akik nem látták az eseményt, ôsszel megnézhetik DVD-n is. Nagy örömünkre szolgált az is, hogy Magdi dupla platinalemezét ennyi ember elôtt, a színpadon adhattuk át - mondta büszkén Ádám.
Rúzsa Magdi bô egy órás fellépése után, negyed kilenckor csapott a húrok közé Bryan Adams. Sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a berlini falnál adott koncertjén találkozott csak hasonló tömeggel, mint a Felvonuulási téren. - Meg is ijedtem kissé - vallota be mosolyogva. A kanadai világsztár közvetlenségével azonban hamar megnyerte magának a lelkes közönséget. Amellett, hogy számtalan rajongójával lepacsizott, szokásához híven egy találomra kiválasztott hölggyel ezúttal egy veszprémi angoltanárnôvel - adta elô a When You're Gone címû dalt, majd ezt megfejelve a második ráadásnál lányokat hívott fel maga mellé a színpadra táncolni.
Geszti Péter egyik legnagyobb koncertélményének tartja Bryan Adams szombati fellépését
- Egyszerûen király volt Bryan Adams, ez volt eddig a legnagyszerûbb Kapcsolat koncert, talán csak Stinget tudnám hozzá hasonlítani - magyarázta Geszti. - Bryan végtelenül közvetlen, szerethetô figura, aki igazi rock and roll-jával megmozgatta az egész teret. Egy grandiózus házibulihoz hasonlított az egész, az emberek arcán látszott, hogy jól érzik magukat, megérintette ôket Adams zenéje. Bátornak tartom, hogy kimerészkedett a közönség közé a kisszínpadra.
Kevesen tudják, hogy a Kapcsolat koncert ötlete Geszti fejébôl pattant ki, az idôpontja - június 30 - arra emlékeztet, hogy a rendezô telefontársaság áttért a 06 30-as hívószámra.
- Minden évben itt vagyok, kétszer fel is léptem. Kicsit a saját gyermekemnek érzem a rendezvényt, ezért különös örömmel jövök tizenegy éve - árulta el Geszti Péter.
Breki33
80. Pacsi Briannek, köszönet Magdinak2007.07.01. 10:10 pihepali
Nem vagyok sem Rúzsa Magdi, sem Brian Adams rajongó, sõt, még az ingyen Kapcsolat Koncerteket sem szeretem, nem is hiszek bennük, a tömeg, az emberek, a csillaghulló elõzenék miatt. De a mostani kivételt képez.
Mindenek elõtt szeretném kijelenteni, hogy pink a tavalyi fellépése után még meggondolhatja magát, hogy kimenjem a fizetõ közönség elé a Szigetre dúdolászni és néma közönséget énekeltetni. Bár lehet, hogy a fizetõ szó talán dalra nyitja a száját. Meg a közönségét is.

Rúzsa Magdit nem régen szerettem meg, ha nevezhetjük így a hozzáállásomat iránta. Sajnos azok a dalok, amiket szeretek hallgatni tõle, az eddig még kimerül a Lajkó Félix-szel játszott számaiban és az Ederleziben. De bárhonnan is nézem, elvonatkoztatva attól, hogy a legkevésbé sem szeretem a popendrollt, vagyis azt az álságos rock and roll-t amit a Megasztárosok alá tolnak, Rúzsa Magdit nézni és hallgatni mégis más. Nem vagyok híve az ez-a-lány-nézd-milyen-boldog-õszintén-énekel magasztalásoknak, de jó volt látni és hallgatni azt a tõlem talán egy-két évvel idõsebb lányt, aki fent énekelt a színpadon és ráadásul úgy tûnt, azokat és olyan számokat énekel, amiket õ is szeret, amiket õ is szívesen énekel. Néha beugrottak olyan víziók, hogy az ifjú Rúzsa Magdi ott ugrál otthon az ágyán vagy a szõnyegen és Guns&Rosest énekel és arról ábrándozik, azt képzeli, hogy egy nagy színpadon nagy közönség elõtt elõadja a maga kis rákendrollját. Aztán persze ez neki így is lett, úgyhogy maradok továbbra is az ágyamnál meg a szõnyegemnél, folytatva, amit õ elkezdett, hátha egyszer szükség lesz egy hamisan ám szívbõl éneklõ sztárra. Illetve nem sztárra, csak zenészre.
Rúzsa Magdi becsülettel elénekelte a számait, volt közte saját és feldolgozás is, lassú és gyors, rock és pop, eurofúziós és ráadás-blokk is. De az elõtt persze nem maradhatott el a (ha jól emlékszem) platinalemez átadás meg a zenekar bemutatása sem. Ha nem mondja is tudjuk, hogy Jamie Winch... gitározott és a többiek. Szerencsére nekem sikerült Magdi hangjára figyelnem, nem is volt nehéz, fõleg mikor elénekelte szerb nyelven az Ederlezit, nagyjából az egyetlen számot, amiért mentem, bár bevallom, azt hittem, nincs sok reális esély arra, hogy halljam. Eztán már úgy voltam vele, hogy akár most már mehetünk is haza, ezért érdemes volt itt ácsorogni. Ezt a számot legalább annyira megköszöntem magamban Rúzsa Magdinak meg az életnek, mint amennyire Magdi a tapsot és a rajongást meg a "szeretet" a közönségnek. A zene kiszámítható volt, de Magdi viszont becsülettel végig, jól énekelt. Ami nekem furcsa volt, az egy Demjén Ferenc dal volt, amit ráadás-számként hallhattunk, a Vigyázz a madárra ha válladra repül refrénû dalocska. Nem gondoltam volna, hogy egyszer akár valaha is találkozok még ezzel a számmal egy Demjén-kazettán kívül, kiváltképp nem egy Kapcsolatkoncerten és azt sem gondoltam, hogy Rúzsa Magdi fogja énekelni. Nem tudom, mennyire jött ez be a felpörgetett, meghatott és újra felpörgetett közönségnek, tény, hogy ezalatt csend lett, nem nagyon csápoltak cigivel a szájukban a fehér trikós-gatyás emberek meg a tv-s lufit lobogtató, meg az egymásba kapaszkodó emberek sem. Talán a csendesen álldogáló negyvenes-ötvenes korosztálynak mondott valamit, legbelül énekelve azt a számot.

