A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de akkor jól csináltad
szerintem olyan cucc kell ami tudja illetve megpróbálhatod kiírni ha pl van egy újraírható cd-d
mintha simán cd-t másolnál
én nem nagyon szeretem inkább akkor a média player classic
hangkártyád tudja ezeket a szabványokat?
Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!
bakelit lemezek digitalizálása
munkatársam foglalkozik ilyenekkel pl õk csinálták a NOX videoklippjét, ha gondolod megkérdezem, bár õk sztem elég profi gépeket használnak
akkor csinálod jól ha lesz egy külön meghajtód (új) amit megnyitva olyan mintha egy audio cd-t néznél
ez nem DTS-es cucc?
Ki tud magnós zenéket számitógépre bedigizni?
Mert most találtam kb. 60-70 darab kazettát amik nagyon ritkák.
telepítésnél jelzett vírust vagy letöltésnél?
lehet érdemesebb lenne a nod-ot vagy a Kaspersky-t felrakni vírusírtónak
Alcohol kicsit rázósabb speciálisabb íróprogram is egyben nem részletezném mert csak megkavar.
Erre sokkal jobb a deamon alcohol inkább spéci védelmeknél egyebeknél alkalmatandó szerintem.
De semiképp se alkalmazd egyszerre mindkettõt !!!
Ha kész a bemountolás, az annyit tesz, mintha a cd képet kiírtuk volna cd lemezre, és a lemezt visszaraktuk volna egy meghajtóba.
A Daemon Tools ezt teszi - virtuálisan. így a cd kápeket anélkül is tudjuk használni, hogy egy cd lemezt megírtunk volna 😊
Ha ráklikkelsz az ikonra, ezt fogod látni:
Itt katt a Device részre,amire látni fogsz egy ablakot, ahol kijelölheted a megnyitandó képfájlt esetünkben a cue-t de ha nincs akkor a bin-t is lehet.
Fontos hogy ezek párban vannak cue tartalmazza a bin szükséges adatait
Elõször is lesz egy új, virtuális meghajtó a gépen
És látsz egy ikont a bal alsó sarokban, aminek a segítségével használhatjuk a programot.

DVD és CD meghajtó ill. lemez emulálására alkalmas segédeszköz, amely az adathordozóról készült "image" állomány alapján utánozza az eredeti lemez mûködését. A rengeteg támogatott image formátumo (iso, bin, cue, stb.) mellett a program a különbözõ másolásvédelmek utánozására is képes, így az azt ellenõrzõ programok futtatására is használható.
és lehet, hogy ezt bukom mintha Xtra99 is régebbi motoros lenne itt
Mindennel egyetértek, de legf?képp az utolsó mondattal.
mivel ez egy képfile vagy kiírod CD-re vagy szimulálod
ajánlom a daemon tools nevû programot, de alcohol is jó
vagy kiis írhatod csak akkor nem tudod ellenõrizni.....
Néhányan fogják ajánlani az Alcohol-t is de nekem az nem jött be.
http://capishe.topcities.com/phpBB/
Majd figyelek, hátha meglesz az album.
2007.02.20. VERNON REID - A38
2007.02.22. PAIN OF SALVATION - A38
2007.04.13. KAMELOT - WIGWAM
2007.04.26. SAXON - PECSA
2007.05.05. AMORPHIS - A38
2007.05.20. SPOCK's BEARD - A38
2007.05.25. MARILLION - PECSA
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Boney M-töredékek a liget fái alatt
Megidézett diszkótörténelem a Petõfi Csarnok színpadán
Sheyla Bonnick (a zenekar eredeti felállásából) és Brad Vee Johnson egy estére feltámasztotta a Boney M nevû legendás diszkózenekart a Petõfi Csarnok közönségének. A szombati koncert ugyan nem formálta át a fõváros zenei életét, de az egykori zenekar különféle formációjának tagjai megidézték néhány rövidke pillanatra a diszkó aranykorát.
Ha valaki a nyolcvanas évek elején közli e sorok gimnazistakorú írójával, hogy a töredék Boney M egyszer a Petõfi Csarnokban fog koncertezni, egy telt házasnak jóindulattal mondható terem elõtt, amely jórészt a szervezõk ügyességét dicséri, hát orvosi esetre gyanakodunk. Netán a konkurens ABBA együttes ügynökének munkálkodását sejtjük a jövõkép vázolásában.
Pedig így történt. A Boney M hajdani két tagja egy pótszilveszteri bulin lépett fel a ködös januári Budapesten, ahol az est ötlet- és házigazdája Desiré Dubounet volt.
Ami a publikumot illeti, ilyet az Illés Szigetfesztiválon elõvezetett búcsúfellépése óta nem látott széles Budapest. Az elsõ sorokban kalapban diszkrét mozdulatokkal tapsoló nagymama mellett zászlót lobogtatott az õrjöngõ tizenéves, aki már az interneten ismerkedett apái zenekarával. A publikum tagjai között olykor több mint kétgenerációnyi távolságot tapasztalhattunk (amely testvérek között is több ötven évnél). Nem beszélve a földrajzi elhelyezkedésrõl – akadt olyan társaság, amely busszal a Hargitáról érkezett.
A közönség nem akar megöregedni és a zenészek sem. A kor az ifjúság mítoszának lázában ég. A Boney M maradék énekesei is derekas erõfeszítéssel üzentek hadat az idõnek. Sheyla Bonnick és Brad Vee Johnson – igaz, jó pár kilóval megizmosodva – csillogó verítékpatakokkal, ám lehengerlõ hivatástudattal vezényelte le az estét. Pályafutásuk kulcsmondata is az lehet, hogy ugyanolyan erõbedobással kell állni a világvégi koncertpódiumokon is, mint a telt házas stadionokban.
Emlékeink mély rétegeibõl váratlanul olyan nóták támadtak fel, amelyek mintha örökre eltûntek volna az idõben. A Daddy Cool, a Sunny, a Belfast, a Rivers of Babylon Brown, a Girl in the Ring, a Rasputin. Manapság már a falusi búcsúkban sem halljuk õket. A rádiók még nosztalgiamûsoraikban is alig-alig tûzik mûsorra õket, a lemezjátszók korongjára még véletlenül sem tévednek fel a melódiák.
Elmúltak, de valahol mégis élnek ezek az elfelejtett, régi dalok. Ahogy a kisfiú is, aki megsárgult fényképeken mosolyog ránk, és már alig hisszük, hogy valaha mi voltunk… Ha másért nem, õmiatta érdemes volt eljönni a Petõfi Csarnokba ezen az estén…
ha jól tudom Phil Collins lesz hamarosan
<#eljen>#eljen><#nevetes1>#nevetes1><#eljen>#eljen>