Sajnos, nem tudok aktívan netezni, akkor amikor akarok - fájdalmam már ezerszer leírtam -, így csak napokkal később olvashatok egy-egy értelmesebb hozzászólást... :(
Van, amikor a Fórum főoldalra belépéskor elszörnyedek, pár nap, egy hét után több száz hozzászólás születik.
Azért emelem ki a hozzászólásokat, mert letölteni nem nagyon tudok - Dióka: semmi harag, ismerem és magam is használom az iróniát... -, körülbelül olyan helyzetben vagyok, mint bigivan a 90-es években... Ja, hiába 21. század, hatávidékre minden úgy 50 éves csúszással jut le... itt a "csúcs" internet sebesség a wireless 512-es [fél megabit], az is könyvtárban érhető el számomra.
A RapidShare népszerűsége, valamint a net milyensége folytán gyakorlatilag mindig alternatív forrásokra kell vadásznom és elfogadnom a minőséget, amit ott találok...
S akkor a minőség.
Minőségmániás vagyok ott és akkor, amikor csak lehet és tehetem.
A fentiek okán a keresett zenék beszerzésében ezt nem tehetem. Egyetemi kollégium, illetve pécsi albérlet idején mi sem volt természetesebb számomra, hogy 320 kbit/s alatt "szóba sem álltam" a kedvenc zenéimmel...
Ha a Sors kegyes lesz, remélem, visszatérhetek régi szokásomhoz... Külföldi - orosz - oldalakon már számos kedvencemet láttam lossless formátumban feltöltve... mondanom sem kell: egy hétig kellene kotlanom, míg lejönne egy Maxi bakelit...