Ahogy vége lett, elindultunk a nagyrendezvények sok esetben fénypontjának is számító kék illemhely felé, hátha sorra kerülünk. Sikerült. Az elemzést kihagyom, kermis vagy köjálos valószínûleg úgy sincs itt, ez a post meg különben sem errõl szól.
Vettünk egy sört, aztán kimásztunk a tér másik oldalára, leültünk a Múzeum elé, A. barátomnak azon az elvén, hogy még úgy is fél órát teszi a dolgát a két idóta animátor a színpadon és minimum egy óra lesz az átállás, mielõtt Brian Adams a színpadra lép. A nagy lótúrót! Ahogy az utolsó jack-dugó is a helyére került, õ megjelent és elkezdett énekelni meg gitározni. Ez elég volt ahhoz, hogy visszamásszunk a tér másik végébe. Sikerült oda kerülnünk újra, ahol a Rúzsa Magdi koncert alatt is álltunk. Valamiért a nagyon magas emberek és a hatszáz lufit meg integetõ kezet tartó emberek nem fedezték fel az elõttünk meg mögöttünk és mellettünk lévõ viszonylag szellõsnek, kényelmesnek és normálisnak nevezhetõ helyet/teret, így egész jó körülmények között nézhettük és hallgathattuk végig a koncertet. Most nem fogom leírni a setlistet, mivel úgysem emlékszem rá és mert nem vagyok Brian Adams rajongó, így egy csomó számnak nem tudtam a címét, meg jópárat nem is ismertem. Nem nagyon szeretek így koncertre járni, utóbbiak hiányában és nem ismeretében, kevés koncert van, ami engem ilyenkor le tud kötni, hát ez éppen ilyen volt. Talán azért, mert Brian Adams és a zenekara csak zenélt és zenélt és zenélt, Brian Adams pedig gitározott és énekelt és énekelt és énekelt. Néha egy-két sorra átengedte a közönségnek a dalt, de becsülettel végig énekelt minden számot, beleértve a kötelezõ köröket - magyaroknak néhány dalt muszály - és az öreg darabokat is. Énekelt azért régebbi számokat is, "kevésbé" ismerteket is. Aztán amikor egy "partnert" keresett a duettes számához, akkor kezdtem egy kicsit megijedni, hogy te-jó-ég-itt-most-valami-nyálas-csöpögõs-meg-sem-tudok-szólalni-csak-kezemet-a-szám-elé
-teszem típusú lány jön fel az ugyanilyen számhoz, de nem így lett és ennek is nagyon örülök. Meg annak is, hogy sikerült egy olyan lánynak felmennie, aki jól beszélt angolul (angoltanár-hallgató), sõt, ráadásul Brian Adams beszélgetett is vele plusz megjegyezte a nevét, még a szám után is emlékezett rá. Nem az volt, hogy felhívta, összeölelgették egymást, aztán elcsöpögött neki egy számot, amiben két sort vokálozhatott a lány, hanem rendesen elejétõl a végéig végignyomták az eredetileg amúgy Mel C-vel énekelt számot. Elejétõl a végéig, úgy, ahogy kellett, amilyennek egy koncertes-színpados duettnek lennie kell, mindenki nyomta a maga is szövegrészét, amikor meg lehetett, együtt énekeltek. Egész jó volt. Már néhány számmal az elõtt is mondogattam olyanokat, hogy Te-egész-jó-fejnek-tûnik-ez-a-Brian és hasonló megállapítások, de ez után már határozottabban kezdtem olyanokat is hozzátenni, hogy meg-szimpatikus-forma-is,-nem?-. Nem csak a színpadra felhívott és végig énekelt Bridzsittel volt kedves és volt kapcsolatban ez a Brian, hanem végig a közönséggel is. Nem dumált sokat és fölöslegesen a számok között, épp csak néha annyit, amennyit kellett. Amikor meg énekelt, akkor énekelt. És gitározott is. Egy kisebb hangszerboltnyi gitárt hozott magával, amit cserélgetett a számok között.
Van egy száma, a Summer of 69. Ezt én nem ismertem jó ideig, de aztán egyszer láttam a klipjét a vh1-on, ahol mint megfigyeltem, viszonylag sokszor leadják, aminek nagyon tudok örülni, kicsit hangosabban is szól ilyenkor a tévé (már amikor nálam megy a tévé). Én azt hittem, ez egy kevésbé ismert és kedvelt száma, de mint tegnap megvilágosodott elõttem, ez nem így van. Az evriting áj du áj du it for jú mellett még ezt a számát is ismerik és szeretik a világon, meg a magyarok, mint az az újságokból és ott a helyszínen is kiderült. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer 58265-ször hallom egy nap alatt azt, hogy Summer of 69. Pedig így volt ez.
A koncert alatt lehetett kapni hátizsákos sört - mozgó sörárustól vehettél sört. Odajött hozzánk egy harminc-negyven körüli ember, megkérdezte, hogy honnan van a sör, kicsit csalódott volt meg bizonytalan is a válaszunktól, nézett ránk, aztán felcsendült kábé kettõ akkord és a gyerek csak nézett ránk, megfeszült, szinte láttam ahogy pattant egyet és már ott sem volt elõttünk.
Hát igen, jött a Summer of 96. Azt a kettõ sort, amit tudok a számból, azt jó hangosan próbáltam kiadni magamból, olyan jó volt az, sosem gondoltam volna, hogy egyszer még eletemben hallom ezt a számot élõben, sõt, egyáltalán hogy eljutok egy Brian Adams koncertre. Brian Adams gyerekkorom egy emléke, mindig ment a klipje a hajdani MTV-ben, aztán a kilencvenes évek slágereit mindig lenyomták az ilyen jellegû és profilú számok között, most is így teszik ezt a rádiók és a tévék. Ha ritkán is hallgatok rádiót vagy megy a vh1, egy Brian Adams az mindig van.
Azt hittük, lassan vége a koncertnek, kötelezõ körök megvoltak, az egy óra letelt, kegyeg az óra, menni kell. Elmentünk hát egy újabb gyorsan-míg-a-tömeg-nem-jön-kékbódé-körre, aztán visszafelé megálltunk egy kivetítõnél, gondoltuk, megvárjuk azt a néhány számot, amit még lead.
Végül legalább egy órát álltunk a kivetítõ elõtt, mivel Brian Adams nagyon belejött. Legalább harminc számot leadott összesen. Az utolsó szûk egy órában - én észre sem vettem, hogy ilyen sokáig játszott és ilyen sokat - kétszer is bemutatta a zenekar tagjait, amit mi egyszerûen csak Adams Family-nek neveztünk el. Koncert alatt azt néztük, hogy az egyik gitárosa úgy néz ki, olyan, mint õ. Aztán bemutatásnál felálltak egy sorba, meghajoltak és ahogy végig ment a kamera, láttuk, hogy mindegyikõjükön fekete póló van kék farmerrel, mindegyik "egyforma", így lettek hát õk az Adams-Family, mint egy szép nagy család.
Mielõtt folytatnám, el kell hogy mondjam, hogy volt egy nagy színpad, egy kifutó rész, ami egy elõrébb lévõ kis színpadban ért véget. Ha jól láttam, a koncert végét, azt a jópár számot zömmel elõl, a kisszínpadon adta elõ. Egész jól érezte magát õ is, úgy láttam, hallottam. Jól elvolt a gitárjával, énekelt, néha dumált egy kicsit, de pont annyit és pont ott, amennyit és ahol kellett. Itt már inkább "rockosabb" (utálom ezt a szót) számok jöttek. Aztán egy táncos számnál felhívott öt lányt a színpadra, akik elriszálgatták magukat odafent. És megint megbizonyosodott, hogy egyszerre énekelt, gitározott, plusz lökdöste elõre a csajokat, hogy menjél-tácoljál. Ez az interlúd a csajokkal kicsit elvette a kedvem, de legalább mindenki látta, hogy a rio (monjonle!) milyen jó kis riszaképzõ, ha szerencséd van, még Brian Adams elõtt sem égsz be, ha táncolni kell. Azzal azért vígasztaltam magam, hogy azt gondoltam, hm, Bridzsitet azért többre értékelte, mint az öt tánci-tánci táncoslányt.
Ezután a végén elõadott egy szájharmonikás-gitáros-éneklõs számot, ének-gitár, szájharmonika-gitár kombinációkból felépítve a dalt.

