-
tényleg nem akarok bolhából elefántot csinálni, hisz azért látszik, hogy a mi kis monológunkra vannak ilyen-lyan reakciók,tehát a téma összességében nem lenne érdektelen,de mivel én itt 1-2 "ember" szemében fekete bárány vagyok,emiatt inkább nem kreálnék ebben a minőség témában nagy értekezést,mivel előbb-utóbb anyázás lenne belőle...nem tőled,hanem mástól és mint Wind kolléga is jól mondta,mindenkinél eljön az idő,mármint nem pont nálad,hanem úgy általánosan,hogy majd "rájön" mi a bibi, de addig is sok-sok mp3. 
azzal a bizonyos általam felhozott mp3-al csak azt akartam jelezni, amit írtam is, hogy az a don henley 320 biztos, hogy nem egy eredeti audio cédéből lett egyből kreálva,hanem pontosan,hogy valahanyadik generációs konvertálás utáni hangállapotát tükrözi. nem azért írtam,hogy az enyém hűdefasza,mert én olyan jócsávó vagyok,mivel ahhoz a példaként említett számhoz az első fokozatú mp3 kreáláson kívül hozzá sem nyúltam.....egyszerűen az a lényeg, hogy az mp3,mint formátum, nem szar,ha az eredeti forrás jó minőségű, teljesen élvezhető zeneileg,legyen akár 128-as vagy 320-as.
de sok a kitudja milyen jóskapista által kreált "rossz" pancsolás (ez sem a te munkádra vonatkozik).és jóskapista akár lehetek én is, ez már csak nézőpont kérdése,de persze igyekszem nem az lenni,de hát mindenki hibázhat,én is megtettem már párszor.
felrakom az én don henley-imet,a hangzásképen nem változtattam semmit sem, de ha bárki meghallgatja,akkor eszébe nem jutna még félsüketen sem, hogy a te általad kapott és feltett verzió "csak" 2.generációs, azaz az eredeti formájához képest csak egyszer konvertált és mégegyszer újrakonvertált.
ennyire gyenge cd kiadvánnyal don henleyben még nem találkoztam,emiatt merem biztosan állítani, hogy kitudja hanyadik átkonvertálás valamiből valamibe,de hogy kettőnél több,az biztos. a frekimenete alapján mint mondtam ez valamikor 128-as lehetett.