xnl87ky5.jpg

free counters

• soma07
    Sziasztok Srácok!
    Csodálkozva olvastam az alábbi "beszélgetést", letöltésekről, mixekről, és B+ okról. Szerintem ez a fórum tök jó hely, sok zenét adtunk, és kaptunk itt mindannyian, barátságokról, ismeretségekről nem is beszélve. Rossz olvasni, hogy az a dolog, ami mindegyikünket idevonzott, (a 80-as évek zenéi), ilyen "szócsatákra" is okot adhat. Lehet, hogy nem mindegyikünk a csúcsminőség megszállottja, szerintem van olyan is, (mint én), aki annak is örül, hogy -a 20 évvel ezelőtti kazettás korszakhoz képest- egyáltalán beszerezheti akkori kedvenceit, persze némileg jobb minőségben. Abban az időben mikor ezek a zenék születtek, hol volt "bitráta", "feltöltés", "letöltés", stb., örültünk, ha a közeli discostól ki tudtunk csikarni pár új zenét... A minőségen meg legfeljebb annyit tudtunk "javítani", hogy a lejátszófejen állítottunk...
    Mindezek ellenére persze nem vagyunk egyformák, de mielőtt személyeskedéssé válna egy nyilvános beszélgetés, érdemes egyet aludni a válasz megírása előtt, hátha másnapra az ember másként látja.
    Remélem, e kis szösszenetemmel senkit nem bántottam meg, további jó fórumozást!