Köszönjük szépen, hogy eljöttél, Brian Adams, nagyon jó kis koncertet adtál! Mondtad a színpadon, hogy Te is köszönöd, hogy eljöttél, és hogy milyen jól érezted magad Budapesten, hát mi is köszönjük, hogy jól érezhettük magunkat a koncerteden Budapesten, maradandó élményt okoztál, hiába, no.

Gyerekek, látjátok, le lehet nyomni egy kötelezõ, a közönség számára ingyenes tömegkoncertet így is! :-)
Breki33
80. Pacsi Briannek, köszönet Magdinak2007.07.01. 10:10 pihepali
Nem vagyok sem Rúzsa Magdi, sem Brian Adams rajongó, sõt, még az ingyen Kapcsolat Koncerteket sem szeretem, nem is hiszek bennük, a tömeg, az emberek, a csillaghulló elõzenék miatt. De a mostani kivételt képez.
Mindenek elõtt szeretném kijelenteni, hogy pink a tavalyi fellépése után még meggondolhatja magát, hogy kimenjem a fizetõ közönség elé a Szigetre dúdolászni és néma közönséget énekeltetni. Bár lehet, hogy a fizetõ szó talán dalra nyitja a száját. Meg a közönségét is.

Rúzsa Magdit nem régen szerettem meg, ha nevezhetjük így a hozzáállásomat iránta. Sajnos azok a dalok, amiket szeretek hallgatni tõle, az eddig még kimerül a Lajkó Félix-szel játszott számaiban és az Ederleziben. De bárhonnan is nézem, elvonatkoztatva attól, hogy a legkevésbé sem szeretem a popendrollt, vagyis azt az álságos rock and roll-t amit a Megasztárosok alá tolnak, Rúzsa Magdit nézni és hallgatni mégis más. Nem vagyok híve az ez-a-lány-nézd-milyen-boldog-õszintén-énekel magasztalásoknak, de jó volt látni és hallgatni azt a tõlem talán egy-két évvel idõsebb lányt, aki fent énekelt a színpadon és ráadásul úgy tûnt, azokat és olyan számokat énekel, amiket õ is szeret, amiket õ is szívesen énekel. Néha beugrottak olyan víziók, hogy az ifjú Rúzsa Magdi ott ugrál otthon az ágyán vagy a szõnyegen és Guns&Rosest énekel és arról ábrándozik, azt képzeli, hogy egy nagy színpadon nagy közönség elõtt elõadja a maga kis rákendrollját. Aztán persze ez neki így is lett, úgyhogy maradok továbbra is az ágyamnál meg a szõnyegemnél, folytatva, amit õ elkezdett, hátha egyszer szükség lesz egy hamisan ám szívbõl éneklõ sztárra. Illetve nem sztárra, csak zenészre.
Rúzsa Magdi becsülettel elénekelte a számait, volt közte saját és feldolgozás is, lassú és gyors, rock és pop, eurofúziós és ráadás-blokk is. De az elõtt persze nem maradhatott el a (ha jól emlékszem) platinalemez átadás meg a zenekar bemutatása sem. Ha nem mondja is tudjuk, hogy Jamie Winch... gitározott és a többiek. Szerencsére nekem sikerült Magdi hangjára figyelnem, nem is volt nehéz, fõleg mikor elénekelte szerb nyelven az Ederlezit, nagyjából az egyetlen számot, amiért mentem, bár bevallom, azt hittem, nincs sok reális esély arra, hogy halljam. Eztán már úgy voltam vele, hogy akár most már mehetünk is haza, ezért érdemes volt itt ácsorogni. Ezt a számot legalább annyira megköszöntem magamban Rúzsa Magdinak meg az életnek, mint amennyire Magdi a tapsot és a rajongást meg a "szeretet" a közönségnek. A zene kiszámítható volt, de Magdi viszont becsülettel végig, jól énekelt. Ami nekem furcsa volt, az egy Demjén Ferenc dal volt, amit ráadás-számként hallhattunk, a Vigyázz a madárra ha válladra repül refrénû dalocska. Nem gondoltam volna, hogy egyszer akár valaha is találkozok még ezzel a számmal egy Demjén-kazettán kívül, kiváltképp nem egy Kapcsolatkoncerten és azt sem gondoltam, hogy Rúzsa Magdi fogja énekelni. Nem tudom, mennyire jött ez be a felpörgetett, meghatott és újra felpörgetett közönségnek, tény, hogy ezalatt csend lett, nem nagyon csápoltak cigivel a szájukban a fehér trikós-gatyás emberek meg a tv-s lufit lobogtató, meg az egymásba kapaszkodó emberek sem. Talán a csendesen álldogáló negyvenes-ötvenes korosztálynak mondott valamit, legbelül énekelve azt a számot.

