-
WESCOME!
a "lehetőleg" és az x. generáció között nincs összefüggés, hisz ha a sok változatból megtartod az általad legjobbnak tartott mp3-at,attól még semmi sem biztosít téged róla, hogy az a korábbi generációja az eredetinek, hisz ha nincs referencia eredetid,akkor ennek semmi értelme.....mivel néveleges "eredetiből" is többtucatnyi lehet egy számnak (kivéve az legelső megjelenés eredeti stúdió felvételét). Lásd tovább a kiadók és stúdiók különbözőségét részt. Én inkább úgy gondolom, hogy Te itt egy picit túlfogalmaztad azt, hogy az átalg sok szarból kiválasztod a neked legjobban tetsző hangzásút.
Másik szempontból fogalmam sincs, hogy miért ironizálsz velem, hogy nekem cak kifogástalan minőségű zenéim vannak, hisz ez égen-földön messze nem igaz, és én sem mondtam soha, sehol, senkinek.....te kértél véleményeket az alkotásodra és munkádra korábban, és én csak válasszoltam rá, bár azt hiszem nem bántaóan, és nem is negatívan..........de úgy tűnik, Neked rosszul esik valami. Ha csak orrba-szájba dícséretre vagy ejakulációs üdvrivalgásra vágysz,akkor miért nem azt kérsz?!
Szívesen írok azt is.Most nehogy megsértődj,nem szívózás ez a 2 mondat,csak annyi irónia van benne,mint amennyit tőled éreztem....én csak azt írtam le,amit láttam hallottam a példáid alapján, semmi többet.
A grafikai megjelenítést persze nem neked tettem fel, hanem annak aki még van olyan buta és elolvassa,amiket írkálunk....
"Még egyszer végig olvastam amit korábban írtál, és azt kell mondanom, hogy tévedésben leledzel. Az mp3 minta egyáltalán nem az amiböl a wav normalizálva van, nem tudom, hogy láthatsz olyasmit ami egyáltalán nem is létezik. "
én mondtam ilyet?!akkor félreértettem, jelen esetben nagy jelentősége nincsen.....hisz a minta mp3 és minta wav különbözőségein nem igazán változtat. Viszont Te is félreértesz vagy félre akarsz érteni, én tudom miről szól ez a fórum,ezt a részt nem is feszegeti senki,így én sem, így csak ismétlen, a Te nyilvános kérésedre reagáltam és megpróbálok azon kereteken belül is maradni, és egy fontos apróság, sem Téged, sem mást nem akarnék és nem is tudnék elkárpráztatni semmivel sem, hisz oka fogytán nincs miért és legfőképpen nincs mivel!