xnl87ky5.jpg

free counters

• bigivan
    Szevasztok Tagok !

Végre ráérek, végigolvastam az elmúlt napok hsz-eit, s mondanám a minőségügyben a véleményem én is!
    Szerintem egyrészt a relatív igénytelenségnek egyik legnagyobb oka az olcsó net-előfizetésekben keresendő! Akinek 1 megás netje van, annak 50-60Mb-s anyag letöltése az örökkévalóságig, vagy még tovább is eltart. Emléxem, mikor netezni kezdtem a 90-es évek közepén, bizony a betárcsázós neten egy röhejes, 5-600 kb-s anyag is órákon át csorgott lefelé, 10-20kb/sec sebességgel. Meg még a jó Vas megyei posta 5 percenként bontotta a vonalat, s kezdhettem előről. (Jó kis letöltésvezérlők!)
    Másrészt, azért lássuk be, ill. halljuk meg, hogy az emberek nagyobb része nem is figyel a minőségre, lényeg, hogy a keresett zene szól, ami még 128-ban is jobb, mint a 80-as években hallott kazattásmagnók 98%-a, még a számítógéphez csatlakoztatott, általában nem éppen audiofil hangszórókkal és gyengécske hangkártyákkal együtt is.
    Én amondó vagyok, hogy mindenki olyan minőséget tegyen fel amilyen van neki, s akinek kell az leveszi, akinek nem, az meg nem. Én azért hajlok a wav irányába!
    Uff, én beszéltem.