Ahogy vége lett, elindultunk a nagyrendezvények sok esetben fénypontjának is számító kék illemhely felé, hátha sorra kerülünk. Sikerült. Az elemzést kihagyom, kermis vagy köjálos valószínûleg úgy sincs itt, ez a post meg különben sem errõl szól.
Vettünk egy sört, aztán kimásztunk a tér másik oldalára, leültünk a Múzeum elé, A. barátomnak azon az elvén, hogy még úgy is fél órát teszi a dolgát a két idóta animátor a színpadon és minimum egy óra lesz az átállás, mielõtt Brian Adams a színpadra lép. A nagy lótúrót! Ahogy az utolsó jack-dugó is a helyére került, õ megjelent és elkezdett énekelni meg gitározni. Ez elég volt ahhoz, hogy visszamásszunk a tér másik végébe. Sikerült oda kerülnünk újra, ahol a Rúzsa Magdi koncert alatt is álltunk. Valamiért a nagyon magas emberek és a hatszáz lufit meg integetõ kezet tartó emberek nem fedezték fel az elõttünk meg mögöttünk és mellettünk lévõ viszonylag szellõsnek, kényelmesnek és normálisnak nevezhetõ helyet/teret, így egész jó körülmények között nézhettük és hallgathattuk végig a koncertet. Most nem fogom leírni a setlistet, mivel úgysem emlékszem rá és mert nem vagyok Brian Adams rajongó, így egy csomó számnak nem tudtam a címét, meg jópárat nem is ismertem. Nem nagyon szeretek így koncertre járni, utóbbiak hiányában és nem ismeretében, kevés koncert van, ami engem ilyenkor le tud kötni, hát ez éppen ilyen volt. Talán azért, mert Brian Adams és a zenekara csak zenélt és zenélt és zenélt, Brian Adams pedig gitározott és énekelt és énekelt és énekelt. Néha egy-két sorra átengedte a közönségnek a dalt, de becsülettel végig énekelt minden számot, beleértve a kötelezõ köröket - magyaroknak néhány dalt muszály - és az öreg darabokat is. Énekelt azért régebbi számokat is, "kevésbé" ismerteket is. Aztán amikor egy "partnert" keresett a duettes számához, akkor kezdtem egy kicsit megijedni, hogy te-jó-ég-itt-most-valami-nyálas-csöpögõs-meg-sem-tudok-szólalni-csak-kezemet-a-szám-elé
-teszem típusú lány jön fel az ugyanilyen számhoz, de nem így lett és ennek is nagyon örülök. Meg annak is, hogy sikerült egy olyan lánynak felmennie, aki jól beszélt angolul (angoltanár-hallgató), sõt, ráadásul Brian Adams beszélgetett is vele plusz megjegyezte a nevét, még a szám után is emlékezett rá. Nem az volt, hogy felhívta, összeölelgették egymást, aztán elcsöpögött neki egy számot, amiben két sort vokálozhatott a lány, hanem rendesen elejétõl a végéig végignyomták az eredetileg amúgy Mel C-vel énekelt számot. Elejétõl a végéig, úgy, ahogy kellett, amilyennek egy koncertes-színpados duettnek lennie kell, mindenki nyomta a maga is szövegrészét, amikor meg lehetett, együtt énekeltek. Egész jó volt. Már néhány számmal az elõtt is mondogattam olyanokat, hogy Te-egész-jó-fejnek-tûnik-ez-a-Brian és hasonló megállapítások, de ez után már határozottabban kezdtem olyanokat is hozzátenni, hogy meg-szimpatikus-forma-is,-nem?-. Nem csak a színpadra felhívott és végig énekelt Bridzsittel volt kedves és volt kapcsolatban ez a Brian, hanem végig a közönséggel is. Nem dumált sokat és fölöslegesen a számok között, épp csak néha annyit, amennyit kellett. Amikor meg énekelt, akkor énekelt. És gitározott is. Egy kisebb hangszerboltnyi gitárt hozott magával, amit cserélgetett a számok között.
Van egy száma, a Summer of 69. Ezt én nem ismertem jó ideig, de aztán egyszer láttam a klipjét a vh1-on, ahol mint megfigyeltem, viszonylag sokszor leadják, aminek nagyon tudok örülni, kicsit hangosabban is szól ilyenkor a tévé (már amikor nálam megy a tévé). Én azt hittem, ez egy kevésbé ismert és kedvelt száma, de mint tegnap megvilágosodott elõttem, ez nem így van. Az evriting áj du áj du it for jú mellett még ezt a számát is ismerik és szeretik a világon, meg a magyarok, mint az az újságokból és ott a helyszínen is kiderült. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer 58265-ször hallom egy nap alatt azt, hogy Summer of 69. Pedig így volt ez.
A koncert alatt lehetett kapni hátizsákos sört - mozgó sörárustól vehettél sört. Odajött hozzánk egy harminc-negyven körüli ember, megkérdezte, hogy honnan van a sör, kicsit csalódott volt meg bizonytalan is a válaszunktól, nézett ránk, aztán felcsendült kábé kettõ akkord és a gyerek csak nézett ránk, megfeszült, szinte láttam ahogy pattant egyet és már ott sem volt elõttünk.
Hát igen, jött a Summer of 96. Azt a kettõ sort, amit tudok a számból, azt jó hangosan próbáltam kiadni magamból, olyan jó volt az, sosem gondoltam volna, hogy egyszer még eletemben hallom ezt a számot élõben, sõt, egyáltalán hogy eljutok egy Brian Adams koncertre. Brian Adams gyerekkorom egy emléke, mindig ment a klipje a hajdani MTV-ben, aztán a kilencvenes évek slágereit mindig lenyomták az ilyen jellegû és profilú számok között, most is így teszik ezt a rádiók és a tévék. Ha ritkán is hallgatok rádiót vagy megy a vh1, egy Brian Adams az mindig van.
Azt hittük, lassan vége a koncertnek, kötelezõ körök megvoltak, az egy óra letelt, kegyeg az óra, menni kell. Elmentünk hát egy újabb gyorsan-míg-a-tömeg-nem-jön-kékbódé-körre, aztán visszafelé megálltunk egy kivetítõnél, gondoltuk, megvárjuk azt a néhány számot, amit még lead.
Végül legalább egy órát álltunk a kivetítõ elõtt, mivel Brian Adams nagyon belejött. Legalább harminc számot leadott összesen. Az utolsó szûk egy órában - én észre sem vettem, hogy ilyen sokáig játszott és ilyen sokat - kétszer is bemutatta a zenekar tagjait, amit mi egyszerûen csak Adams Family-nek neveztünk el. Koncert alatt azt néztük, hogy az egyik gitárosa úgy néz ki, olyan, mint õ. Aztán bemutatásnál felálltak egy sorba, meghajoltak és ahogy végig ment a kamera, láttuk, hogy mindegyikõjükön fekete póló van kék farmerrel, mindegyik "egyforma", így lettek hát õk az Adams-Family, mint egy szép nagy család.
Mielõtt folytatnám, el kell hogy mondjam, hogy volt egy nagy színpad, egy kifutó rész, ami egy elõrébb lévõ kis színpadban ért véget. Ha jól láttam, a koncert végét, azt a jópár számot zömmel elõl, a kisszínpadon adta elõ. Egész jól érezte magát õ is, úgy láttam, hallottam. Jól elvolt a gitárjával, énekelt, néha dumált egy kicsit, de pont annyit és pont ott, amennyit és ahol kellett. Itt már inkább "rockosabb" (utálom ezt a szót) számok jöttek. Aztán egy táncos számnál felhívott öt lányt a színpadra, akik elriszálgatták magukat odafent. És megint megbizonyosodott, hogy egyszerre énekelt, gitározott, plusz lökdöste elõre a csajokat, hogy menjél-tácoljál. Ez az interlúd a csajokkal kicsit elvette a kedvem, de legalább mindenki látta, hogy a rio (monjonle!) milyen jó kis riszaképzõ, ha szerencséd van, még Brian Adams elõtt sem égsz be, ha táncolni kell. Azzal azért vígasztaltam magam, hogy azt gondoltam, hm, Bridzsitet azért többre értékelte, mint az öt tánci-tánci táncoslányt.
Ezután a végén elõadott egy szájharmonikás-gitáros-éneklõs számot, ének-gitár, szájharmonika-gitár kombinációkból felépítve a dalt.

Köszönjük szépen, hogy eljöttél, Brian Adams, nagyon jó kis koncertet adtál! Mondtad a színpadon, hogy Te is köszönöd, hogy eljöttél, és hogy milyen jól érezted magad Budapesten, hát mi is köszönjük, hogy jól érezhettük magunkat a koncerteden Budapesten, maradandó élményt okoztál, hiába, no.

Gyerekek, látjátok, le lehet nyomni egy kötelezõ, a közönség számára ingyenes tömegkoncertet így is! :-)
Breki33

Track Listings
1. Relax
2. Sexcrime (Nineteen Eighty Four)
3. Love Action (I Believe In Love)
4. It's My Life
5. Rio
6. Church Of The Poison Mind
7. Many Rivers To Cross
8. Some People
9. I'll Fly For You
10. I Could Be So Good For You
11. Rush Hour
12. Warning
13. They Don't Know
14. Water On Glass
15. Power Of Love
16. Is This Love
17. Calling All The Heroes
18. Love Missile F1-11
19. Our House
20. I'll Tumble 4 Ya
21. Granpa's Party
22. Lifeline
23. Politics Of Dancing
24. Power Of Love
25. Love Like Blood
26. Call Me
27. White Wedding
28. I'm Gonna Be 500 Miles
29. I've Done Everything For You
30. Ride Like The Wind
31. Stuck With You
32. I Shot The Sheriff
33. Dancing Tight
34. Watching You, Watching Me
35. What Kinda Boy You're Lookin' For (Girl)
36. View From A Bridge
37. Cherry Oh Baby
38. Baggy Trousers
39. Blow The House Down
40. Is There Something I Should Know
41. So This Is Romance
42. Real Thing
43. Breaking Away
44. Sun Street
45. If This Is It
46. Here I Go Again
47. It Ain't What You Do It's The Way Th
48. Wizzard
49. I Thank You
50. You Are My Lady
51. Something's Gotten Hold Of My Heart
52. Promise
53. Pacific State
54. Moments In Love
55. Two Tribes
56. She Blinded Me With Science
57. Locomotion
58. Everlasting Love
59. Incommunicado
60. Modern Girl
61. Thinking Of You
62. Black Man Ray
63. Mony Mony
64. Telephone Always Rings
65. Intuition
66. There There My Dear
67. After The Love
68. Hang On Now
69. Love Blonde
70. What Do I Do?
71. F.L.M.
72. Hangin' On A String
73. Back To Life (However Do You Want Me)
74. In Private
75. Who's Leaving Who
76. Ghost Town
77. Our Lips Are Sealed
78. I'm Not Your Steppin' Stone
79. Never Take Me Alive
80. Babooshka
81. Tears Run Rings
82. Right Here Waiting
83. Be My Twin
84. Better Love Next Time
85. Satisfaction
86. Jingo
87. Sound Of Music
88. Atomic Dog
89. Stutter Rap (No Sleep Till Bedtime)
90. Close (To The End)
91. Don't You (Forget About Me)
92. Tomorrow People
93. Word Girl
94. Love Like A River
95. When You Walk In The Room
96. Draw Of The Card
97. He Ain't No Competition
98. Together In Electric Dreams
99. Election Day
100. Danger Games
101. We Came To Dance
102. Rage Hard
103. A Night In New York
104. I Can Prove It
105. Summer Fun
106. Loopzilla
107. Rapp Payback (Where Iz Moses?)
108. I Like To Rock
109. Dear God
110. Suedehead
111. Rapture
112. Nothing Has Been Proved
113. Rise To The Occasion
114. Wild Wild Life
115. Whip It
116. Strange Little Girl
117. C30, C60, C90, Go
118. Get It On
119. Love's Comin' At Ya
120. Sexy Girls
121. Just Can't Give You Up
122. Magic Touch
123. This Little Girl
124. Don't Shed A Tear
125. I Feel Like Buddy Holly
126. More Than This
127. Moonlight Shadow
128. Rooms On Fire
129. And She Was
130. Scatterlings Of Africa
131. Island Of Lost Souls
132. Christian
133. Wild World
134. Look Who's Dancing
135. Amigo
136. To Be Reborn
137. Get A Life
138. Life's What You Make Of It
139. It's Coming Back To Me Now
140. Duel
141. Let's Do The Rock Steady
142. Your Mama Don't Dance
143. All Fired Up

Breki33
kutijani
<#taps>

Breki33
thanks <#eljen><#worship>
Breki33
Jó reggelt
kutijani
Parancsolj::

BORIS !

256 <#vigyor2>

kutijani
Jó reggelt<#wave>

Szuszidi
Jó reggelt 80-as évek!

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!

kutijani
Dr.ALBAN szuperkoncert a júliusi Bankár Mulatón!!! MA ESTE!!!!!!!!!<#vigyor2>

2007-07-05, csütörtök: 21h

Helyszín: Cafe del RIO

Program elõzetes:

-welcome AMSTEL PULSE: 21-23h

-welcome TWINNER:-)

-dr.ALBAN koncert: 23h

-CANON: all night YOU can:-) (digitális fotónyomtatás a helyszínen + értékes nyeremények)

-a koncert elõtt és után dj.Taylor és dj.Hangya zenél kifulladásig

-a Bankár Mulató szokásos kedvezményei: Red Bull, FINLANDIA, AMSTEL PULSE!!!

<#taps><#taps><#taps>

Breki33
Ezt is keresném

Boris Gardiner-Want To Wake Up With You
Breki33
Roxanne - Charlene változatokat keresnék 320-ban nagyon jó minõségben
Breki33
van újabb pár hónapja linkeltük ki
kutijani
Régen én is használtam Jet-et de ha jol tudom nem nagyon fejlesztgetik tovább
Bár lehet én tudom rosszul

<#fejvakaras>

Breki33
tényleg jó, de a Jet Audio is lejátsza a DVD-im :-)

Azt hiszem a DTS dolgokhoz volt jó
kutijani
FILM és ZENE lejátszó: Win DvD 8- -Egyszerüen Tökéletes!!!!!<#vigyor2>

http://rapidshare.com/files/41104632/file_0005.part1.rar
http://rapidshare.com/files/41105685/file_0005.part2.rar

jelszó: by_dragon<#vigyor2>

<#taps>

kutijani
Ha meg van engem is érdekelne!!!!<#integet2>

kutijani
5 Gb ig rakjatok fel nyugodtan bármit!

<#vigyor2>

kutijani
Parancsolj itt 1 ftp innen a leggyorsabb!!<#vigyor2>

kj-ftp
free.ezkell.hu
[email protected]
tmgmr
<#wave>

Breki33
És ezt is 320-asban

Bryan Adams - Live Rare and Unplugged (2007) 2 CD
Genre: Rock | MP3 160 Kbps | Time 62:16 + 74 | Size 66.9 + 77.5 Mb

CD 01
01 - Bryan Adams - Blessing In Disguise
02 - Bryan Adams - I Love Ya Too Much
03 - Bryan Adams - What Does It Do To Your Heart
04 - Bryan Adams - Friday Night In London
05 - Bryan Adams - Christmas Time (Weihnachten)
06 - Bryan Adams - Hey Elvis
07 - Bryan Adams - Diana
08 - Bryan Adams - Get It On
09 - Bryan Adams - Hound Dog (Elvis Tribute, USA 1994)
10 - Bryan Adams - It Ain't Over Yet
11 - Bryan Adams - Low Life (Bonus Track)
12 - Bryan Adams - Never Let Go
13 - Bryan Adams - No One
14 - Bryan Adams - Please Forgive Me (Live Acoustic) Huddersfield 2006
15 - Bryan Adams - Where Do I Go From Here
16 - Bryan Adams - Crei Morir E Ir Al Cielo

CD 02
01 - Bryan Adams - Brian Adams and Barbara Streisand - Bryan Adams - I Finally Found Someone
02 - Bryan Adams - How Do You Talk To An Angel
03 - Bryan Adams - Io Vivo In Te
04 - Bryan Adams - Kids Wanna Rock (Blues Version)
05 - Bryan Adams - Please Forgive Me
06 - Bryan Adams - Touch The Hand (Blues Version)
07 - Bryan Adams - We Don't Know What Were Doing
08 - Bryan Adams - Where Do I Go From Here
09 - Bryan Adams - When You're Gone
10 - Bryan Adams - From This Moment
11 - Bryan Adams - When You're Gone
12 - Bryan Adams - You Walked In
13 - Bryan Adams - Blessing In Disguise (Bonustrack Japan-U.K)
14 - Bryan Adams - Anthology Mix Part 2
15 - Bryan Adams - Anthology Mix Part 1
Breki33
Ezt az albumot keresném 320-asban

Bryan Adams - Reckless

Released: 1984
Genre: Rock
Style: Arena rock

Tracklist:

01 One Night Love Affair
02 She's Only Happy When She's Dancin'
03 Run To You
04 Heaven
05 Somebody
06 Summer Of '69
07 Kids Wanna Rock
08 It's Only Love (with Tina Turner)
09 Long Gone
10 Ain't Gonna Cry
Breki33
Jó reggelt
Szuszidi
Jó reggelt 80-as évek!

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!

Videoklipes oldal:
http://solly4life.com/downloads.htm
Vigyázat nem csak 80's és sajnos egyáltalán nem italo

Mindennel egyetértek, de legf?képp az utolsó mondattal.

kutijani
Keresnék 1 számot:

Infinity-1 2 3 4

<#fejvakaras>

sendspace is jó,köszi szépen
kutijani
Send se megy,akkor az Uploaded-re<#vigyor2>

kutijani
Raid nem megy nálam SendSpace-re fel tudom dobni ha jó<#wave>

hello KJ ha feltudnád tenni rapidra a Fancy Disco Megamixet nagyon megköszönném,cserébe ajánlok egy jó kis oldalt http://megashare.eu/
Frenky70

Sziasztok!!

Frenky70

Most ezek vannak

File: michael_bedford_-_tonight_(extended_version).mp3
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/40965408/michael_bedford_-_tonight__extended_version_.mp3

----------------------------------------------------------------------------------------------
File: Michael Bedford - Tonight.mp3
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/40965784/Michael_Bedford_-_Tonight.mp3

----------------------------------------------------------------------------------------------

JoeFromHun
Ez engem is érdekelne <#vigyor2>

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Sziasztok!Régi olvasója vagyok a fórumnmak és sok jó számot találtam amiket "ezer"éve nem hallottam!Szeretném a segítségeteket kérni,keresek egy számot.Michael Bedford TONIGHT ha valakinek megvan légyszi jelezze,elõre is köszönöm!Sziasztok!!!<#wave>
Breki33
Hozzám simult Bryan Adams!
2007-07-04

Veszprém-Budapest - Vegyél feleségül, Bryan!” feliratú pólóban egy óriási ezüst nyíllal hívta fel magára a figyelmet Saska Brigitta (21), akit a szombat esti koncerten Bryan Adams (47) felhívott a színpadra. A Blikk megtalálta a veszprémi egyetemistát, aki évek óta rajong a kanadai rockzenészért. Bryan lenyûgözte õt, és még az sem zavarta, hogy izzadt tarkójuk összeért.

Alig tér magához a boldogságtól Brigitta azóta, hogy több mint öt percet töltött együtt a kétszázezres közönség elõtt a színpadon a világhírû énekessel, Bryan Adamsszel.

- Már hónapokkal ezelõtt elhatároztam, hogy olyan egyéni szerelésben megyek a koncertre, hogy felfigyeljen rám, s mint ahogy azt minden koncertjén teszi, amikor kiválaszt valakit a nézõk közül, én lehessek az. Egy méretes, ezüstszínû nyíllal mutattam magamra, s egy, a strandon szokásos fehér kalapot viseltem, ami, úgy tûnik, kellõen felkeltette a figyelmét. Észrevettem, hogy miközben énekelt, többször is rám nézett, és hunyorított - meséli izgatottan Brigitta.

- A névnapomra kaptam a barátnõmtõl egy pólót, s mivel a barátnõm tudta rólam, hogy rajongok Bryanért, ezért a pólóra egy feliratot készített: Vegyél feleségül, Bryan!” Ezt a pólót viseltem a koncerten, s mivel tudtam a világhírû énekesrõl, hogy egyszerûen öltözik, én magam is egy farmernadrágot és egy egyszerû pólót viseltem.

Életem legboldogabb perceit töltöttem vele együtt a színpadon, csodálatos érzés volt, amikor rám pillantott, és kimondhatatlan gyönyört éreztem, amikor egymásnak hátat fordítva egymáshoz ért a bõrünk, és érezhettem õt.

Amikor befejeztük a négyperces számot, megkérdezte tõlem, hogy ez volt-e az elsõ alkalom, hogy egy színpadon énekeltem valakivel, azt válaszoltam neki, hogy igen. Erre mindössze anynyit felelt, hogy nagyon jól csináltam, és hosszan megölelt - emlékszik vissza a felejthetetlen pillanatokra Brigi.

- Ezek után az asszisztensei lesegítettek a színpadról, és még hosszú percekig úgy éreztem, csoda történt velem, valósággal lebegtem. Õ a legjobb pasi a világon!

Breki33
Madonna és Rihanna koncertet közvetít élõben a Roxy
A 96.4 Roxy Rádió kizárólagos magyar médiumként közvetít a július 7-ei Live Earth-rõl - tájékoztatta lapunk Ruskó Rita, Kommunikációs menedzser.

A 96.4. Roxy Rádió fontosnak érzi, hogy a társadalmi felelõsségvállalás keretében felhívja a hallgatók figyelmét a globális felmelegedésre, és az ezzel járó klímaváltozásra. A koncertsorozat legjobb elõadóit július 7-én, elõreláthatóan 12:00 és 16:00 óra között hallhatják a rádió hallgatói.

A világméretû összefogás kezdeményezõinek célja több mint kétmilliárd ember mozgósítása a föld légkörének védelmére. A 0-24 órás élõ zenét nyújtó nyolc koncert helyszíne: Sydney, Tokió, Shanghai, Johannesburg, Hamburg, London, Rio de Janeiro és New York. A szervezõk a globáls felmelegedésre globális összefogással válaszolnak. Az emberek mellett a cégeket és a kormányokat is mozgósítani kívánják.

A világzenei színpadokon olyan gigasztárok lépnek fel, mint Madonna, Bono, a Beastie Boys, Rihanna, hogy csak a legnagyobb neveket említsük.

A Roxy Rádió honlapján az online hallgatás segítségével nemcsak a budapesti, hanem valamennyi internetes elérhetõséggel rendelkezõ rádióhallgató is részese lehet a globális összefogásnak.
Breki33
Ez megvan valakinek?

Breki33
Bezárt az Allofmp3.com, de új néven máris feltámadt
<2007. július 04. 09:21>
Megszûnt az Allofmp3.com, a nyugati zeneipar által kalózkodással vádolt oroszországi zeneletöltõ oldal, de máris itt van helyette az Mp3Sparks. A tulajdonosok ugyanazok, és még mindig azt állítják: az orosz törvényeket õk biz teljes mértékben betartják. Kifizetik a mûvészeket, sõt, szeretnének még többet is adni nekik. Kalandozások a nemzetközi jog és a világpolitika útvesztõiben.

Az Allofmp3.com oldalon pénzért, de a nyugati illetõségû online boltok árainak töredékéért lehetett mp3-makat vásárolni. A honlap évek óta a támadások kereszttüzében állt, mi több, az, hogy mûködhetett, Oroszország WTO-csatlakozásának komoly akadálya volt. (A WTO magyarul Világkereskedelmi Szervezet névre hallgat.) Most ugyan megszûnt az Allofmp3, azonban máris született egy másik oldal, az Mp3Sparks.com, ami nemcsak, hogy nagyon hasonlít az eltávozottra, és nemcsak hogy ugyanazok a tulajdonosai, hanem még ráadásul a korábbi oldal felhasználóneveit, jelszavait és számláit is megörökölte. És továbbra is mûködik a szintén a MediaServices nevû cég által birtkokolt, hasonló AllTunes.com is.

Sokak szerint az, hogy mindez most történt, nem független attól, hogy Putyin orosz elnök villámlátogatott egyet Bush amerikai elnöknél. A Timesnak a MediaServices egy volt alkalmazottja megerõsítette: a bezárás oka az orosz politikai vezetés nyomásgyakorlása volt. Ami azt illeti, az orosz gazdasági miniszter már tavaly októberben vállalta, hogy bezárják az oldalt. Januárban a Visa és a MasterCard bejelentette: nem teljesítik a MediaServicesnek szóló átutalásokat.

Az eset szépsége, hogy a Mp3Sparks, csakúgy, mint az Allofmp3, azt állítja magáról, hogy õk a törvények tejles betartása mellett mûködnek. Az orosz szerzõi jogi törvénynek megfelelõen bevételük tizenöt százalékát átutalják az ország jogdíjkezelõ szervezetének (rövidítése ROMS), mi több, az oldal Help részlegének FAQs Regarding the Legality of the Mp3 Sparks pay service pontjában még azt is állítják: "fontolgatják", hogy további öt százalékot utalnak át az elõadóknak, pedig "erre semmiféle törvény nem kötelezi õket".

Mi ugyan nem vagyunk egészen járatosak az orosz szerzõi jogi szabályozásban, mindenestre a Times idézett cikke azt írja, az orosz hatóságok már két éve vizsgálódnak az ügyben; valamint hogy az ország szerzõi jogi hivatala felajánlotta a nyugati és amerikai zeneipari cégeknek, hogy átutalja a nekik járó pénzeket, de õk meg a maguk részérõl ebbõl nem kértek, mondván, hogy a szervezetnek nincs felhatalmazása, hogy õket képviselje, tessék bezárni az oldalt. Az orosz lemezipari szervezet igazgatója viszont azt mondta a Moscow Timesnak, hogy az orosz törvények szerint a ROMS engedélyezheti a letöltéseket, és a nyugati lobbisták igazságtalan háborút folytattak az Allofmp3 ellen, ami pedig alternatívát kínál a közös ellenséggel, az illegális fájlmegosztással szemben. A háború oka szerinte az, hogy a cégek meg akarják emelni a letöltések árát Oroszországban is, holott az ottani fizetések jóval alacsonyabbak a nyugatiaknál.

Az internet bizonyos sajátosságainál fogva persze nem csupán orosz állampolgárok használhatják az orosz letöltõ oldalakat - így aztán az a helyzet állt elõ, hogy a brit állampolgárok körében az iTunes után a második legnépszerûbb online zenebolt éppen az Allofmp3 volt. A brit lemezipari szervezet éppen egy éve nyerte el a jogot arra a brit legfelsõbb bíróságtól, hogy beperelje az orosz céget - az még bizonytalan, mi lesz a per sorsa most, hogy megszûnt az oldal. A brit zeneipar mindenesetre felszólítja vásárlóit, ne használják az orosz oldalakat, mert egy rendes zenerajongó nem támogat ilyen "parazitákat".
kutijani
Közben megtaláltam, nem a Love me, hanem az Are you lonesome<#vigyor2>

De köszi a segitséget<#worship><#wave>

AlterEgo5561
Elvis Presley - Love Me Tender. Ja és Sziasztok!

kutijani
Kérdés:: Elvis Presleynek van egy száma amit végig nevet.

Nem tudjátok véletlenül a cimét ?<#fejvakaras>

Breki33
Italo Disco Maxis vol 1 - 11 (11 CD)

fent az ftp-n

-= Italo Disco Maxis vol 1 =-
-= Up by Raper =-

01. Bad Boys Blue - A Train To Nowhere (6:45)
02. Baltimora - Tarzan Boy (summer mix) (6:27)
03. Carrara - Sos Bandido (6:07)
04. Cliff Turner - Moonlight Affair (6:13)
05. Dead Or Alive - You Spin Me Round (murder mix) (8:03)
06. Den Harrow - Charleston (4:50)
07. Desireless - Voyage Voyage (12'' mix) (6:34)
08. Digital Emotions - Go Go And Yellow Screen (6:02)
09. Electra - Quando Quando (5:35)
10. Italian Boys - Forever Lovers (6:05)
11. Italo Disco - Fotonovela (6:07)
12. Baby´s Gang - Happy Song (5:33)

-= Italo Disco Maxis vol 2 =-
-= Up by Raper =-

01. Joy - Touch By Touch (5:24)
02. Ken Laszlo - Hey Hey Guy (7:37)
03. Koto - Visitors (6:18)
04. Laserdance - Power Run (4:42)
05. Lian Ross - Say You Never (6:32)
06. Limahl - The Neverending Story (5:20)
07. London Boys - Requiem (8:49)
08. Michael Bedford - More Than a Kiss (6:00)
09. Miko Mission - How Old Are You (7:16)
10. Mirage - No More No War (5:40)
11. Murray Head - One Night In Bangkok (5:02)
12. P Lion - Dream (In The Night) (4:06)
13. Roger Meno - What My Heart Wanna Say (4:13)

-= Italo Disco Maxis vol 3 =-
-= Up by Raper =-

01. Bad Boys Blue - You're A Woman (5:22)
02. Carrara - Shine On Dance (3:43)
03. Den Harrow - Don´t Break My Heart (3:54)
04. Digital Emotions - Get Up Action (4:37)
05. Divine - I'm So Beautiful (7:50)
06. Pia Zadora & Jermaine Jackson - When The Rain Begins To Fall (6:20)
07. Rose Laurens - Africa (5:10)
08. Samantha Fox - Touch Me (I Want Your Body) (5:15)
09. Sandy Marton - People From Ibiza (6:10)
10. Scotch - Disco Band (5:04)
11. Silent Circle - Touch In The Night (5:37)
12. Solid Strangers - My Delight (6:14)
13. The Twins - Ballet Dancer (6:30)
14. UK - Roadrunner (4:12)

-= Italo Disco Maxis vol 4 =-
-= Up by Raper =-

01. Baby´s Gang - Disco Maniac (5:39)
02. Bad Boys Blue - Kiss You All Over Baby (6:03)
03. Belle Stars - Iko Iko (3:00)
04. Eddy Huntington - U.S.S.R (5:55)
05. Fancy - Bolero (Hold Me In Your Arms Again) (5:39)
06. Fun Fun - Hit Mix (5:38)
07. Gazebo - I Like Chopin (6:57)
08. Ken Laszlo - Tonight (7:30)
09. Max Him - Lady Fantasy (6:15)
10. Miko Mission - The World Is You (7:53)
11. MY MINE - Can Delight (Swedish Remix) (5:55)
12. Opus - Live Is Life (4:03)
13. Raggio Di Luna - Comanchero (3:57)

-= Italo Disco Maxis vol 5 =-
-= Up by Raper =-

01. Baby´s Gang - Disco Maniac (5:39)
02. Bad Boys Blue - Kiss You All Over Baby (6:03)
03. Belle Stars - Iko Iko (3:00)
04. Eddy Huntington - U.S.S.R (5:55)
05. Fancy - Bolero (Hold Me In Your Arms Again) (5:39)
06. Fun Fun - Hit Mix (5:38)
07. Gazebo - I Like Chopin (6:57)
08. Ken Laszlo - Tonight (7:30)
09. Max Him - Lady Fantasy (6:15)
10. Miko Mission - The World Is You (7:53)
11. MY MINE - Can Delight (Swedish Remix) (5:55)
12. Opus - Live Is Life (4:03)
13. Raggio Di Luna - Comanchero (3:57)

-= Italo Disco Maxis vol 6 =-
-= Up by Raper =-

01. Albert One - Turbo Diesel (5:54)
02. Den Harrow - Catch The Fox (caccia alla volpe) (6:07)
03. Eddy Huntington - Up & Down (6:34)
04. Fabian Nesti - Heigh Ho (6:35)
05. Grant Miller - Colder Than Ice (5:36)
06. L'affair - Secret Eyes (5:49)
07. Lee Marrow - Mr Fantasy (5:24)
08. Mozzart - Money (5:51)
09. Mr Zivago - Little Russian (7:37)
10. Radiorama - Vampires (6:06)
11. Video Kids - Woodpeckers From Space (5:57)

-= Italo Disco Maxis vol 7 =-
-= Up by Raper =-

01. Den Harrow - Don't Break My Heart (8:25)
02. Julian - Straight To My Heart (5:14)
03. KB Caps - Do You Really Need Me (6:37)
04. Martinelli - Cenerentola (cinderella) (7:47)
05. Mike Mareen - Love Spy (the batman mix) (6:25)
06. Radiorama - Yeti (6:04)
07. Raggio Di Luna - Comanchero (7:34)
08. Rudy & Co - Mama Radio (5:51)
09. Savage - Radio (5:04)
10. Swan - Dont Talk About It (6:25)
11. The Twins - Love System (6:33)

-= Italo Disco Maxis vol 8 =-
-= Up by Raper =-

01. Atrium - Week End (5:30)
02. Blind Date - Your Heart Keeps Burning (6:11)
03. Carrara - Welcome To The Sunshine (5:55)
04. Facts & Fiction - Give Me The Night (5:33)
05. Images - Love Emotion (5:54)
06. Michael Bedford - Tonight (5:13)
07. Mozzart - Malice And Vice (5:19)
08. New Baccara - Fantasy Boy (6:59)
09. Radiorama - Desire (5:07)
10. Roger Meno - What My Heart Wanna Say (6:03)
11. Savage - Again (special remix) (5:29)
12. Scotch - Loving Is Easy Evolution (4:44)

-= Italo Disco Maxis vol 9 =-
-= Up by Raper =-

01. Albert On - For Your Love (another version) (5:05)
02. David Lyme - Playboy (7:07)
03. Grant Miller - Red For Love (5:26)
04. Joe Lockwood - Hey You (6:55)
05. Mozzart - vous (6:57)
06. New Baccara - Call Me Up (5:02)
07. Psychic Interface - Tribal Stomp (5:06)
08. Radioram - Aliens (5:48)
09. Riky Maltase - Warrior (5:59)
10. Sandy Marton - Merry Merry Christmas And Happy New Year (4:41)
11. Silent Circle - Hide Hawai (5:03)
12. Sweet Connection - Style (8:40)

-= Italo Disco Maxis vol 10 =-
-= Up by Raper =-

01. Alan Ross - Valentino Mon (5:41)
02. Albert One - Secrets (5:17)
03. Baby's Gang - Challenger (5:17)
04. David Lyme - Bye Bye Mi Amor (6:14)
05. Grant Miller - Wings Of Love (5:20)
06. Jessica - Like A Burning Star (5:00)
07. Joe Yellow - I'm Your Lover (5:03)
08. Linda Jo Rizzo - Heartflash (Tonight) (5:56)
09. Patty Ryan - Stay With Me Tonight (5:41)
10. Radiorama - Fire (5:49)
11. Raf - Self Control (6:06)
12. Spagna - Easy Lady (6:55)

-= Italo Disco Maxis vol 11 =-
-= Up by Raper =-

01. Brian Ice - Talking To The Night (5:53)
02. Fancy - Get Lost Tonight (4:30)
03. Hally And Kongo Band - African Man (6:52)
04. Latin Lover - Laser Light (5:06)
05. Max Him - Lady Fantasy (6:12)
06. Midnight Passion - I Need You Love (7:03)
07. Mike Mareen - Here I Am (5:04)
08. Mirage - Get Down (4:55)
09. Mr Zivago - Tell By Your Eyes (6:15)
10. Righeira - Vamos A La Playa (5:12)
11. Rocky M - Disco Lady (6:00)
12. Sabrina - Hot Girl (6:10)